Mrazení

Mrazení https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533354/bmid_mrazeni-65e1f782384b3.jpg 4 9 1

Každá klame tělem. Psychothriller, co vám zamotá hlavu. Olive Andersonová, nešťastná manželka vrcholového politika, večeří o samotě, když si k ní zničehonic přisedne okouzlující žena. A nejen to – bez uzardění předstírá, že je její životní partnerkou. To, co začne jako vzrušující flirt, se však změní v něco daleko nebezpečnějšího. Zdá se, že neznámá žena má tajemství to ale netuší, že Olive jich má ještě víc. Jedno zdánlivě nevinné setkání přeroste ve složitý případ, který se ztrácí v mlze intrik. Jaká zlověstná tajemství všichni zainteresovaní skrývají?... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Kniha Zlín
Originální název:

The Fake Wife , 2023


více info...

Přidat komentář

Jane2016
včera 3 z 5

Sharon J. Bolton jsem objevila díky její knize s názvem „Slib“. Tento příběh mě naprosto nadchl, proto, když jsem na obálce této knihy uviděla jméno „Bolton“, okamžitě jsem věděla, že si jí musím přečíst!

Každopádně tentokrát mi kniha nějakým způsobem nesedla. Začátek příběhu mě bavil, stránky utíkaly, ale čím déle jsem četla, tím více jsem se nudila. Dostala jsem se až do fáze, kdy jsem se do čtení musela nutit. Což se u thrilleru opravdu nemá dít. U něj máte naopak otáčet stránky a tajit dech do poslední minuty.

Bohužel, občas se stane, že i naši oblíbení autoři přijdou s knihou, která nám dvakrát nesedí. Snad bude další kniha od autorky stejná pecka jako „Slib“! Rozhodně nad ní nelámu hůl a těším se s čím nás překvapí příště!