Moje (tak trochu) dočasná chůva

Moje (tak trochu) dočasná chůva https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/504339/bmid_moje-tak-trochu-docasna-chuva-r94-504339.jpg 4 224 49

Nebudu o chůvě vilně smýšlet. Je tu jen na přechodnou dobu. Chvilkový výkyv v mém životě. Ale na druhou stranu to je také vůbec první člověk, kterého si můj syn oblíbil, což je fakt něco. Nový plán: Nedovolím abych se na chůvu příliš upnul. Vždycky jsem byl ten typ člověka, kterému nevadilo měnit plány. Přizpůsobivost je klíčem k úspěchu. Takže jsem se musel přizpůsobit tomu, že na mě každý večer, když jsem dorazil domů, čekala krásná žena. Samozřejmě dočasně. Můj syn si zaslouží něco lepšího než jen něco přechodného. Ale nebudu před ním propagovat vyhlídku na šťastnou, úplnou rodinu, když vím, že by ten vztah nemusel vydržet. Protože i přes nevinné, velké oči a okouzlující rozpačitost by chůva dopadla stejně jako ostatní. Našla by si důvod, proč odejít. Všechny to udělaly. Takže udělám poslední úpravu plánu. Ano, možná mi hlavou vířily nevhodné myšlenky ohledně chůvy. Ale rozhodně se do ní nezamiluju. A pokud ano, budu to popírat, dokud mi nezamrzne chladné, mrtvé srdce.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

My (Mostly) Temporary Nanny , 2020


více info...

Přidat komentář

rumund
29.04.2024 4 z 5

Mě prostě tyto oddechovky Penelope Bloom baví. Někdo by řekl, že je to laciná romantika, je, ale i tak takovou knihu za dva dny lousku, odpočinu a jedu zase dál v něčem náročnějším.

adabraz
27.03.2024 3 z 5

Fajn oddechovka na cca dva dny. Stejné jako předchozí díly, vtipné a nepravděpodobné :).


miruska1
24.03.2024 4 z 5

Bylo to slabší než předešlé díly, ale i tak to bylo pěkně a zábavné čtení.

Leído
07.03.2024 3 z 5

Třetí díl za prvními dvěma díly dost zaostává. Zábavní bratři (každý úplně jinak) už došli a je to znát. Kdybych nesrovnávala s utajeným dítětem a fingovanou svatbou, tak bych asi hodnotila přívětivěji, ale při tom srovnání tady tomu chyběla šťáva a lehkost humoru, na který jsem si zvykla. Postavy jsem si nijak zvlášť neoblíbila a v některých případech jsem jejich jednání nechápala. Také podle mě autorka nevyužila potenciál k humoru, který nabízelo duo Ben a Griff. Přesto příjemná, romantická, lehce humorná knížka, která rozhodně neurazí.

le21nka
14.02.2024 4 z 5

Pohodové čtení, zábavné, vtipné, lehce erotické stejně jako předchozí díly.

adela2230
12.02.2024 4 z 5

Oddechová kniha, není to špatný díl. Příběh je dobrý a otcovská láska je zde hodně.

Kristy.Seb
25.01.2024 4 z 5

Tenhle díl se točil kolem pořádného tématu. Tak že musím souhlasit, ale asi nejlepší díl. Chris byl zase skvělej. :D

proni
29.11.2023 2 z 5

Předchozí 2 dily o Chrisovi a Damonovi dobrý, ale kniha o Jackovi nic moc.. vůbec jsem se do ní nemohla začíst přišla mi taková o ničem..

sabi_z_knihy
19.11.2023 3 z 5

Po dočtení druhého dílu jsem měla strašnou chuť se pustit do třetího dílu... tak jsem to udělala. Ale jo, Bloom můžu číst vždycky jen jednou za určitou dobu. Takže... moc mě to nechytlo. Jo, bylo to fajn, ale jak jsem četla dva díly po sobě, bylo toho na mě moc. Moc sexuálních narážek a vtipů, které mě už spíš unavovaly, moc neuvěřitelný příběh...
Někdy mám pocit, že postavy Bloom jsou někdy dost podobné. Proto mě Nola ničím extra zajímavým nezaujala a Jack mi teda skoro vůbec nesedl. Koho jsem ale mohla, tak to byl jeho syn a její mladší bratr Griff, ti byli super
Děj mi celkově skoro vůbec nesedl. Nemůžu říct, že by byl špatný, ale zkrátka nic pro mě v daném rozpoložení. A romantická linka... nic moc, Penelop umí psát i lepší.
Ale jako odpočinková kniha je to fajn.

instagram: sabi_z_knihy

Julinka679
17.10.2023 4 z 5

Hlavní hrdinka Nola je opět trhlá a střelená (snad jste nečekali něco jiného), stará se o svého brášku Griffa, což je malý torpédo... No a pak tu máme Jacka a jeho syna Bena, který je spíš tišší a rád si maluje... Hodně se mi líbilo jak kluci (Griff a Ben) měli na toho druhého vliv a jejich vylomeniny mě fakt bavily, prostě potížisti... Romantická linka mezi Nolou a Jackem skvělá...
Opět jsem dostala to, co jsem očekávala a autorka nezklamala.
Za mě 4,5* a doporučuji.

petulkapeta
10.09.2023 5 z 5

,,Chápeš to? Nezáleží na tom, co si myslíš, že si zaslouží víc. Ty jsi ten, koho si vybrala."

Tento dil byl hodně o lasce otcovske,stavěl sveho syna na první místo. Tím si ziskal jako prvni plusove body ale ke konci mi přišel trošku umíněný, naštěstí se však umoudřil...

makkuska
30.07.2023 2 z 5

Jestli mě druhý díl téhle série pobavil a zabavil, tenhle třetí mě už pouze zabavil. Opět příběh z prostředí bohatých sportovců, kde peníze vyřeší vše, trochu nelogické chování postav, příběh postrádající hloubku, byť se nám snaží podsouvat, že hloubku má.

Nattali.ka
29.07.2023 2 z 5

Oddechovka na jeden den nebo víkend. Ze začátku mi kniha byla sympatická, ale po pár desítkách stránek mi přišla strašně jednoduchá. Naivní, pubertální děj, téměř nulová zápletka a nepochopitelné chování postav, jen aby z toho byla nějaká zápletka. (aneb sportovní hvězda shání chůvu, má vysoké nároky, a tak tuto pozici nabídne servírce z restaurace). Mělo to jen jednu velmi jednoduchou dějovou linku a spousta věcí vůbec nebylo více rozvedeno.

Lucie.285
20.07.2023 5 z 5

Knížky od Penelope jsou prostě moje sázka na jistotu. Vždy když chci nějaký oddechový děj, plný vtipných hlášek, jiskření mezi hlavními hrdiny se špetkou erotiky, sáhnu po její další knize. Příběh splnil přesně moje očekávání. O tom, jak čtivě autorka umí psát, se myslím už zmiňovat ani nemusím.

adevis
11.07.2023 4 z 5

Jack, bohatý, vlivný, baseballový hráč. Nola, starající se o svého bratra po smrti rodičů, toužící po vlastní restauraci na Floridě.
Příběh začíná opět klasicky, Penelope používá stále dokola svůj zajetý mustr. Mně osobně to nevadí, mám autorčiny knihy ráda a proto se k nim i ráda vracím, ale mohla by to konečně jednou prohodit a do role bohaté a skvělé postavy hodit ženu, ne? Co myslíte?

Náhodné setkání a seznámení. Jack potřebuje chůvu pro svého syna Bena, který je nespolečenský a uzavřený. Nola, s bratrem Griffem po boku touží sehnat lépe placenou práci, aby si splnila sen. Naskytne se ji příležitost starat se o Bena. Navíc Ben a Griff si skvěle rozumí. Bude si rozumět i Jack s Nolou?

Kdo zná knihy od Penelope tak ví, že musí počítat s jednodušším a oddechovým příběhem. Též musí počítat i s tím, jak kniha dopadne. Já jsem s autorčinými knihami spokojená a těším se na další sérii Jenom ne.

Knihu hodnotím 3,5/5*.

Cassidy.L
24.06.2023 4 z 5

Další sladká pohádka pro dospělé se zápletkou a šťastným koncem. Klidná pohodová čtivá oddechovka na léto.

Evkaha
15.06.2023 3 z 5

Je slabší než předchozí díl, ale i tak jednohubka na jeden/dva večery protože je napsána čtivě a svižně

dencazrnu
14.06.2023 4 z 5

Opět bych řekla, že to je klasická Penelope. Dostala jsem přesně to, co jsem očekávala. Svěží příběh, plný vtipných momentů, okořeněný trochou sexu a možná i malého napětí, kdy čekáme, jak to asi dopadne :-) Jsem ráda, že si autorka drží kvalitu u této série a knihy mě opravdu zatím bavily všechny, což se u série Objekty touhy říct nedá. Líbí se mi humor a chemie všech hlavní i vedlejších postav, prostě bych řekla, že si to tak nějak všechno sedlo :-)

Knihotyna
11.06.2023 3 z 5

Třetí díl je pro mě asi na úrovni prvního :). Druhý díl u mě jasně vede! :)

Co se mi líbilo:
- Jackova láska k Benovi a jeho uvažování - "co bude nejlepší pro syna"
- Griff :D - to je prostě správný malý kluk - a klobouk dolů před Nolou, že se o něj dokázala celou dobu sama starat :)
- přátelství a vzájemné ovlivňování Bena a Griffa :)
- Chris - ty hlášky a styl humoru se nezapomíná :D
- mobily, SMSky a automatické opravy - taky se vám to stává? I když v kontextu zprávy, kterou posílala Nola to bylo opravdu něco :D

Co se mi nelíbilo:
- nemám ráda, když se v knihách naskytne moment, kdy jedna postava chce té druhé něco vysvětlit, ale ta jí nenechá - celou dobu mě potom drásá, že já přece vím, jak to bylo a kdy si to konečně vyslechne ta druhá strana! - tady tenhle moment byl :) - ale samozřejmě - měl tam svůj účel :)

LenkaNovotna32
11.06.2023 2 z 5

Túto autorku mam veľmi rada. Pise velmi vtipne a dost dobre knihy. No tato kniha bola pre mna trochu sklamaním, chýbalo tomu vsetko! Neaky poriadny začiatok ktory vas vtiahne do deja, strasne slabe,ziadna hlbka a tie sexualne sceny! hlavne postavy sa mi snad zdali! Skoro ziaden opis, samozrejme okrem svalou a tetovani pana dokonaleho. Hlavna hrdinka mi prisla ako keby brala v kuse rohipnol. Dej na urovni slabeho pigi caju,nevedala som sa dockat konca. Sorry a toto je strata mojho casu.

Štítky knihy

romance chůva

Kniha Moje (tak trochu) dočasná chůva je v

Právě čtených5x
Přečtených298x
Čtenářské výzvě25x
Doporučených10x
Knihotéce232x
Chystám se číst109x
Chci si koupit36x
dalších seznamech3x