Komiksový Clash. První díl

Komiksový Clash. První díl https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524969/bmid_komiksovy-clash-prvni-dil-6536168c003e9.jpg 4 5 1

ZŘETE! Kreslené příhody jednoho mladého jezdce na vepři a jeho věrné společnice v tomto nepředvídatelném příběhu plném fantastických dobrodružství! ČTĚTE! O jejich přeměně z neschopných válečníků na skutečné hrdiny královské arény! BOJUJTE! S nebezpečím, které postihne vesnici Džezokurkov, v tomto grafickém románu, který vás rozesměje i zahřeje u srdce a který vychází ze dvou z nejpopulárnějších videoher světa. Gene Luen Yang vám přináší humorný příběh o přátelství a zábavě, první díl epické nové série zasazené do světa her Clash of Clans a Clash Royale.... celý text

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , Crew
Originální název:

The Books of Clash #01 , 2023


více info...

Přidat komentář

cestina_s_linus
05.03.2024 5 z 5

Pokud jste nikdy nesnili o tom, že byste jezdili na praseti... tak po dočtení této knižečky po tom toužit budete!

Nejprve chci vyzdvihnout grafickou stránku - ta je bombastická a dokáže oslovit jak “malé děti, tak i puboše. Já jsem byla mile překvapena - bylo zde hooodně textu!

Příběh je jednodušší (což nebylo na škodu). Přišlo mi, že mnohem větší důraz je kladen na jiné motivy. Během čtení mi několikrát došlo, že nejde jen o komiks, ale i o edukační kousek, který předává dětem zajímavé myšlenky.

Já osobně jsem si zamilovala prasátko Pim (roztomilá a nebezpečná) a z nějakého důvodu mám ráda i Gobliny (asi proto, že mají vlastní řeč, které nikdo nerozumí - ani čtenář). No a nemohu zapomenout na Sonnyho a jeho krystaly.

Štítky knihy

komiksy pro děti

Autorovy další knížky

Gene Luen Yang
americká, 1973
2008  78%Američan čínského původu
2023  80%Komiksový Clash. První díl
2024  0%Komiksový Clash. Druhý díl

Kniha Komiksový Clash. První díl je v

Přečtených8x
Knihotéce3x
dalších seznamech1x