Jak najít nebe - Pravdivé příběhy o nebeských setkáních a posmrtném životě

Jak najít nebe - Pravdivé příběhy o nebeských setkáních a posmrtném životě https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/353092/bmid_jak-najit-nebe-pravdive-pribehy-o-n-UpT-353092.jpg 4 13 3

PRAVDIVÉ PŘÍBĚHY O NEBESKÝCH SETKÁNÍCH A POSMRTNÉM ŽIVOTĚ Podle výzkumů veřejného mínění věří v příslib posmrtného života většina lidí. Ale co přesně je nebe a jak ho můžeme najít? Máme důkaz, že nebe existuje? Je možné rozmlouvat s milovanými zesnulými? Odpovědi na tyto věčné otázky nabízí uznávaná odbornice na paranormální jevy Theresa Cheungová, autorka nesmírně úspěšných knížek Spatříš svoje anděly, Život smrtí nekončí a Rozhovory s nebem. K jejím dílům se můžeme obrátit vždy, když se nám nedostává útěchy, naděje a lásky.... celý text

Literatura světová Esoterika, astrologie, okultismus Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Pragma
Originální název:

How to Find Heaven , 2015


více info...

Přidat komentář

surikata246
03.10.2020 4 z 5

Trochu zvláštní kniha se spoustou všeobecně známých informací doplněných o příběhy či prožitky jiných lidí. Asi jsem očekávala něco více.

DominaCZ
25.12.2018 1 z 5

Už neskutečně namyšlená a sebestředná věta autorky sama o sobě: "vidím na fotce 16-ti letou a dost hezkou a vášnivou holku" mi dala znát, že to nebude moc ok.
A tušení nezklamalo.

Je to o nebíčku, já vím.
Ale léčit puberťačky tím, že se zahledí do slunce, jejich vykostnatělé tělo ztuhne varovným tranzem a tento ztuhlý pohled jim změní pohled na život a ony začnou papkat, to je vskutku ezoterické již příliš.
(autorčin osobní příběh prý).

Je to prostě ezo už moc.
Ale pro ty, co tomu věří, je to ok.


Marekh
04.02.2018 4 z 5

Kniha obsahuje 5 kapitol. V knize nalezneme také seznam světových náboženství a jejich stručnou charakteristiku, příběhy lidí, kteří autorce poslali formou dopisu, anebo e-mailu zprávu, kde se podělili o své příběhy a zároveň v knize autorka odpovídá na nejčastější dotazy čtenářů.

Rovněž v knize nalezneme výčet nebeských znamení, informace o zážitku blízké smrti, rozebírá sny apod.

Kniha se mi celkově líbila a nepochybně ve mně vyvolala pocity, že si mám sebe více vážit a dívat se nejprve do svého nitra, a pak ven. Pomáhat druhým je samozřejmé, ale přitom nezapomínat na sebe, což jsem moc v minulosti nedělal. Autorka zdůrazňuje, že každý je výjimečná osobnost, originál, nemá smysl kopírovat druhé, dělat chyby je lidské, ale zároveň si uvědomit své chyby a poučit se. Podle jejího názoru není na škodu, když člověk pochybuje a klade si otázky.

Líbilo se mi rovněž, že se na ní čtenáři mohou obrátit a mohou jí poslat své příběhy buď na e-mail, anebo dopisem. V některých pozdějších kapitolách opakuje příběhy, které zmínila v předchozích kapitolách, ale jen okrajově.

Časem možná vyzkouším další knihy, které autorka napsala.

Štítky knihy

posmrtný život nebe duchovní literatura esoterismus, ezoterika nadpřirozené jevy

Autorovy další knížky

Theresa Cheung
britská, 1965
2015  75%Život smrtí nekončí
2014  70%Spatříš svoje anděly
2017  78%Jak najít nebe - Pravdivé příběhy o nebeských setkáních a posmrtném životě
2016  65%Rozhovory s nebem
2019  71%21 rituálů vám změní život k lepšímu

Kniha Jak najít nebe - Pravdivé příběhy o nebeských setkáních a posmrtném životě je v

Právě čtených1x
Přečtených21x
Doporučených1x
Knihotéce22x
Chystám se číst27x
Chci si koupit12x
dalších seznamech1x