Pravidla pomsty

Pravidla pomsty https://www.databazeknih.cz/img/books/87_/87336/bmid_pravidla-pomsty-PeW-87336.jpg 4 11 3

Jonathan Ransom série

< 2. díl

Několik měsíců po zmaření teroristického útoku na civilní letadlo se Jonathan Ransom ocitá v odlehlém koutě Afriky, zatímco jeho manželka zoufale uniká před hněvem Divize, tajné americké zpravodajské agentury, kterou zradila. Manželé se setkávají až na lékařské konferenci v Londýně. Ransomovo nadšení z nečekaného střetnutí však brzy přeroste v podezíravost, neboť manželčino počínání ho vede k pochybnostem o skutečných důvodech jejího příjezdu. A když dojde k útoku na kolonu zahraničních diplomatů, romantické setkání se změní v teroristickou řež. V nastálém chaosu Emma zmizí a bezpečnostní kamery odhalují Jonathana jako hlavního podezřelého. Ransom se ocitá v policejní cele a čelí hrozbě doživotního vězení. Dobře ví, že pokud chce očistit své jméno, nezbývá mu než vypátrat manželku a jednou provždy zjistit, kým Emma ve skutečnosti je. ..... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Domino
Originální název:

RULES OF VENGEANCE , 2009


více info...

Přidat komentář

CharlesWard
11.08.2017 4 z 5

Nadprůměrný špionský román, který v závěru jednu dějovou linku vyřeší, jen proto, aby ta druhá zůstala nevyřešená. Škoda.

QuanPanda2
10.02.2015 4 z 5

Ne tak dobré jako první díl, ale pořád velice kvalitní špionážní příběh...


soukroma
03.08.2013 5 z 5

Zdařilý moderní špionážní román - napínavý, čtivý, celkem i uvěřitelný, s normálním amatérem (tj. nikoli géniem a supermanem v jednom balení) v hlavní roli a různými špionážními agenturami a teroristickými buňkami v druhé roli. Na rozdíl od mnoha jiných thrillerů tohoto typu se příliš neskáče z místa na místo po celém světě, ale převážně se děj odehrává v Londýně. Dobrý vypravěčský styl dokáže čtenáře udržet "v jednom kole".

Autorovy další knížky

Christopher Reich
americká, 1961
2009  75%Pravidla zrady
2010  85%Pravidla pomsty

Kniha Pravidla pomsty je v

Přečtených22x
Doporučených3x
Knihotéce55x
Chystám se číst7x