Moje první Bible

Moje první Bible https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/119694/mid_moje-prvni-bible-ktB-119694.jpg 4 6 3

Existuje mnoho biblických příběhů, které znají a mají v oblibě celé generace čtenářů. Autorky této knížky vybraly a milými obrázky doprovodily ty nejznámější z nich. Malý čtenář se tak může přístupnou formou seznámit s osudy Noema, Mojžíše, Davida a Goliáše, Jonáše, ale také poznat nejdůležitější události Ježíšova života, včetně podobenství, která Ježíš vyprávěl.... celý text

Náboženství Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: , Karmelitánské nakladatelství
Originální název:

My first Bible , 2005


více info...

Přidat komentář

essterkaa
23.12.2021 5 z 5

Krásné zpracování Bible pro nejmenší. Nejznámější biblické příběhy jsou shrnuty do krátkých verzí, aby dítě bavily a zároveň aby obsáhly podstatu příběhu. Velmi pozitivně hodnotím i ilustrace, které jsou u dětských knih velmi důležité.

Daněla
24.03.2021 5 z 5

Krásné zpracování pro malé děti. Příběhy jsou vždy krátké a mají srozumitelný text. Ostatně každá kapitola/list má svůj nadpis, který dobře popisuje o čem kapitola ja - Gedeonovo vítězství. Krásné ilustrace.


TaLu
09.12.2020 4 z 5

Myslím že smyslem různých dětských Biblí je srozumitelnými slovy vyprávět příběhy ze Starého a Nového zákona. Kniha má kouzelné obrázky. I když se musím přiznat, že mě okouzlovaly osudy lidí Starého zákona a jejich životy i bez obrázků, protože dětských Biblí za minulého režimu bylo jako šafránu. To, co z našeho dětského okouzlení zůstane, když vyrosteme, je na každém člověku.