V područí lásky

V područí lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46736/bmid_v-podruci-lasky-O6w-46736.jpg 4 118 13

Klub Bastion série

< 8. díl

Záhadný vůdce Klubu Bastion Royce Varisey, vévoda z Wolverstone, čelil při dlouholeté službě vlasti mnoha nebezpečím. Nyní však nastala doba, kdy musí učinit zadost své povinnosti plynoucí z jeho vznešeného titulu, a oženit se. Avšak dámy velkého světa jej nudí. Daleko svůdnější je svéhlavá a rezervovaná kastelánka jeho zámku Minerva Chestertonová. Pod klidným povrchem doutná smyslnost, která by mohla naplnit jeho dny štěstím a noci potěšením. Je rozhodnut ji získat, ovládnout každý kousek jejího těla i srdce.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Mastered by Love , 2009


více info...

Přidat komentář

miruska1
12.09.2021 4 z 5

Neradim tento příběh k nejlepším, ale i tak se mi moc líbíl. Pěkné zakončení série

petraj30
05.03.2021 4 z 5

Moc pěkný a zajímavý příběh.
Na začátku jsem měla trochu problém s oběma hlavním hrdiny a se řádně začíst, ale časem to pominulo. Sice kniha byla celkem dlouhá, ale autorka ráda popisuje práci a starosti okolo panství.
Royce se mi líbil, ale na začátku vážně působil jako vlk :-), ale Minerva mi přišla taková odměřená a rezervovaná, ale povolila.
To co mě v knize celkem štvalo, byly Roycovy sestry. Já bych je vyhodila po pár minutách.
Sice tuto sérii nečtu popořadě a popravdě ještě nemám všechny díly přečtené, ale chutí si je všechny seženu:-)
Taky mě mrzelo, že tu nebyl žádný pořádný prolog, ale jinak to bylo pěkné


kolacky
08.02.2021 4 z 5

No... chlap na obálce určitě není Royce, protože vypadá strašně, ten sestřih! Royce měl dlouhé kadeře!
Dál - docela mě v celé sérii rozčilovaly milostné scény, taak stráááššššněěě natahované a s neuvěřitelnými a nepravděpodobnými výkony a navíc jako by se kopírovaly z knížky do knížky...
Jinak se to četlo dobře, v každém díle dobrodružství, leckde staří dobří Cynsterové (četla jsem je už dřív) a mnou čím dál oblíbenější lady Obaldestoneová.
A souhlasím s kolegyní narisou, hned po téhle knížce následuje příběh Ďábla Cynstera! Můj první a nejlepší od Stephanie!

Ála1968
18.09.2020 4 z 5

Krásné zakončení celé série.Nemyslím,že by byla kniha nejhezčí z celé série,u mě vítězí Gentlemanova čest a Na prahu touhy,ale přesto se mi líbila a určitě doporučuji přečíst celou sérii.

moudivlacek
02.05.2020 5 z 5

Celou dobu jsem se těšila na tento příběh série, záhadný, tajemný a velmi nebezpečný šlechtic Dalziel - vlastně nyní už vévoda, který nečekaně rychle přebral titul a vše kolem. Pro něj je nejhorší zjištění, když mu dámy z horní vrstvy společnosti dají ultimatum - co nejdříve se pro titul a rodinné jmění musí oženit.
Royce ale není ten, kdo se rád podrobí jiným. Ukáže se, že ale zde nemá na výběr. A když si vybere - tajně, dotyčná dáma pochopí, že není před ním úniku,
A přijde na řadu i poslední vlastizrádce. A bude to bolet.
Skvělá třešnička série. Doporučuji.

narisa
15.01.2020 5 z 5

Tak poslední díl klubu Bastion a bylo to super. Musím říci, že spolu se sérií Černá kobra je tato série mnohem lepší než většina Cynsterových. Také mi v tomto díle chyběla reakce členů klubu na to, kým je Dalziel. Nechápu, proč to tam autorka nedala. Jinak na Royce jsem se moc těšila a čekala jsem, že kniha bude velice napínavá. No, to jsem se spletla, ale Royce a jeho romantická stránka mi to velice dobře kompenzovali :). A Minerva byla také velice sympatická. Moc pěkné zakončení této skvělé série.

Pokud chcete někdo číst tuto autorku, doporučuji číst knihy popořadě:
Klub Bastion
Prvních šest knih rodu Cynsterových
Černá kobra
Zbytek knih z rodu Cynsterových

rampapa
09.01.2019 5 z 5

Zamilovala jsem si tuto knížku.Musím si koupit celou sérii. Knížku velmi doporučuji. ❤❤❤❤

LilianaFalcon
30.09.2017 5 z 5

Tak na tenhle dil jsem se klepala hodne dlouho a vubec me nezklamal. I kdyz bych ocenila prolog v podobe reakci Roycovych podrizenych v momente, kdy se konecne dozvedeli, kdo to vlastne je :-)

lenka9778
25.04.2017 5 z 5

První přečtená kniha ze série KLUBU BASTION....... prostě jsem se rozhodla to vzít opačně a nelituji. Byla jsem zvědavá, kdo je ten vlk, kterého Cynstrovi tak často využívali......Oba hlavní hrdinové mi sedli. On hrdý pán. A ona?......Prostě ví, jak na něj.

katarina1868
17.02.2017 5 z 5

Knihy zo serie klubu Bastion boli zaujimave napinave niekedy trochu dlhe. Tesila som sa na vyvrcholenie tejto serie jak to cele dopadne velmi pekny pribeh koncne odhaleny posledny zradca. Tieto knihy odporucam precitat hlavne zacat od prveho diela. Autorka sa mi dostala do ruk len nedavno.

biki
22.12.2015 5 z 5

Důstojné vyvrcholení celé série klubu Bastion, která podle mého osobního názoru patří k tomu nejlepšímu v romantické literatuře.

jaja1989
20.04.2015 5 z 5

Bohužel se mi dostal do ruky až poslední díl série, takže jsem se trochu ztrácela v postavách, ale i tak to je SUPER kniha, díky níž si přečtu i předchozí díly.

mac.martina
02.02.2014 5 z 5

členy klubu Bastion jsem si oblíbila a jsem ráda že jsem si přečetla i příběh jejich vůdce na který jsem se těšila a chtěla jsem vědět kdo to doopravdy je... Taky mě zajímalo jestli vypátrají posledního zrádce, jediný nedořešený případ... moc hezký příběh plný erotiky a zajímavých příhod s hlavními hrdiny, moc doporučuji