Jak mi Tajemství změnilo život

Jak mi Tajemství změnilo život https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/383206/bmid_jak-mi-tajemstvi-zmenilo-zivot-Lvu-383206.jpg 4 29 6

Tento titul navazuje na veleúspěšnou knihu Rhondy Byrne Tajemství. Tentokrát narazíte na kompilaci čtenářských reakcí na četbu této autorčiny předešlé knihy. Čtenáři se svěřují s tím, jak jim kniha doslova změnila život. Díky ní se v životě lépe poprali s nástrahami v oblastech zdraví, práce, rodiny a partnerských vztahů. Každý ze čtenářských příběhů je velmi autentický a prožitý a možná se s některým z nich budeme sami identifikovat.... celý text

Literatura světová New Age Příběhy
Vydáno: , Pragma
Originální název:

How The Secret chanded my life , 2016


více info...

Přidat komentář

Jája92
13.11.2022 4 z 5

Pokud jste nečetli předchozí knížky autorky, vůbec to ničemu není na překážku, neboť toto dílo shrnuje fenomén Tajemství. Obsahuje velké množství příběhů z celého světa, kde různí lidé popisují, jak jim autorka vnesla nový pohled na život v době, kdy se ocitli na životní křižovatce nebo se potýkali s různými životními peripetiemi.
Ačkoliv některé příběhy byly těžko uvěřitelné, myslím, že si tu každý vybere alespoň jednu myšlenku či radu, která ho donutí se zamyslet na svým přístupem k životu.

crazyslunicko
01.07.2022 4 z 5

Tajemství jsem nečetla, ale zaujaly mě příběhy, které se řídily tajemstvím. Kniha poukazuje na to, že tím jak se cítíme a chováme, tím k sobě přitahuje pozitivní nebo negativní věci. Nicméně nevěřím, že dokážeme myšlenkou vyléčit rakovinu.. ale můžeme si myšlenkou přivodit lepší práci, zlepšit vztahy v rodině apod. Kdyby to tak přece fungovalo, tak by bylo na světě krásně :) Nicméně se mi líbí myšlenka, že si máme psát deník vděčnosti a každý večer poděkovat za to, že jsme zdraví, máme rodinu, máme dostatek peněz, stabilní práci, zdravé a krásné dítě apod. Některé cesty k našemu cíli nejsou jednoduché, ale stojí to za to.
Loni jsem měla tu čest si přečíst deník své babičky a každé ráno byla vděčná za to, že žije a je krásný den. Bylo to moc hezké.. Snažila se myslet pozitivně :)

"Pravý stav našeho bytí je radost. Negativní myšlenky ubírají hrozně moc energie, stejně jako negativní slova a pocit mizérie. Ta snazší cesta vede přes dobré myšlenky, dobrá slova a dobré skutky. Vydej se tou snazší cestou."

"Bez ohledu na to, v jak obtížné situaci se nacházíte, praktikování vděčnosti vám pomůže najít cestu ven."

"Nikdy není pozdě něco a všechno změnit - změnit způsob, jakým uvažujete, způsob jakým cítíte."

"Abyste si přitáhli do života dokonalého partnera, představujte si do nejmenších detailů, jaký ten druhý člověk je, a sepiště si to. "

"Můžete změnit jakýkoliv takzvaně negativní vztah tím, že změníte způsob, jakým se na danou osobu díváte."


brunettlibrary
26.10.2021 2 z 5

Tajemství je princip, kterým se řídím už mnoho let a musím říct, že funguje! Ovšem tato kniha jen opakuje fráze z primární knihy, což mě nebavilo.

tess.de.veles
16.09.2020 5 z 5

Inspirativní...stejně jako všechny knihy ze série "Tajemství". Mysl je velmi mocná....a když si to uvědomíte, zjistíte, že máte v sobě ohromnou moc a sílu.

DYRKA98
20.03.2019 5 z 5

Kniha JAK MI TAJEMSTVÍ ZMĚNILO ŽIVOT se mi líbila. Přečtenou jsem ji měla už dlouho, ale dobrý dojem z knihy mě neopustil.

mariva
27.09.2018 5 z 5

Kniha plná inspirujících příběhů, které se někdy můžou zdát neskutečné, ale myslím, že každý by ve svém životě našel příběh o něčem, po čem hodně toužil a splnilo se mu to. Já sama mám v životě takových příběhů několik a i když zatím nedokážu řídit vše podle svých představ, jsem vděčná za všechno to hezké.

Autorovy další knížky

Rhonda Byrne
australská, 1951
2018  74%Tajemství
2013  82%Kouzlo
2014  86%Hrdina
2014  87%Denní naučení
2018  84%Jak mi Tajemství změnilo život

Kniha Jak mi Tajemství změnilo život je v

Právě čtených4x
Přečtených43x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených4x
Knihotéce23x
Chystám se číst27x
Chci si koupit15x