Indigový svět

Indigový svět https://www.databazeknih.cz/img/books/98_/98928/indigovy-svet-98928.jpg 4 63 18

Kniha Indigový svět je hlavně o tom, jak si můžete vytvořit svou vlastní budoucnost, svůj svět, kde se vaše sny a touhy začnou naplňovat a realizovat. K tomu je nutné znát zákony Vesmíru, což autor demonstruje na překvapivých zjištěních z kvantové fyziky, a přeměnit své myšlení na pozitivní, konstruktivní a tvořivé. Z mnoha metod, jež k tomu vedou, uvádí kromě principů a zásad pozitivního myšlení i způsoby komunikace ega s lidskou duší. Na mnoha příbězích, jež posbíral po diskuzních serverech, pak popisuje, co a jak na tomto světě funguje, a nabízí čtenářům šablony, do kterých stačí jen doplnit vlastní představy o jejich budoucím životě a okamžitě ho začít realizovat. V této knize jsou rovněž uvedeny tajemné a účinné techniky programování podvědomí, díky nimž si každý může hluboko do svého podvědomí vložit úspěch, bohatství, lásku, zdraví… Vaše štěstí je pak nevyhnutelné….... celý text

Přidat komentář

Chytuš
10.11.2023 4 z 5

Čekala jsem víc kvantové fyziky a méně afirmací... Prostě zamyšlení nad životem, nad provázaností nejnovějších objevů kvantové fyziky a našich životů. Sice v úvodu autor toto téma naťukne, ale pokračuje hlavně praktickými věcmi, jak si změnit svůj život - takže se (určitě ne poprvé) seznámíte s tím, že jsou důležité meditace, afirmace, pozitivní představy a pozitivní myšlenky - to je samozřejmě v pořádku, nicméně to není tak "objevné a originální", jak se nám autor snaží namluvit. Shodou okolností jsem začala poslouchat i knihu od Joe Dispenzy - Probuďte své božství, kde je podle mě mnohem lépe popsáno a objasněno...

xjk007
25.05.2023 odpad!

Klasika, jediný, kdo díky té knize může zbohatnout, je pan Lloyd. Chvíli jsem tomu dal a většinu času jen plácá "díky této knize budete mít všechno, co chcete". Tak hodně štěstí všem důvěřivcům čekajícím na zázrak. My ostatní se budeme učit a pracovat.


drakamena
19.05.2023 3 z 5

Ani po této knize na nějaké programování duše a ovlivňování vesmíru nevěřím. Proč? Protože ať už se stane cokoli, je to z pohledu této filozofie snadno obhájitelné. Vyjde to? Vidíte, naprogramovali jste vesmír! Nevyjde to? Děláte to špatně. No ovšem.

V co ale věřím, je síla pozitivního myšlení. Z vlastní zkušenosti vím, že všechno je o přístupu. Pokud něco vidíte jako problém, bude to problém. Pokud to ovšem vezmete jako výzvu a šanci naučit se něco nového, máte hned víc energie a jde vám to líp od ruky.

Takže pozitivní myšlení? Ano. Nějaké ohýbání vesmíru? Ne.

Runinka
10.01.2023 4 z 5

Kvantová fyzika to je vždy náročné téma. Autor se to snažil pěkně objasnit. Zajímavá a poučná kniha.

Ešína
08.12.2022 3 z 5

Moje prvotina tohoto tématu. Kniha se mi četla snadno, je to zajímavý pohled na svět.

Imis
20.02.2022 5 z 5

Ze začátku jsem cítila trochu nedůvěru ke knize kvůli tomu, že mi přišla hodně titěrná. Bylo to ale jedině tím, že autor šel rovnou k věci a shrnul v ní vše důležité. U některých autorů mi vadí, že půlku knihy obhajují, že jejich metody fungují a jakých úspěchů dosáhli. V této knize jsou spíž konkrétní příklady rozptýlené na ty správné místa, ne v nudném a dlouhém textu na úvodu. I když jsem už co to na toto téma načetla, tak kmihu mohu doporučit.

jaroiva
10.08.2020 4 z 5

V rámci žánru mi připadá rozhodně z těch lepších. NenÍ to na jedno přečtení. Bude potřeba se k určitým částem postupně vracet.

pavla1869
07.12.2019 4 z 5

Kniha je zajimava, ale bohuzel, tato kniha se po precteni rozpadne, asi se text absorvoval do myslenek a kniha se se uplne samoznicila, jako ty cinske papirove skladaci skrine,. Takovou vazbu knihy, jsem jeste nevidela.

MikolášChromík
03.12.2019 5 z 5

Kdo někdy četl knihy Vadima Zelanda - což nejsou rozhodně knihy kterými je možné jen tak se nadchnout, protože jsou docela složité - tak takto kniha je skvělým přehledem, který pojednává nejen o Zelandových technikách ovlivňování reality. Na knize je velmi patrné, že je obohacená vlastními zkušenostmi s ovlivňováním reality, je zde patrná snaha najít lidsky přívětivé cesty k tomu, aby toto ovlivňování bylo co nejpohodlnější. Osobně jsem si našel pro mě příjemné techniky, které jsem si trochu upravil a kterými není vůbec co zkazit. Vlastně, berte to tak, že realitu vůbec ovlivnit nechcete, berte to jako relax :-) .... a až to právě takto brát budete, sami uvidíte, že to není výmysl :-) ...

anansie
29.08.2019 4 z 5

Velmi prakticky a návodně uspořádaná kniha s touto tématikou.

stastnyctenar
27.03.2019 5 z 5

Pro mě jedna z nejlepších knih pro osobní rozvoj. Jsou tam jak návody, tak i příklady a pro mě byla tak dobrá, že jsem si koupil i audioknihu :-)

Ilcina
16.03.2019 5 z 5

Momentálně jedna z mých nejvíc oblíbených knih. Doplnila mi některé informace, které v mnohých knihách nenajdete

SilvieSisinka
16.12.2018 4 z 5

Některé kapitoly byli zajímavé jiné mě moc nebavili.
Indigový svět-transformace kreativních myšlenek do reality podle kvantové fyziky.Jak funguje tento svět,tvoření vlastní budouctnosti,pozitivní myšlení,programování podvědomí,pokročilé techniky programování podvědomí.

DYRKA98
03.07.2017 4 z 5

Knížka doooost dobrá, ale ta vazba!!! Rozpadla se mi přímo v rukách! Jinak obsah byl velmi racionální. Anotace vypadá dobře, ale kniha je jiná!!!
Děkuji za zkušenost a možnost si ji přečíst také mi něco dala.

popeluška
19.04.2016 5 z 5

Zajímavé čtení....které asi každého nemusí oslovit. Ale mě se kniha četla pěkně a mám tak zkušenost s jiným žánrem :-)

ayan6909
16.03.2016 5 z 5

Knížka super, akorát ji musíte brát s nadhledem :). Autor knihy tam uvádí nějaké informace, které se se mnou neztotožňují, neboď uvádí že se vyhýbá magii a já jsem právě myslela že tam te magie bude hodně ale jinak super! :)

VladimirTetur
15.12.2015 2 z 5

Autor píše parádně. Čte se to samo. Sdělená informace nula.

Standardní manipulativní esoterická sračka, která umí vybudovat atmosféru, naladit čtenářovy emoce (chtíč, zvídavost, pocit vyjímečnosti atd.) a pak zasadit myšlenkový virus do čtenářovy hlavy. Áno, lehněte si každý den, zameditujte si na předepsanou modlitbu, představte si sekvenci barviček, zatněte zuby, soustřeďte se na elektrony u vaší prdele a možná vyserete stokorunu. Tohle je osobní rozvoj?

Když to nepůjde, zkuste o tom napsat knihu nejlíp jak umíte a zkuste vydělat reálný cash na lidech, kteří věří, že "úspěch, bohatství, lásku, zdraví" vám přinese studium podobných knih. Kyiosaki by mohl vyprávět.

Dodynka
31.10.2014

Doporučuji každému jako návod k osobnímu rozvoji.Čte se jedním dechem :-)

Štítky knihy

New Age rozvoj osobnosti, osobní rozvoj

Autorovy další knížky

2011  81%Indigový svět
2020  83%Indigová realita
2023  %Interview s Anann

Kniha Indigový svět je v

Právě čtených11x
Přečtených83x
Čtenářské výzvě3x
Doporučených6x
Knihotéce23x
Chystám se číst69x
Chci si koupit25x