Inspektor Fousek na stopě

Inspektor Fousek na stopě https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/161855/inspektor-fousek-na-.jpg 5 22 5

Třináct minidetektivek podle úspěšného stejnojmenného večerníčku. V budově Ministerstva pro odhalování nevysvětlitelných záhad má svou kancelář inspektor Fousek. Když si ministerstvo neví rady, Fousek je vždy připraven. Má ve své kanceláři boudu, protože je pes. Jeho spolupracovnicí je odvážná a parádivá kočka Micumiši a hlemýžď Herkules Maraton, který je přeborníkem ve zpomalování soudních jednání. Ti tři řeší domácí i mezinárodní případy, a když se to podaří, seržantka Micumiši vše shrne: "Kluci, je to mňOu-Kej!"... celý text

Přidat komentář

sedmula
20.01.2024 5 z 5

Dcera se při čtení pobavila a přitom se jí příběh se zápletkou moc líbil. Ráda tuto knihu doporučuji malým detektivům :)

Semtamťuk
25.04.2023 3 z 5

Jednoduché detektivní příběhy, které začínajícího milovníka detektivek pobaví. Prim ovšem hraje slovní humor. Takže je to mňoukej.


Kontryhelka
28.01.2023 5 z 5

Vtipné a sympatické vyprávění.

ZuzanaK.
24.03.2022 4 z 5

Kniha pro děti, při které se nenudí ani dospělí, a to především pro tu část, kdy si autorka hraje s češtinou. Příjemné překvapení.

JankaV80
18.12.2020 5 z 5

Nevím, jestli máme doma jiné vydání, ale v našem je pouze 10 minidetektivek s inspektorem Fouskem a jeho kolegy - kočkou Micumiši a hlemýžděm Maratonem. Knížka je to moc pěkná, detektivní příběhy jsou dlouhé tak akorát, příběhy v nich jsou zajímavé a doplněné o velmi pěkné ilustrace. Se synem se nám moc líbili slovní spojení typu "kost od šunky", "obec Vrčení", aj. Mladým čtenářům určitě doporučuji, kniha se líbila i devítiletému synovi.