Kuchařka pro zaměstnaného muže

Kuchařka pro zaměstnaného muže https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/201745/bmid_kucharka-pro-zamestnaneho-muze-201745.jpg 4 7 6

Stručný receptář přináší téměř 200 receptů jídel všeho druhu a k tomu okořeněn pikantními fotografiemi Ing. Jana Vlasáka

Přidat komentář

Atanone
17.07.2023 5 z 5

Pětka už jen za ten rozkošný nápad ve stylu "chlapi sobě". Většinu mužů podezřívám, že pokud se vůbec dostanou za úvodní obrázky, stejně nalistují kolem str. 15 a tam dlouho setrvají, alespoň ten můj by to jistě udělal.
Recepty fajn.

jankor
30.06.2022 5 z 5

Překvapilo mě, když jsem objevila tuto sběratelskou záležitost, koupila jsem ji kdysi manželovi jako recesi.......a protože recepty nevyhazuji, vylovila jsem a snad někoho potěší. Fotky jsou samozřejmě úúúúsměvné :), takové amatérské, prostě porevoluční boom....ale recepty jsou naprosto normální a vůbec ne nechutné apod. jak se píše v jiných recenzích .Doporučuji jako retro - recesistický dárek :) a skutečně je vidět, jak se pohled na ženskou péči o tělo změnil (ale kdo ví, co zase bude za pár let). Proti gustu....... :):)


Luigi1
16.09.2021 4 z 5

Recepty jednoduché nic složitého.Obrázky-některé-pro zasmání.I mně se z toho podařilo vařit a podotýkám,že se to dalo jíst.:-)))

LuckyVagabond
01.03.2019 3 z 5

Věřím, že i v roce 1990 šlo o určitou recesi a radost ze svobody něco takového vůbec vydat. (recepty s nahotinkami)
Recepty jsou pěkné hnusy. Fuj. Ale o to evidentně vůbec nešlo. (I když moje teta říkala, že podle toho skutečně vařila.) Foto nahé blondýny, která nese na podnose hlavu mrtvého prasete a bruneta ověšená špekáčky je taky zvláštní a nechutný kontrast.

Líbí se mi ale oslava ženské nahoty v její přirozenosti. Zarostlé klíny a podpaží nikoho tenkrát nepohoršovaly. Naopak to bylo veřejností evidentně akceptováno jako něco ženského a erotického. V tomhle smyslu jde o zajímavou dokumentaci vnímání ženské krásy dob po pádu komunismu.

Takže nelíbí, ale i líbí :)

jiri2737
16.08.2018 odpad!

Legrační, směšné, nevkusné (poplatné době). Fotografie i recepty za nic nestojí. Jiří Janoušek šlápl vedle.

majklp
14.03.2017 5 z 5

1990 - rok následující po revoluci: erotika se vkládá úplně do všeho, takže proč ne taky do kuchařek. Z dnešního pohledu naprosto bizarní, ale taková byla doba. Tohle by už dneska nemělo šanci vyjít.
Informace pro sběratele: vyšlo roku 1990 a sice ve dvou vydáních; některé fotografie se liší, proto je třeba mít obě vydání.