Rodinná pouta

Rodinná pouta https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/195707/bmid_rodinna-pouta-QUy-195707.jpg 4 64 9

Mackenzie's Mountain série

< 3. díl >

Výjimečné okolnosti: Barrie Lovejoyová a Zane Mackenzie se setkali za výjimečných okolností. Oběma hrozilo nebezpečí, nejen jí jako oběti únosu, ale i jemu jako jejímu zachránci. A přesto se stalo, že mezi nimi přeskočila jiskra neodolatelné přitažlivosti a něžná kráska si podmanila srdce bojovníka. Osudová hra: Tajný agent Chance Mackenzie měl jasný plán. Chtěl použít Sunny Millerovou jako volavku a dostat se tak na stopu jejímu otci. Svést ji bylo jen jedním z jeho úkolů, alespoň zpočátku. To však ještě netušil, že si s nimi osud zahraje pěkně zamotanou hru.... celý text

Literatura světová
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Mackenzie's Pleasure , 1996


více info...

Přidat komentář

maryzka
04.08.2023 3 z 5

Příběh pokračování rodiny Mackenzie byl docela zábavný, pěkný, oddechový.

bekule
13.12.2021 3 z 5

Četla jsem asi trochu jinou verzi protože zde je jen příběh Barrie a Zana.Taková jednoduchá naivní romance, pro mě od LH spíš zklamání,doposud jsem měla štěstí na o třídu lepší příběhy .


moudivlacek
30.01.2021 5 z 5

Tato série je skvělá pro odreagování a i pro milovníky červené knihovny. Nejprve příběh o Zaneovi a Barrie, je to vlastně o tom, že nezáleží, jak se seznámíte, jak spolu chodíte, ale jak si "sedíte" a jak se upřímně milujete.
Další příběh je o Chanceovi. Je to trochu tajemný chlap, v dětství adoptovaný a od té doby milovaný svou rodinou MacKenzieových. On je opravdu dobrý ve své práci a zajde v ní až "příliš daleko", aby dovedl případ ke zdárnému konci. A stejně je to pak jeho rodina, která mu pomůže nejen z nesnází, ale i prožít rodinný život.
Mezi těmito díly chybí příběh o jejich sestře Barrie nazvaný Šampion, ten je v knize Adventinky spolu s příběhy jiných autorek.

Kudík
29.01.2021 5 z 5

Potomci Wolfa a Mary jsou bezva, a co teprve vnoučata, a že jich nebylo málo. Původně jsem očekávala, že se každý dočká svého dílu, dostalo se tak "pouze" 4 ze 6. Část "Výjimečné okolnosti", kde se korvetní kapitán Zane Mackenzie, člen týmu SEAL, snaží se svojí jednotkou zachránit velvyslancovu dceru Barrie Lovejoyovou je zajímavý. Líbila se mi zápletka i celá záchranná akce, ale nejlepší byl výsledek v podobě Nicky. :)
V části "Osudová hra" na mě nejvíc zapůsobilo, jak vlastně Mary s Wolfem přišli k Chanceovi. A Susan byla úžasná hrdinka, i když celá ta zápletka s matkou a sestrou už mi přišla trošku moc. Ono i to ztroskotání, ale jak už jsem psala dříve, tato autorka umí popsat nehody tak, že by si to člověk chtěl zkusit. :)

Khira
27.12.2020 4 z 5

Zane bol milacik. Ocenila by som sice viac zufalcov kt. by mohol zakrutit krkom. Ale ja som sa do neho zblaznila presne v rovnakom momente ako hlavna hrdinka. A potom to uz so mnou slo z kopca.

Siegrid
30.09.2020 5 z 5

Srdcovka, rozum jde stranou, romantika, napětí. Vracím se k ní. Díky této knize jsem začala pátrat po dalších knihách této autorky. Autorka je ale asi lepší v kratších příbězích, některé její knihy nestojí za nic, jiné jsou fajn, hold se musí hledat a nebo padnout zrovna do nálady.

PomněnkaPrvní
30.04.2015

Milý příběh, jako celá série. Drsňák Zane se mi z celé série líbil nejvíc. No a samozřejmě jejich budoucí dcera, to je skvělá postava, to se paní Howard povedlo. Ale doma bych to děvčátko opravdu mít nechtěla ;)

narisa
12.09.2014 5 z 5

Kniha Vyjimečné okolnosti je 3. dílem ze série Mackenzie's Mountain. Moc se mi líbila. Ostatně jako všechny díly této série. Ale nejlepší je Wolf a Mary :)

Tulen79
09.03.2014 4 z 5

Kniha o jednom z potomku Mary a Wolfa- kniha Mary se neboji. Moc hezky, doporucuji precist :)

Autorovy další knížky

Linda Howard (p)
americká, 1950
2008  86%Dokonalý muž
2009  84%Nebezpečně blízko
1999  78%Síla lásky
2006  87%Všichni muži královny
2002  85%Náruč plná lásky

Kniha Rodinná pouta je v

Přečtených97x
Doporučených5x
Knihotéce64x
Chystám se číst14x
Chci si koupit3x