Moje drahá Caroline

Moje drahá Caroline https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/117093/bmid_moje-draha-caroline-oPj-117093.jpg 4 103 103

Copak může lady Caroline neuposlechnout otcova rozhodnutí, že se musí provdat? I když její sny a plány jsou úplně jiné, najednou stojí před oltářem s mužem, kterého vůbec nezná... Protože ví, že ani hrabě z Weymerthu o žádnou manželku nestojí, rozhodne se, že požádá o anulování sňatku a svůj sen o studiu si splní. A to i přesto, že je to pro ženu v jejím postavení velmi riskantní… Manželství s Brentem Ravenscroftem, hrabětem z Weymetrhu, však není takové, jak si představovala. Její atraktivní manžel jí ponechává volnost, v kterou ani v duchu nedoufala. Caroline se nejprve snaží odolávat jeho přitažlivosti, jeho náklonnosti… a hlavně jeho dotekům, ale je překvapena, když si uvědomí, že jeho lásku sama začíná opětovat. Stojí před těžkým rozhodnutím: Má si splnit svůj dávný sen? Nebo se má nechat vést svým srdcem a strávit život se svým pozoruhodným a milujícím manželem?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

My Darling Caroline , 1998


více info...

Přidat komentář

Janča1532
14.12.2022 5 z 5

Moc hezká kniha.Závěr,kdy došlo na přiznání,to bylo nečekané.

beruzzka
03.07.2022 4 z 5

Moc hezka kniha, takova ta oddychovka na leto k vode. Pribeh hezky, ale mohla byt klidne o tretinu kratsi. Pasaze kde se dokola hadaji o lasce a kde Carolin breci kvuli kytkam byli prilis dlouhe a porad dokola. jinak krasne napsano.


jarkaska
05.03.2022 5 z 5

Tak toto byla poslední kniha od Adele, kterou jsem ještě neměla přečtenou. Kniha se mi líbila, někdy jsem se musela i zasmát. Takže dobrá tečka na závěr.

petraj30
17.02.2021 4 z 5

Celkem pěkná a zajímavá kniha, má však nějaké to "ale".
Až na ten neohrabaný začátek se mi Brent moc líbil. Carolin jsem nikdy nebyla úplně jistá, kolikrát přišla chvíle, kdy bych ji něčím majzla po hlavě, a popravdě jsem se ani nedivila Brentovi, jak se k ní zachoval. Já bych ji taky vyhodila.
Ten začátek o tom, jak se oba poznávali, byl pěkný, ale strašně dlouhý, první půlku knihy se v podstatě nic nedělo. Ta krimi zápletka, jestli se to tak dá nazvat, mi přišla úplně zbytečná, bylo to jen zaplnění jednoho malého odstavce. Šlo to vymyslet i jinak, jak se dostat k tomu hlavnímu problému.
To jejich usmiřování bylo krásné i s tím malým překvapením, to větší překvapení přišlo na konci:-)
Byl to zdařilý a neotřelý příběh a zřejmě si ho ještě přečtu, i přesto "ale":-)

Tirisa
08.01.2021 4 z 5

V rámci žánru určitě jedna z těch lepších, bavila jsem se dobře.

rampapa
01.09.2020 5 z 5

Krásná knížka. Moc jsem si oblíbila a zamilovala Caroline. Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI všem co mají rádi romantiku.

Jessybelle
21.06.2020 5 z 5

Taková milá nenáročná jednohubka...
Bylo fajn sledovat vývoj vztahu mezi Caroline a Brentem, jejich škádlení i usmiřování...

kacenka6144
06.03.2020 4 z 5

Je to další z knih této autorky, kterou jsem přečetla. Nečekejte samozřejmě žádný hlubokomyslný příběh, jež obohatí a povznese vaše duševní obzory, ale autorka se dokáže poměrně dobře poprat s vývojem vztahu dvou lidí. Nenasměřuje je hned do postele, ale nechá je projít klikatou cestou vzájemného poznávání a objevování jeden druhého. A závěrečný epilog už je pouze třešničkou na dortu.

evik75
26.01.2020 3 z 5

Příběh se mi líbil, i když chvílemi mi to přišlo trochu natahované a pro mě by mohla být kniha trochu kratší. Rozhodně mě překvapilo závěrečné přiznání, které jsem opravdu nečekala.

aydam
23.09.2019 5 z 5

Dostal jsem přesně to, co jsem očekával. Handrkování Caroline se svým manželem, špetku napětí a nakonec lásku.
Příjemná oddychovka.

ariel platto
06.04.2019 4 z 5

Nebylo to špatné, ale určitá věc v chování hlavní hrdinky mi vadila a to mi při čtení bralo náladu. Proto beru *

Kamiliana
21.02.2019 2 z 5

Na mě je to jedno veliké moc... moc intrik, moc zvratů, moc her a zejména moc nedokonalostí v příběhu. Hodpodyně v jednu chvíli neumí vařit, ve druhé chvíli Caroline sní pět jejích koláčů; hospodyně hraběte údajně moc nezná, potají ale o něm říká Caroline tajnosti...

LilianaFalcon
27.05.2017 5 z 5

Docela me prekvapilo, ze ma knizka v prumeru nizke hodnoceni a mne prisla pritom tak krasna!!!
Oba stejne umanuti a u obou bylo jejich chovani dosti pochopitelne... a navic o genialni hrdince uz jsem dlouho necetla :-)

havrmoni
30.09.2016 5 z 5

Je to moc pěkný příběh o tom, jak dva neznámí lidé,donuceni k sňatku,k sobě hledají cestu. Nevyznají se sami v sobě natož v tom druhém. Neznají se,svou minulost i své sny odhalují pozvolna a i z toho vzniká spoustu nedorozumnění. Erotické scény jsou hezky napsané a romantické. Je to první kniha od této autorky a nezklamala.

Majdule
30.09.2015 3 z 5

Příjemná historická romance, které nic nechybí. Přečetla jsem si jí s velkou chutí, ale musím přiznat, že v mých očích autorka kvalit Lisy Kleypas a Amandy Quick nedosahuje.

Karolína18
10.08.2015 3 z 5

Na knížku jsem čekala dost dlouho a nevyplatilo se to. Ačkoli se mi vážně líbila zápletka i řešení "rozchodu" dvojice, myšlenky, které byly popisovány z pohledu mužských postav mi přišly mnohdy nereálné.
Občas mi nesedělo chování ani k hlavní hrdince, prostě jsem si říkala, takhle by se ale ta prudce inteligentní pěstitelka nezachovala!
Ovšem jako prázdninová četba k vodě to bylo plně uspokojivé.

SindyEM
08.08.2014 4 z 5

Pekná romantická oddychovka... splnila všetky očakávania, zabavila...prečítané na jeden dych :)

malazluta
20.05.2013 4 z 5

Příběh o tom, jak k sobě hledají dva lidé cestu. Je to moje první kniha od této autorky, kterou jsem četla. Její styl psaní se mi líbil a děj má ten správný náboj. Akorát mi chvilkama vadilo, že hlavní postavy všechno až příliš řeší a občas neví co chcou... ale nakonec všechno dobře dopadne:-)

jluky
30.04.2013 4 z 5

Pekná romantická oddychovečka.

sisulisa
10.10.2012 3 z 5

Kniha je celkom dobre napísaná, ale miestami sa mi zdalo, že hlavní hrdinovia nevedia, čo chcú. Raz sa milujú, zrazu zase nie. Raz si nevedia predstaviť svoj život bez seba, v ďalšej chvíli už rozmýšľajú inak. Ku konci knihy aj mne však vyšli slzy. Celkový dojem dobrý, ale ďalší diel si už asi nekúpim.