Cesta za láskou

Cesta za láskou https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/333658/mid_cesta-za-laskou-jBa-333658.jpg 3 58 10

Knížectví Cordina série

< 2. díl

Špionka v paláci: Princ Bennett byl vždy tak trochu černou ovcí cordinské knížecí rodiny. Pro vyhlášeného sukničkáře jsou na prvním místě ženy, koně, psi i zábava a láska je pro něj jen hra. To se však změní, když do jeho života vstoupí anglická lady Hannah Rothchildová. Záhadná kráska, která se objeví v rodině knížete Armanda s tajným a velmi nebezpečným posláním, změní nejen Bennettův pohled na lásku, ale nakonec i jeho život! Oba dva čeká spousta nástrah, které musejí překonat, aby mohli být jednou spolu... Irská růže: Erin, půvabná mladá žena s hřívou kaštanových vlasů a neochvějnou ctižádostí, odmalička toužila opustit rodnou farmu na jihu Irska a poznat svět. A tak když dostane nabídku odjet do Ameriky za svými příbuznými, ani chvíli neváhá! Daleko od domova jí učaruje jak virginská krajina, tak charismatický majitel hřebčína Burke Logan. Rozum Erin nabádá, že on je typ muže, od něhož by se měla držet dál… jenže srdci poručit nedokáže.... celý text

Přidat komentář

Jessybelle
26.07.2023 4 z 5

Taková romantická oddechovka. První příběh napínavější, druhý klasická červená knihovna. Ale dostala jsem to co jsem očekávala. Nicméně má autorka lepší knihy.

sorcxistino
04.07.2022 3 z 5

První příběh byl čtivý, napínavý, ale druhý byl naprosto obyčejný, předvídatelný, nudný slaďák. Autorku mám ráda, ale druhý příběh spíš nic než moc.


Petrush
22.11.2021 2 z 5

První příběh (třetí díl série) nezklamal, splnil očekávání. Druhý příběh nic moc.

Tynyton
03.09.2020 2 z 5

Jedna z nejslabších knih autorky, co jsem četla. Co se týče prvního příběhu, tak jsem bohužel nečetla předchozí knihy série, tak mi některé souvislosti unikaly, např. proč hlavní záporák chce oddělat celou rodinu. To je otázka, kterou jsem si pokládala celou dobu a nedostala odpověď. Příběh nebyl špatný. Druhý příběh se mi nelíbil vůbec. Nejvíc mi nesedla hlavní hrdinka, která se chvílemi chovala jako puberťák, hysterka a blbka. Ani to prostředí mi moc nesedlo a celkově mi připadlo, že příběh mohl být odvyprávěn mnohem lépe, mohla být lépe vykreslena psychologie postav i samotné prostředí.

moudivlacek
29.10.2019 4 z 5

Oba dva příběhy pro mne krásnou ukázkou romantiku se vším všudy. První příběh - ženský James Bond s mozkem, druhý příběh pak silou čisté bezpodmínečné lásky. Já se bavila u obou, ale je pravda, že bližší mi byl druhý, stejně jako i hrdinové z něj.

helenkan
02.10.2019 3 z 5

Musím se přiznat,že první příběh jsem nedočetla. Nějak zvlášť mě neuchvátil.
Druhý se mi líbil víc. Ten jsem zvládla. Ale znám lepší od paní spisovatelky.

locin
16.06.2019 4 z 5

První příběh se mi líbil velice. Druhý už na sérii nenavazuje, nebyl pro mě až tak top, ale také jsem neodolala a docela rychle přečetla :o)

Skalara
15.11.2018 5 z 5

Série rodiny Cordina je skvělá. V ní je tento jeden příběh. Druhý příběh není špatný, ale zakoupeno kvůli kompletní sérii. Doporučuji se na ni zaměřit.

mariva
14.08.2017 3 z 5

Nenáročné odpočinkové čtení, od Nory Roberts jsem zvyklá na víc.

Ivetaa
14.07.2017 4 z 5

Oba příběhy jsou hezké, dobře se čtou - ideální čtení na dovolenou.