Ukradená nevěsta

Ukradená nevěsta https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/297481/mid_ukradena-nevesta-3lT-297481.jpg 4 38 38

Milenci a dámy série

< 3. díl >

Beth Hawleyová se vydává na zámek lorda Wraybourna, aby pomohla mladé lady Sophii Kyleové s přípravami na svatbu. Okolnosti ji donutí cestovat do cíle společně se dvěma dalšími lidmi – sirem Mariem Fletcherem, jehož kočár se nešťastnou náhodou převrátil, a s neznámou postarší ženou, která upadla po nehodě vozu do bezvědomí. Mladá nevěsta Sophie by se měla těšit na svatbu, ale má starosti. Zdá se jí, že její pohledný snoubenec lord Randall se staví ke sňatku poněkud zdráhavě. Napětí mezi snoubenci se stále zvyšuje a na zámek přicházejí výhružné anonymní dopisy. Zdá se, že budoucí život mladého páru ohrožuje jakési záhadné tajemství ze Sophiiny minulosti, k němuž má možná klíč právě záhadná žena postižená ztrátou paměti. Beth a Sophie se proto obrátí s prosbou o pomoc na sira Maria. Jak se ale blíží den svatby mladého páru, jednotliví hosté zjišťují, že vlastně hrají role v děsivém záhadném dramatu plném intrik a nebezpečí. A právě toto drama odhalí, jak pevná je láska obou snoubenců.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Stolen Bride , 1990


více info...

Přidat komentář

moudivlacek
03.07.2022 3 z 5

Pěkný příběh, ale trošku je zavádějící mluvit o příběhu lásky Beth a Maria, spíš mi připadali velice okrajové postavy. Hlavními jsou hrdinové minulého příběhu - Randal a Sophie, kteří se chystají na svatbu. Randal si dal závazek, že nyní bude opravdu ten čestný gentleman, jenže se chová jak suchar a Sophie z toho šílí, neboť neví, zda se opravdu chce ženit a zda ji má rád. A pak je tu tajemná stařena, kterou nikdo nezná. Je to příběh lásky, která se drží na uzdě, aby rozhořela ve správný čas. A to se dá vztáhnout i na dvojici Beth i Maria, byli to mí miláčci v příběhu. Na další příběh Temného anděla se moc těším.

helenkan
22.08.2019 2 z 5

Já mám teda pech. Zase jsem si půjčila knížku, která patří do série ze které jsem nečetla ani jeden díl. Kdyby to byl aspoň díl první,ale to ne, já sáhnu rovnou po díle třetím. :-)
Takže nemůžu říct, jestli byl tenhle lepší nebo horší než ty první dva. Ale přiznávám,že tenhle se mi moc nelíbil. A ještě popřemýšlím zda si půjčit další díly.


rampapa
06.01.2019 5 z 5

Moc krásný příběh o lásce.Knížku velmi doporučuji. ❤❤

jaja1989
02.09.2018 2 z 5

Docela slabota, nevěděla jsem komu mám vlastně fandit, moc příběhů smotaných do jednoho, takže vznikl předimenzovaný paskvil.

munka
31.07.2018 3 z 5

Príbeh sa mi celkom páčil, ale chýbala mu ta správna "iskra". Humorné boli "stretnutia" Verderana s malým Steviem , synom Chloe Stanforth. Už sa teším na príbeh s Temným anjelom.

rosalindaaa
24.06.2017 5 z 5

Moc hezké - vystupují postavy již z minulého dílu

mikika
12.03.2017

Strašně moc postav, chápu, že autorka si připravuje půdu na milion dalších dílů, ale kdo se v nich má vyznat? Jediný pozitivní byl ničema Verderan, který bude mít příští díl, jen se bojím, aby to autorka zas nepohřbila pod nánosem vedlejších postav...

havrmoni
18.02.2017 4 z 5

Těšila jsem se na Randalla a ono skoro nic. Je to příběh Bethy a Marieho a Sophie a Randala. Hodně je tam z pohledu Beth pak Sophie a jen málo z Randallova. Příběh není špatný,ale pohybují se tam všichni z předchozích dílů a ústřední dvojice i když se to nebezpečí týká především jich,nemá takový prostor,jak jsem si představovala. Sophie mi navíc přišla taková rozmazleně nedospělá.I přesto se to hezky četlo,jako většina knih této autorky.

Štítky knihy

Anglie historické romance

Autorovy další knížky

Jo Beverley
britská, 1947 - 2016
2007  78%Smluvený sňatek
2004  84%Nespoutaná dáma
2002  85%Černý markýz
2005  83%Hříšná dáma
2005  79%Pokušení