Mrazivé hry

Mrazivé hry https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/306120/mid_mrazive-hry-lix-306120.jpg 4 76 29

Dvě sestry – dva osudy… Velká láska, životní ztráta i smyslná vášeň potkají obě, ale každá je prožívá po svém. Starší Báře se vztah se vším všudy nedaří a muži, kteří procházejí jejím životem, jí nepřinášejí štěstí. Dokonce i Marek, jenž se zdál být tím pravým, ji zraní. A Žofie se sice za muže svého srdce provdala, ale brzy ho tragicky ztrácí. Bára se nedlouho po tvrdém prozření, kdy přistihne svého přítele při nevěře, stává obětí nebezpečného stalkera. Ona, a později ani policie, však netuší, kdo a proč ji pronásleduje a ohrožuje její život. Původně široký okruh podezřelých se postupně zužuje, avšak pachatel zůstává utajen. Lavina pohrůžek i útoků ji přinutí k úniku z vlastního domova… A právě díky tomu potkává hasiče Daniela. Zažívá milostné vzplanutí a vášnivé chvíle jí pomáhají zapomenout. Nic však není tak jednoznačné, jak se zdá, a na Báru čeká řada nástrah… Žofii zase trápí vzpomínky na autonehodu, při níž zahynul její milovaný manžel Ondra. Upadla do depresí, které ji nakonec přivedou až k myšlenkám na sebevraždu. Potřebuje nalézt ztracenou sílu k životu – a na obzoru se konečně objevuje nový muž… Pomůže jí zvednout se z popela a opět vzlétnout, anebo její život definitivně skončí v troskách? Osudy obou žen se protnou v dramatickém závěru plném napětí, vypjatých emocí a překvapivých odhalení.... celý text

Romány
Vydáno: , Čas
více info...

Přidat komentář

Angelicca
07.01.2024 5 z 5

Od této autorky moje úplně první kniha. Moc se mi líbila, takže čtu již další román.

Aghatte
29.09.2023 1 z 5

Zuby jsou bělostné, hrudi ocelové, nitra rozžhavená, pasy vosí, mužství vztyčená a všichni stále jen potřebují sex. Do práce se moc nechodí, zato se hojně posiluje a popíjí. A hlavně souloží. Pokud zrovna nesouloží, tak o tom mluví a přemýšlejí. Postavy jsou vykresleny pouze z hlediska přitažlivosti pro druhé či stejné pohlaví. Všichni, včetně policie, která tam vystupuje, když už to má být detektivka, jsou atraktivní.
Zřejmě mám pro četbu tohoto typu málo vyvinuté poprsí. Nějak tam nezapadám.
Naprostá ztráta času a škoda tolik drahého papíru.


knihomolka1197
01.07.2023 4 z 5

Příjemné čtení na dovolenou... čtivá kniha s detektivní zápletkou okořeněná erotickými zážitky hlavní hrdinky.

ArwenAragorn
10.09.2022 3 z 5

60%
Přesně v tom okamžiku ucítila kdesi za sebou lehký závan vzduchu. Vnitřní instinkt v ní hlasitě rozezvučel varovnou strunu, ale ještě než se tím směrem stačila ohlédnout, udeřilo ji cosi do zátylku. Před očima se jí rozprskly tisíce zlatých jehliček a pak před ně spadla temná opona. ..
_____________________________________________________________________________________________________

Příběh dvou odlišných sester, Žofie a Báry. Ani jedna z nich nemá zpočátku štěstí na muže. Báru začne pronásledovat stalker, jak se posléze ukáže, dost nebezpečný. V knížce je tedy i detektivní zápletka, kromě romantiky a erotických scén, které mi nevadily.
Knížku mohu doporučit.

alnahu
02.02.2022 5 z 5

Opět skvělé čtení pro nás ženy ve kterém nechybí láska,spousta něžné erotiky ,ale také detektivní zápletka.Knihy od této autorky mám ráda jsou moderní ,svižné,nabyté smyslnou erotikou ,jsou také napínavé a proto jsou pro mě tak čtivé.

Allla9
16.10.2021 4 z 5

Odpočinkové čtení. Místy dost neuvěřitelné náhody. Celkový dojem z knihy - nezklamala, ale od autorky jsem četla lepší.

Kerberos
21.06.2021 3 z 5

Překombinováná detektivka plná erotických scén. Hlavní hrdinka často neví co chce .Těžko uvěřitelné .Každopádně pachatele jsem neodhadla.

petulik330
05.04.2021 4 z 5

Začátek knihy mě moc nezaujal, ale jak noha pokračovala tak se to otočilo.
Byla jsem samým napětím nedočkavá jak kniha skončí a kdo je nakonec pachatelem, který má na svědomí pronásledování Báry.
Pachatele jsem typovala jen jednoho a zmýlila jsem se stejně jako detektivové s kriminálky. Kdo byl skutečným pachatelem bylo opravdu překvapení.
Co mi na této knize vadilo byla hlavní hrdinka. Byla podle mě trochu povrchní, tak trochu do větru. Byla jsem nakonec ráda, že si našla muže s kterým ji to klapalo.

Jurajovamaka
28.02.2021 5 z 5

Taká oddychovka, zákusok ku kávičke ❤

Mišák240
03.02.2021 2 z 5

Bohužel mě kniha moc nezaujala. Začátek vypadal nadějně, potom přišly dokola stále se opakující milostné scény, ale naopak detektivní příběh byl docela zajímavý. Knihu jsem dočetla do konce jen kvůli zvědavosti, jak vše dopadne.

LeSk
17.11.2020 3 z 5

Kniha byla moc fajn, autorka je moje oblíbená, aleeeee ... Je to již několikátá kniha v řadě této autorky, kde velmi sáhodlouze a extrémně do detailů popisuje xxkrát v příběhu sexuální zážitky. Na tom by nebylo nic špatného, ale v každé knize to je v tomto směru na jedno brdo. Už teď tyto pikantnosti přeskakuji (častokrát je jedna tato sexuální pasáž na několik stran vybarvená do nejpodrobnějších detailů) a bohužel tím ztrácí pro mě kniha body ... A podle recenzí koukám, že nejsem jediná, komu toto není úplně po chuti.
Také mi nebyla moc sympatická hlavní hrdinka Bára, která byla povrchní a nafoukaná, myslí si o sobě, že sežrala svět a všichni jí budou padat ke kolenům ...

Jirinamac
26.10.2020 3 z 5

Kdyby bylo v knížce méně zdlouhavých a nudně popisovaných sexuálních scén, tak by mě možná bavila. Detektivní námět se mi líbil. Dočítala jsem jen proto, že jsem chtěla vědět, kdo jí sleduje a to bylo vymyšleno dobře.

Nimunka
25.07.2020 2 z 5

První a asi poslední kniha této autorky. Není to úplně můj šálek kávy.

alabra
12.04.2020 3 z 5

Tato kniha mě neoslovila, super hrdinka, které jde vše na ruku, chová se hrozně, skáče ze vztahu do vztahu, přesto ji všichni milují, to nebyla ani dobrá červená knihovna. Navíc situace podivně se vršící na vyšší a vyšší kopec, bez promyšlení, asi chci víc, než kniha nabízí.

janina66
10.04.2020 5 z 5

Další skvělá kniha od autorky. Příběh dvou sester, jejich trápení a lásek s prvky napětí, dělá knihu od první až po poslední stranu, velice čtivou. Pejsek Piškot byl krásným zpestřením.

P3_tis
15.01.2020 5 z 5

Tato kniha je první, kterou od autorky čtu, ale už se těším na další.
Do příběhu dvou sester jsem zacetla prakticky ihned. Moc se mi líbilo, ze to není nijak pritazene za vlasy, ale ze napr. ta nevěra, na dnešní dobu skutečně sedí. Z počátku se tedy kniha muže jevit jako “dívčí čtení”, kdy se starsi sestra snaží vyrovnat s nevěrou a najednou potkává vysneneho prince. Ale odhalení stalkera tomu dodá jiný rozměr. Celou dobu jsem tipovala někoho jiného, takže ten závěr byl opravdu vydareny a nepredvidatelny!

Monni
11.12.2019 3 z 5

Představovala jsem si trochu něco jiného. Rozhodně musím říct, že pachatele jsem neodhadla a vůbec mě ani nenapadl. To bylo rozhodně překvapení. Za to ale hlavní hrdinka Bára mi nesedla skoro vůbec byla to na jednu stranu super žena, která přemůže a zmlátí na krev dva zloděje a na druhou stranu strašné nemehlo, které zkolí malé štěně :D Z toho jsem opravdu nemohla a prostě se tomu smála, to bylo vážně ujeté a to její chování bylo často taky na facku, hlavně jak se chovala k Danielovi. Ale jinak to byla taková oddechovka.

stanicka1
24.04.2019

Kniha byla špičková, když jsem ji vzala do ruky, nemohla jsem se odtrhnout, stejně jako ostatní knihy autorky.

Knihomolka97
29.03.2019 3 z 5

No..co napsat. Kniha byla zajímavá, četla se celkem dobře navíc stalking je moje oblíbené téma, ale nejsem úplně spokojená. Příběh Báry se mi líbil ale Žofie mě nebavil. Některé její kapitoly jsem i přeskakovala. Nepřišlo mi, že by zde bylo nějak mnoho postelových scén. Podle obálky a názvu jsem čekala víc.
Konec mě překvapil,pachatele jsem neuhodla, měla jsem jiný tip.

Ann98
28.03.2019 5 z 5

Zajímavě napsaný příběh dvou sester, které musí řešit partnerské, pracovní i zdravotní problémy. Bára byla docela smolař, až jsem si už občas říkala, že té smůly je na jednoho člověka až moc. Normální smrtelník by snad nic takového nemohl ustát (např. ztráta rodiny a švagra, trable s přítelem, trable v práci, soukromý život nic moc, stalking). Zaráželo mě i její chování. Na svůj věk se občas chovala docela nerozumně a ukvapeně, někdy přímo jako správný puberťák. Čeho si naopak cením, tak je téma celé knihy, přeci jen není tolik knih s tímto tématem (alespoň já osobně jich tolik neznám). Jsem ráda, že se autorka rozhodla ve své knize věnovat zrovna stalkingu.

Autorovy další knížky

2014  75%Sametová kůže
2017  84%Poháry touhy
2015  74%Vražedná vášeň
2016  72%Mrazivé hry
2018  83%Vůně noci

Kniha Mrazivé hry je v

Právě čtených1x
Přečtených120x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených4x
Knihotéce143x
Chystám se číst39x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x