Ela a maškarní ples

Ela a maškarní ples https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/155220/bmid_ela-a-maskarni-ples-v0U-155220.jpg 4 36 4

Malá baletka série

< 3. díl >

Ela se nemůže dočkat vystoupení, na kterém má tančit Modrého ptáka. Premiéra se kvapem blíží, jenomže malá baletka si vymkne kotník a podle lékařů se jí noha nestihne do té doby uzdravit. Zdá se, že v roli ji bude muset zastoupit Nina, její rivalka v baletní škole, která jí zranění – prý nedopatřením – způsobila. Navíc Elu potřebují přátelé v Zemi kouzel, protože zlý Myší král začaroval všechny její obyvatele ve zvířátka… Dokáže spolu se Švestkovou vílou získat zázračné kapky, které zlomí kletbu? To záleží jen a jen na jejím důvtipu a statečnosti. Ale uzdraví se jí poraněná noha, aby mohla zatančit svou vysněnou roli?... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Delphie and Masked Ball , 2008


více info...

Přidat komentář

Atlantis
26.09.2022 4 z 5

Pořád jde o relativně příjemnou četbu pro malé baletky. Šablona je už taková standardní (nečteme s dcerou popořadě), ale překvapivě si nemám moc nač stěžovat. Tohle je určitě jedno z lepších čtení pro malé slečny.

janasim
12.03.2020 5 z 5

Velmi milé čtení pro holčičky se špetkou napětí a kouzly.


Knižní střípky
28.09.2017 5 z 5

Velmi pěkná knižní série pro malé slečny, cílová skupina tak první stupeň ZŠ, nicméně i já coby maminka takové slečny jsem si knihu moc užila. Příběhy z prostředí baletní školy a z pohádkové říše, kam hlavní hrdinku vždy přenesou kouzelné baletní piškoty jsou velmi milou a povedenou ukázkou současné tvorby pro děti.

fajka
04.02.2016 4 z 5

Tato knížka mě bavila. Bavila mě více než dvojka. Tato kniha je úžasná!!!