Hubnutí bez blbnutí -- pravdy a lži o dietách a detoxikaci

Hubnutí bez blbnutí -- pravdy a lži o dietách a detoxikaci https://www.databazeknih.cz/img/books/91_/91842/hubnuti-bez-blbnuti-pravdy-a-lzi-o-dietach-a-detoxikaci-91842.jpg 4 18 3

Nesnídáte, a přesto vás škrtí pásek? Máte za sebou několik bleskových diet, ale co platno - plavky se asi nějak srazily... Cítit se šťastně, žít zdravě, mít rád své tělo, tělo pružné, pohyblivé, a tudíž krásné, kdo by si to nepřál! Není to tak obtížně dosažitelné. Igor Bukovský, tvůrce bestselleru Návod na přežití pro muže, nyní sepsal návod na přežití pro všechny, a sice ve své již sedmé knize Hubnutí bez blbnutí - pravdy a lži o dietách a detoxikaci. ... celý text

Přidat komentář

Kontryhelka
18.08.2021 5 z 5

Rozumně napsaná a hodně věcí vysvětlující kniha. Název opravdu odpovídá tomu, co kniha obsahuje. Hodně jsem se dozvěděla a spoustu věcí jsem si vyjasnila.

Damato
26.04.2017 5 z 5

Knihu jsem dostala před lety, když jsem byla pár měsíců po úraze, kdy jsem se parádně vysekala na lyžích a už jsem pomalu nevěřila, že budu bez následků zas normálně chodit, pak jsem se ale postavila na váhu , zděsila jsem se , do zrcadla jsem se nemohla ani podívat a začala jsem nejíst. A to až tak brutálně, že jsem opět skončila v nemocnici.Mamka někde sehnala tuto knihu, já se časem dostala do pohody a s tím, že už asi nikdy nebudu hubená jsem se naučila žít. Nedávno, když mě zas popadla hubnoucí mánie ( a to opět na lyžích, kdy jsem nějak sama pro sebe vydedukovala, že můj životní partner se nějak povážlivě dlouho baví s mladými lyžařkami, zatímco já se nedaleko něj válím ve sněhu, ze kterého se ne a ne vyhrabat -a vrchol toho byl ten , že jsem si po tomto zážitku, já blbka objednala zázračné náplasti na hubnutí za nekřesťanské peníze). Kniha se opět nedávno objevila u mě na nočním stolku, vedle ni tabulka čokolády a já po letech opět otevřela tuhle knihu a opět jsem přišla na to, že mít ráda sebe samu je to nejdůležitější, co pro sebe, svoji nervovou soustavu a tím i pro mému srdéčku nejbližší lidi vůbec můžu udělat. Za odměnu , že mi to pomohl připomenout, jsem tomu svému drahoušovi při nejbližší příležitosti udělala k obědu knedlo vepřo zelo ... Ono totiž opravdu platí všeho s mírou, i to hubnutí se musí brát nějak s nadhledem.


mariva
09.03.2015 4 z 5

O autorovi jsem toho hodně slyšela a byla jsem zvědavá na jeho názory. Skutečně vyvrací mnohé mýty o hubnutí a často jsem se u knihy i zasmála. Jen jsem při čtení měla často chuť na něco dobrého, naštěstí jsem neměla nic po ruce, jinak by měla kniha opačný účinek.

Autorovy další knížky

Igor Bukovský
slovenská, 1966
2014  92%Návod na přežití pro ženu
2010  85%Návod na přežití pro muže
2000  77%Recepty na fajn časy
2009  82%Hubnutí bez blbnutí -- pravdy a lži o dietách a detoxikaci
2009  80%Hned to bude