Zaslíbená

Zaslíbená https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/310769/bmid_zaslibena-e0Z-310769.jpg 4 351 72

Jedna noc série

1. díl >

Vášeň, touha, posedlost... když ve vás bije jeho srdce Livy ještě nikdy nezažila takovou vášeň jako teď. Dokonale krásný a záhadný Miller Hart ji uchvátil od prvního setkání, od prvního okamžiku, kdy ho uviděla. Fascinuje ji, a ona fascinuje jeho. Dokáže předvídat její nejtajnější myšlenky, kterých se bojí i ona sama. Svádí ji mnoha způsoby, miluje se s ní mnoha způsoby a stále více ji zatahuje hlouběji do svého nebezpečného světa. Miller je ale připraven Livy ochránit, děj se co děj, i kdyby měl riskovat svůj vlastní život. Na to je také připraven. Ale jeho tajemná minulost není to jediné, co ohrožuje jejich společnou budoucnost...... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

Promised , 2014


více info...

Přidat komentář

_wejunkaa_
31.03.2024 5 z 5

Zaslíbená, úvodní díl série Jedna noc, slibuje kombinaci napětí, romantiky a také vášnivého sexu a nekončící romantiky. Při přečtení prvních stránek, jsem vůbec netušila, co od knihy nebo autorky samotné čekat. Samotná kniha od Jodi Ellen Malpas bylo první dílo, které jsem od ní kdy četla. Rozložení příběhu bylo naprosto dokonalou houpačkou. Jednou je příběh nahoře, jednou zase dole. Promyšlení samotného děje je prostě na jedničku. Na začátek bych chtěla hlavně říct, že kniha se četla absolutně sama, jednotlivé sexuální scény jsou popsané živě a detailně, což knize určitě připisuje z mého pohledu jednohlasné a velké +. Musím uznat, že samotná Livy si u mě získala neskutečné sympatie. A to i přesto, že některé její myšlenkové názory nesdílím. Závěr knihy pro mě byl tak napínavý, že jsem měla pocit, jako bych svůj tlukot srdce slyšela v místnosti, nikoli uvnitř sebe. Za mě velmi napínavé zakončení knihy a už nyní se pouštím do hlubin druhého dílu této série. Samotný úvodní díl si rozhodně zaslouží 5/5 hvězd.

Terezzie
25.01.2024 3 z 5

Vzhledem k tomu , že miluju styl atorčina psaní tak mě kniha nenudila. Za mě to byl hezký a čtivý příběh u kterého jsem se těšila na pokračování . Za mě teda by to mohlo mít méně stran , méně sexu i když miluju erotické romány ale tady nevím proč mi to přišlo už trochu moc . Jinak super .


Misshell1
17.03.2023 4 z 5

Přečetla jsem si trochu komentáře ke knize, trochu jsem se bála, jak je hodnocena. V třetině knihy jsem si říkala...hm, jak tohle bude pokračovat...musím uznat, že obavy byly rozptýleny. Není to vůbec špatná kniha, z původních 3 jsem musela dát 4. Dobře se mi to četlo, zase musím říct, že milostné stránky byly vyobrazený uvěřitelněji a k tomu jejich výměna slov během toho, přišlo mi to trochu reálnější.
Olivie Taylorová, jestli tě budu mít, pak se na tebe budu usmívat po zbytek svého života."

dooky
01.03.2023 3 z 5

Většinou raději sáhnu po vícestránkové knize, než po urychlené jednohubce, kde se vše stane a vyřeší než člověk mrkne. Tohle bylo ale i na mě dost natahované. Pořád dokola od něj utíkala, vracela se, utíkala a vracela se. Doslova jsem si užívala momenty např.večeře u babči, otevíračka klubu nebo hovory s nejlepším kamarádem, jen když donekonečna neřešili sebe navzájem, což bylo s malými obměnami pořád to samé. Teď se tak trochu bojím pustit se do dalšího dílu, protože to vlastně pojede celé od začátku.

petulik330
24.02.2023

Nevím co si o této Niue myslet. Děj byl docela dobrý, hlavní postavy na zabití a nespisovná mluva.. Nepasovalo mi to tam. Kdyby to raději autorka napsala spisovně. Bylo by to mnohem lepší.
Celou knihu jsem hádala co je Miller zač a co dělá. Tipovala jsem jej na mafiána, tak bylo pro mě odhalení jeho profese velké překvapení.
Už se těším na další díl a budu doufat že tam bude méně nespisovného jazyka.

Lexie321
06.10.2022 1 z 5

Za mňa sklamanie. Príbeh ani postavy ma vôbec nezaujali. Miller nemal žiadne pozitívne kvality a Livy bola tiež akási nesympatická. Premáhala som sa ako sa dalo, ale túto knihu som nemohla dočítať. Neodporúčam.

Leído
31.07.2022 4 z 5

Při čtení jsem byla rozpolcená. Chvíli jsem to viděla na dvě hvězdičky, chvíli na tři a chvíli na čtyři. A ani po přečtení jsem nevěděla, jestli se mi to líbilo nebo ne. Je to asi proto, že mi tam dost věcí vadilo:

1. ten nespisovný jazyk tam byl přehnaně a na sílu, nebylo to přirozené
2. první setkání mě zklamalo, mohlo být osudovější, nebo alespoň s větším dialogem, ale fascinace jen na základě pohledu do očí, to mi přišlo málo
3. člověk takto posedlý pořádkem by nikdy neplatlal čokoládu po kuchyni. Mě nechává nepořádek často chladnou (zvlášť když mám rozečtenou dobrou knížku) ale i mně vstávaly vlasy na hlavě když chodil po bytě mokrý po koupeli.
4. pořád si neumím představit, jak vypadá, když ji neustále vodí za krk
5. některé dialogy byly až trapné, hlavně ty postelové
6. i to "uctívání" si osobně představuji jinak

Přesto všechno jsem tu knihu zhltla docela rychle a zvědavost mě hnala dopředu. Když jsem zjistila, že druhý díl se nedá sehnat ani jako e-kniha, ani tištěná ani v bazaru, brala jsem to jako osud, že tahle kniha stačila. Pak mi to ale nedalo a o dva dny později jsem si koupila e-knihu ve slovenštině, což asi znamená, že čtyři hvězdy jsou zasloužené. Dostala mě :)

Slunečnice322
26.05.2022 3 z 5

Tento díl jsem přečetla velmi rychle. Připomíná mi dost sérii This man. Tajemný a sexy Miller, o kterém nevíme,čím se živí, což bylo pro mě opravdu překvapení. I Livy má svou minulost a jejich vášeň a láska je spalující. Hned jsem se vrhla na druhý díl a bohužel jsem ho nedočetla. Tajemství jsou odhalena a neustálé nahánění a přesvědčování Livy mě už tolik nebavilo...

suzanne1997
25.05.2022 5 z 5

Za mě skvělá kniha s pomalejším rozjezdem, velice komplikovanými charaktery, skvěle vykreslenými emocemi a nečekanými zvraty. Tento komentář píšu až po dočtení poslední stránky. A že to opravdu byla jízda. Oba hlavní hrdinové si mě už v prvních minutách čtení doslova získali a od příběhu nešel odtrhnout zrak. Ať se snažím, jak se snažím, nic co by mi vadilo si vybavit nedokážu, možná proto a taky kvůli napětí mezi jednotlivými díly, kdy mít po ruce další je nezbytnost, hodnotím nejlépe, jak mohu.

kacenka6144
10.03.2022 3 z 5

Nemůžu se rozhodnout mezi 3 a 4*, takže zatím 3. Příběh mě baví, ale zbytečně se natahuje. Ta omáčka kolem zdržuje.

Ralemo
01.02.2022 3 z 5

(SPOILER) Celá tato série knih byla jak to říct, zajímavá? Začátek klasický, samá zápletka, drama, sex, spousta sexu. Trilogie Tento muž za mě byla určitě lepší. Myslím, že knihy byly někdy zbytečně moc dlouhé, vadilo mi jmého Miller, připadalo mi to spíše jako příjmení. Ke konci už jsem sexuální scény četla tak napůl, vesměs to bylo pořád to stejné. Skvělá byla babička Josephine, ta mě hodně v knize bavila. George a Gregory, zajímavá volba jmen vedlejších hrdinů, ze začátku se mi docela tyto jména pletla, měla jsem problém se v tom orientovat, nakonec jsem si zvykla. Každopádně knihy si určitě nezaslouží plný počet hvězd. Nakonec jak bývá u takových knih- šťastný konec se vším všudy.

Kristy.Seb
26.10.2021 3 z 5

Každej je panem svého osudu - že to jsou vaše vlastní rozhodnutí a skutky, co má vliv na vás životní směr.

V každé životní zkušenosti si musíme najít něco pozitivního.

No.... Děj nic extra. Myslím, že to mohlo mít rozhodně míň stránek.

johana3160
23.01.2021 2 z 5

1. Na nejvyssi miru me rozciloval preklad a nespisovne vyrazy. Bilo to do oci a me se “otvirala kudla v kapse”. Nejak to nedokazu pochopit proc se objevuji vyrazy jako “kterej”, “svymu”, “tvrdej”...
2. Jejich prvni setkani bylo k smichu.
3. Ona byla vetsinu casu k smichu.
4. Furt si ji vodil “za krk”. Copak je pes na voditku?
Tresinkou na dortu pro me byla samotna graficka uprava (papirove) knihy, kdy me z ni akorat bolely oci.
Ke konci uz jsem preskakova, abych se dostala na konec, ktery mel navnadit na dalsi dil. No, navnadil, ale i tak mam velice smisene pocity z toho, ze bych mela cist dalsi dil.
Proste: napad byl mozna dobry, ale provedeni je slabota po vsech strankach.

Aktenanka
23.01.2021 3 z 5

Tak jsem čekala, že to bude lepší. Ale asi je to tím, že jsem posledně četla kvalitní knížku, která ve mě vyvolala spoustu emocí. Tato to nesvedla. Nelíbilo se mi jméno hlavního hrdiny. Zápletka dobrá, vlastnosti postav taky povedené, ale to zpracování děje, to se dalo napsat o dost lépe. Několikrát se tam opakuje to samé. S to není napínavé. Kdyby měla hlavní hrdinka trochu cti, tak se sebou nenechá tak vorat a přesto by to mohlo dopadnout dobře. Navíc mi bylo hned na začátku jasné, co pan M. dělá za profesi. Ke konci jsem trošku doufala, že mě kniha překvapí a nebude tomu tak, ale nestalo se. Není to špatné, ale taky to není top hitparáda.

katerina92
08.10.2020 1 z 5

zaujalo

janina66
07.10.2020 4 z 5

Je to trochu jiný příběh, než v jiných erotických knihách a sériích. Babička Livy byla super, Miller se svojí úchylkou vcelku zajímavý. Je to odpočinková kniha, která se mi četla dobře a děj mě pohltil.

EliškaHavlová
08.09.2020 odpad!

Od knížky jsem neměla žádná očekávání. Myslela jsem si, že to bude jako Odstíny, které jsem sice nečetla, ale znám jejich filmové zpracování. Abych řekla pravdu, tak jsem z knížky vůbec nebyla nadšená. Byla zbytečně dlouhá, vše se točilo stále dokola a nesnáším jméno hlavního hrdiny... Millera. Taky se mi dost pletla jména Georgy a George. To je dost nepraktické, obzvlášť , když jsou spolu v jedné místnosti. Začínám číst druhý díl...ale knihu jsem odložila asi u dvacáté strany a nevím jestli budu pokračovat. Série je velice špatně k sehnání, řekla bych, že snad ani nestojí za tu námahu ji hledat.

Jejunka
12.08.2020 1 z 5

No teda dvě hvězdičky jsem dlouho nedala. První je za opravdu dobrý nápad na příběh a druhá je za to, že se to dobře četlo na to kolik to mělo stran. Celou trilogii bych hodila do jedné knihy asi o 400 stránkách maximálně. Upřímně on mi byl sympatický, ale s jeho výkonem musel fičet na viagře. Za to ona byla totální slepice první kategorie! Jak může být někdo tak blbý jak daleko vidí! A ta její posedlost a zamilovanost v podstatě hned, co ho prvně viděla, ztráta řeči, nekontrolovatelné oči, mozek nechtěl poslouchat srdce, pche to bylo místy až k smíchu. Tohle není ani reálné ani představitelné a to mám velkou představivost. Za mne ne. Ochránce se mi líbil, ale tohle byl odpad!

mimi55
03.08.2020 2 z 5

Ten chlap je fakt na zabití, sex je jen sex a ne milování a ta holka je fakt blbá. Na tohle by stačila tak polovina stránek. Ale dala jsem tomu ještě šanci druhým dílem. Na zabití jsou tam všichni. Zachraňuje to babča.

Markét0138
31.07.2020 odpad!

Doufala jsem, že to bude lepší než Odhalení. No... možná o trošku, ale stále to není ani na jednu hvězdu. Tahle kniha má stejné problémy jako Odhalení. Je tu hlavní hrdinka, která je na papíře dospělá, ale vůbec se vyspěle nechová, a které se rozteče mozek, kdykoliv je v blízkosti hlavního hrdiny. Ten je sice o něco normálnější než Jesse, ale určitě bych mu doporučila sezení u psychiatra nebo psychologa, nebo rovnou u obou. Opět tu máme rozvleklý, zdlouhavý děj a nudné, až na sílu psané scény. A opět tu máme odhalená tajemství, která dvě hlavní postavy rozdělí, a i v tomto případě se dá čekat, že je autorka dá v dalších dílech znovu dohromady.
Já ovšem nebudu pokračovat do dalšího dílu ani tentokrát.

Štítky knihy

láska pro ženy erotika

Autorovy další knížky

Jodi Ellen Malpas
anglická, 1980
2014  75%Odhalení
2016  78%Zaslíbená
2019  76%Ochránce
2015  80%Odpuštění
2020  81%Kontroverzní princezna

Kniha Zaslíbená je v

Právě čtených6x
Přečtených605x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených16x
Knihotéce328x
Chystám se číst244x
Chci si koupit51x
dalších seznamech13x