Pravidla pomsty

Pravidla pomsty https://www.databazeknih.cz/img/books/87_/87336/bmid_pravidla-pomsty-PeW-87336.jpg 4 11 4

Jonathan Ransom série

< 2. díl

Několik měsíců po zmaření teroristického útoku na civilní letadlo se Jonathan Ransom ocitá v odlehlém koutě Afriky, zatímco jeho manželka zoufale uniká před hněvem Divize, tajné americké zpravodajské agentury, kterou zradila. Manželé se setkávají až na lékařské konferenci v Londýně. Ransomovo nadšení z nečekaného střetnutí však brzy přeroste v podezíravost, neboť manželčino počínání ho vede k pochybnostem o skutečných důvodech jejího příjezdu. A když dojde k útoku na kolonu zahraničních diplomatů, romantické setkání se změní v teroristickou řež. V nastálém chaosu Emma zmizí a bezpečnostní kamery odhalují Jonathana jako hlavního podezřelého. Ransom se ocitá v policejní cele a čelí hrozbě doživotního vězení. Dobře ví, že pokud chce očistit své jméno, nezbývá mu než vypátrat manželku a jednou provždy zjistit, kým Emma ve skutečnosti je. ..... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Domino
Originální název:

RULES OF VENGEANCE , 2009


více info...

Přidat komentář

Jája92
24.04.2024 4 z 5

První díl jsem sice nečetla, ale nemyslím si, že bych o něco zásadního přišla. Očekávala jsem, že mě možná nebude kniha bavit, ale mile překvapila a velice rychle jsem se ponořila do špionážního románu.
Sledovala jsem dění okolo Emy a Jonathana a dalších postav v knize. Některé situace se daly vytušit, jiné překvapily. Občas mi přišlo, že té omáčky okolo hlavní dějové linky je přespříliš.
Konec mě vcelku překvapil, očekávala jsem jiné zakončení. Přesto knihu hodnotím kladně, čtení rychle ubíhalo.

CharlesWard
11.08.2017 4 z 5

Nadprůměrný špionský román, který v závěru jednu dějovou linku vyřeší, jen proto, aby ta druhá zůstala nevyřešená. Škoda.


QuanPanda2
10.02.2015 4 z 5

Ne tak dobré jako první díl, ale pořád velice kvalitní špionážní příběh...

soukroma
03.08.2013 5 z 5

Zdařilý moderní špionážní román - napínavý, čtivý, celkem i uvěřitelný, s normálním amatérem (tj. nikoli géniem a supermanem v jednom balení) v hlavní roli a různými špionážními agenturami a teroristickými buňkami v druhé roli. Na rozdíl od mnoha jiných thrillerů tohoto typu se příliš neskáče z místa na místo po celém světě, ale převážně se děj odehrává v Londýně. Dobrý vypravěčský styl dokáže čtenáře udržet "v jednom kole".

Autorovy další knížky

Christopher Reich
americká, 1961
2009  75%Pravidla zrady
2010  85%Pravidla pomsty

Kniha Pravidla pomsty je v

Přečtených22x
Doporučených3x
Knihotéce55x
Chystám se číst7x