Opravdová královna

Opravdová královna https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/489487/bmid_opravdova-kralovna-SPo-489487.jpg 4 93 18

Je mu vydána na milost. A on ji ovládá... Princezna Adeline a hollywoodský idol Josh Jameson dobře věděli, že jakákoliv jejich společná budoucnost je nemožná. Spalující vášeň, která mezi nimi náhle vzplála, se však brzy přetavila v silný vztah. Do nádherné lásky však zasáhl osud – Adeline se má stát po tragické události v rodině královnou, to ale znamená nechat se spoutat okovy povinností... Zvítězí moc monarchie, nebo síla lásky? Dozvíte se v pokračování úspěšného románu Královská láska: Kontroverzní princezna.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

His True Queen , 2018


více info...

Přidat komentář

monika0181
12.09.2023 5 z 5

Po prvním díle jsem přemýšlela, co nás může čekat v pokračování. Počátek je trochu pomalejší, kdy Adeline pořád v sobě řeší oddanost koruně. Tady obdivuji Joshe, že to nevzdal. V momentě, kdy se královna rozhodne ohledně své lásky a života nabírá kniha nečekaných událostí a zmatku a akce, že Vás to vtáhne do děje, fandíte, ale opravdu nevymyslíte zvraty, co se mohou stát. Jodi Ellen je mistr pera, kterými nás vede ke konci se zápletkami. které nečekáte. Přečtete oba díly, přemýšlejte o životě a co je pro Vás v něm důležité.

irena8302
05.09.2023 5 z 5

První díl byl super,ale tento mnohem lepší. Obdivuju autorčinu schopnost dokonale zamotat děj a do poslední chvíle udržet napětí.


miloslava3256
28.05.2023 5 z 5

Skvělý!! Druhý díl lepší než první, celá kniha prosycená akcí, dramatem a obrovské množství humoru. Ach, jak jsem se u toho bavila. Jak jsem předpokládala, tak Adelin nakonec našla řešení. Dva body mne napadly ale největší překvapení bylo zjištění kdo za všechny ty nitky tahaly, to byl vážně šok.

,,Ehm, Joshi? ''zavolala jsem a on se otočil. Našpulila jsem rty a kývla k jeho rozkroku, což ho pobídlo, aby se tam podíval taky.
,,Kurva. '' Padl na gauč, přitáhl si do klína deku a já se rozesmála. Kim si oběma rukama zakrývala oči. ,,Promiň.''

petulkapeta
10.03.2023 4 z 5

,,Co se mezi námi děje?" zopakoval trochu překvapené. Copak to neni zřejmy, Adeline? Už se to stalo. Zamilovali jsme se do sebe. A dva zamilovaní lidé udělají cokoliv, aby mohli být spolu."

Tak řekla bych že pokračování se mi líbílo víc než první díl. Nejvic když na posledních asi 80ti stranach rozluštila Adelin vše možná rodinná tajemství a jak šla za svou laskou :)

Jita160
04.03.2023 5 z 5

(SPOILER) Ještě nikdy jsem nečetla tak výbušný ,úžasný ,srdcervoucí ,vzrušující ,zábavný,drsný ,tajemný a napínavý příběh o královské lásce. Naprostá knižní nálož všeho co na typu těchto knížek miluji.
Pokračování nás zavede za zdí britského paláce a seznámí nás jak těžký je život s korunkou na hlavě a pochopením monarchie.
Z Adelie se po tragické nehodě měla stát královnou Británie jenže srdce měla větší než rozum. Jameson hollywoodská hvězda miluje tuto vzpouru ženu se vším všudy i když tuší ,že být spolu znamená jít proti pravidlům královské rodiny. Oblíbila jsem si ho za jeho pohrdání královské etikety
a choval se tak jakoby všem říkal ,,tohle je moje královna a já jsem její král "
Tolik tajemství,zrady a pokřivených posluhovačů je i na jednu panovníci až moc.
Paní spisovatelka excelentně napsala Královskou romancí u, které jsem byla napnutá jak tětiva.
ZA MĚ ROZHODNĚ MŮŽU JEN DOPORUČIT!!!!.

Mishaacka
05.01.2023 5 z 5

Úplná bomba! Druhý díl ještě lepší, než první. Jodi miluji, její postavy mají vždy mezi sebou velkou chemii, její mužské postavy obrovské ego a pro svou milovanou udělají cokoliv. Tento díl odhalil všechna tajemství, Adeline vyzrála v královnu a ženu. I když ve chvíli skandálu se zachovala nelogicky - věděla, že se její okolí neštítí čehokoliv a přesto Joshe odsoudila. Skvělá série

Anna195
05.01.2023 5 z 5

„Sme oheň a vášeň, dravosť a priebojnosť. A spája nás láska s mnohými odtienkami a zložitými stránkami."

Na túto časť som sa veľmi tešila a všetky moje očakávania boli naplnené. Koniec predchádzajúcej časti bol obzvlášť dychberúci, preto som bola veľmi zvedavá, ako to medzi Joshom a Adeline dopadne.

Zbožňujem kráľovské prostredie, no keďže v prvej časti ho bolo pomenej, tak v tejto záverečnej časti nám ho autorka dopriala plnými dúškami. Kto čítal prvú časť vie, čo všetko doslova spadlo Adeline na hlavu a v tejto časti sa mi Adeline páčila ešte viac. Prišla mi o čosi viac vyspelejšia, no najmä ukázala veľkú silu, keď jej povinnosti a úlohy v kráľovstve nabrali rýchly spád.

To, čo ma najviac oslovilo na tomto diele bolo množstvo tajomstiev, škandálov či intríg, pretože som nikdy nevedela čím ma ešte autorka môže zaskočiť a že ma zaskočila. A to niekoľkokrát. Najmä skutočná pravda rodinných tajomstiev ma veľmi šokovala a doslova som ostala z toho mimo, pretože takýto scenár som vôbec nečakala, nuž autorka opäť vedela udržať čitateľa v napätí aj v tejto časti.

Opäť aj tu bola tá úžasná chémia medzi Joshom a Adeline. Títo dvaja majú medzi sebou neskutočnú a neopísateľnú príťažlivosť. A kto miluje tento pár, tak epilóg bude pre vás top, pre mňa určite bol.

Celú dilógiu vám môžem len odporučiť.

Kristy.Seb
29.10.2022 4 z 5

Tajemství se neobjasňují, tajemství se zachovávají.

Člověk musí v tomto světě bojovat. Prohra nikomu nesluší.

Okolní svět se mění, ale láska nikdy.

Nedovolte očekáváním, aby vám stála ve štěstí.

Pokračování bylo velmi čtivé. Jen těch tajemství na konci příběhu bylo až příliš!

hana1039
25.10.2022 5 z 5

Přesně... jděte za svým srdcem, ať to stojí,co to stojí.. protože s láskou a její podporou se překážky snáz překonávají...

milst
05.10.2022 5 z 5

Nemohla jsem se dočkat pokračování, když první díl skončil v tom nejlepším, navíc jsem čekala na ebook, kterého jsem se konečně dočkala. Autorka opět nezklamala, druhý díl se mi líbil ještě víc, nic tomu nechybělo, skvělé zakončení série.

LilluLong
04.10.2022 5 z 5

O Ano, presne ako som predpokladala, ze pokračovanie od autorky Malpas tejto série ,nesklame, i ked citam niektoré recenzie,vidim ze nie kazdy zdieľa moj názor, ale. ako sa hovori “ proti gustu žiadny dišputát “ :) za mna je to plných 5*

happy19
01.06.2022 5 z 5

Roky čekání na překlad se vyplatily:-)
Úžasný finiš,který tomu tomu v dobrém nasadil korunu:-D
Rozhodně královsky napsané!
J.J.hvězdná hvězda,-))

„Láska, to je někdy také vytrvalost, oběť, stát při někom, kdo tě potřebuje.“

2368
31.05.2022 1 z 5

Zklamání pokračuje. Zvrat na začátku a zmatek na konci. Dočeno, odkládá. Myslím si, že dlouho po podobném tématu nesáhnu.

Ralemo
18.05.2022 5 z 5

Klobouk dolů- nejlepší knížka co jsem četla za poslední dobu. A že jich bylo vážně hodně! :D Dlouho jsem odolávala a nakonec nevydržela a knihu koupila.

Skvělé pokračování, minulý díl skončil v tom "nejlepším" a já se těšila na pokračování vztahu mezi princeznou Adeline a hercem Joshem.
Nádherný děj se spoustou zápletek, dramat a komplikací. V královské rodině se stala velká tragédie a někdo se musí ujmout trůnu a s tím vyplavala na povrch velká spousta tajemství.
Adeline se zhostí své úlohy a co teď? Vybrat si rodinu nebo lásku? Co má v životě přednost?
Odvážný sex symbol z Ameriky se nevzdává a bojuje o Adeline i přes všechny překážky, které mu královští sluhové hází pod nohy.
Strašně se mi líbila sexuální přitažlivost mezi hlavními hrdiny, jak na sebe reagovali, jak se hádali, jejich slovní přestřelky byly vážně úsměvné a spousta sexu k tomu.
480 nádherných stran, od kterých se nešlo odtrhnout! A když byl konec, říkala jsem si, že bych nejradši četla dál a dál. Nádherné ukončení se vším všudy, vážně doporučuji přečíst.

maryzka
09.05.2022 3 z 5

Tak máme po erotice, zato se nám v tomto díle dostává zajímavé rozuzlení.

anndrra
27.04.2022 5 z 5

První díl mě vlastně úplně nenadchnul. Byla jsem z něj chvílema skoro až rozpačitá. Za to dvojka, to bylo jiný kafe. Rozhodně doporučuji i těm, které první díl zklamal.

ivetapl
25.04.2022 5 z 5

Já to miluju.
Vždycky jsem si přála být princezna. Samozřejmě i královna. Ale díky téhle knize vím, že bych to nevydržela. Vzpomněla jsem si na knihu Vášeň, která je také z královského prostředí. Nedá se to vůbec srovnat. Tady máte tu situaci opravdu skvěle popsanou a vysvětlenou. Vidíme, že nám ukazují jen to, co máme vidět. Že víme, jen to co máme vědět. Že i královská rodina má plno tajemství.
Osobně nechápu, že v 21. Století vám někdo musí hledat partnera, který je vhodný pro vaše postavení. Jako kdyby byl Hollywoodský herec méně člověk než princezna či královna. ‍️
V jednu chvíli mě naštvala Adeline, když prohlásila, že Josh myslí jen na sebe. Což nebyla pravda. On hledal způsob, aby mohli být spolu. Naštěstí se Adeline srovnala. ️ Zbožňuji, jak se Josh chová k Adeline. Že se nebojí jejího postavení. Že je sám sebou.
Hodně miluju snad ještě víc jak v prvním díle. Kdo četl tak ví. Španělská korunka....
Zajímal by mě i jiný konec, než byl tenhle. Ale jsem s koncem spokojená. ️️
Haydona bych profackovala, za to jak se choval....

Příběh je čtivý, svižný. Máme zde opět několik... Erotických scén. Které Jodi umí napsat prostě skvěle!
Za sebe knihu doporučuji všemi deseti. ️️

Andrejka91
08.04.2022 4 z 5

Přestože má kniha tolik stran, od začátku do konce se nenudíte a napínavý děj vás nutí číst stále dál.

Ke konci se dozvídáme nečekané rozuzlení, nad kterým ještě dlouho po přečtení knihy přemýšlíte.

Paní Malpasová to prostě umí a tato kniha je toho dalším důkazem.

Autorovy další knížky

Jodi Ellen Malpas
anglická, 1980
2014  75%Odhalení
2016  78%Zaslíbená
2019  76%Ochránce
2015  80%Odpuštění
2020  81%Kontroverzní princezna

Kniha Opravdová královna je v

Právě čtených1x
Přečtených120x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených12x
Knihotéce156x
Chystám se číst119x
Chci si koupit31x
dalších seznamech4x