Defy: Nebezpečná láska

Defy: Nebezpečná láska https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413434/bmid_defy-nebezpecna-laska-iq1-413434.png 4 689 107

Hříšníci série

>

Série - Hříšníci - 0.5. Jmenuji se Melody Greeneová a musím se vám k něčemu přiznat. Spala jsem se svým studentem. Spoustukrát. Měla jsem spoustu orgasmů. Ve spoustě pozic. Spala jsem se svým studentem a užívala si to. Spala jsem se svým studentem, a kdybych mohla vrátit čas, tak bych to klidně udělala znovu. Jmenuji se Melody Greeneová a dělala jsem špatné věci, protože jsem se pak cítila dobře. A řeknu vám, proč to stálo za to.... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Defy , 2016


více info...

Přidat komentář

Uma
10.04.2024 3 z 5

Čekala jsem od knihy více.

IrenaMikerová
01.02.2024 5 z 5

Série Hříšníků je moje guilty pleasure. Jaimeho a Melody zbožňuju! Líbí se mi, že starší je tentokrát žena je to příjemná změna. Zakázaná láska v podobě učitelka/student není pro každého, ale mě se moc líbila. Melody kráska, která utápí žal v alkoholu poté co se zraní a ukončí tím svůj sen stát se baletkou tak jde učit a Jaime charismatický playboy. Jediné co bych vytkla je, že kniha je jen novela a tak nemáme šanci pořádně poznat Jaimeho což mě mrzí, protože je jeden z HotHoles.


Lucie.285
23.10.2023 4 z 5

Příjemná svižná novela plná žhavých scén. Líbil se mi věkový rozdíl, kdy tentokrát ta starší byla hlavní hrdinka Melody. Máme zde zakázanou lásku, učitelka - student a age gap. Jamie mi byl sympatický a i přesto, že oba měli chyby, hodili se mi k sobě. Cílem této knihy je nalákat na další díly a to se rozhodně povedlo.

Books_by_Dee
03.10.2023 3 z 5

IG: books_by_Dee

Když jsem se balila na dovolenou do Španělska potřebovala jsem si přečíst nějakou krátkou knížku, kterou budu mít za jeden večer přečtenou a zároveň jsem se potřebovala nalákat na sérii Hříšníků od L.J.Shen, o které mě holky pořád povídají a mě zatím míjela k výše uvedenému se mě tedy krásně hodil prequelový 0.5 díl Defy: Nebezpečná láska.

A možná hodnotím na své poměry nízko, ale ono v závěru to byla taková rozjezdová knížka, takže se mě nemůžete divit. Ale wau snad poprvé čtu knížku s větším věkovým rozdílem, kdy je to právě žena, která je o několik let starší než muž. Tahle knížka by mohla sloužit jako obrázek v encyklopedii u termínu zakázaná láska UČITEL a student.

Melody, je učitelkou na prestižní škole a už v anotaci nám přiznává, že se vyspala se svým studentem a zažila s ním hned několik orgasmů, v různých pozicích, užila si to, a i kdyby mohla vrátit čas, nic by neměnila. Vypráví nám v knížce, proč ji to za to stálo.

A pokud si tuhle novelku přečtete, pochopíte, že jejich láska za to opravdu stála.

Knížka je plná sexu bez nějaké obří zápletky a mě na zbylé díly (které by měly opravdu stát za to) pořádně nalákala.

twigxi
23.09.2023 2 z 5

Dalsi kniha do ctenarske vyzvy. Knizka je plna klise a chvilemi dost cringe. Je to proste napsane takovym tim radoby cool stylem novodobe cervene knihovny, protoze explicitne popsane eroticke sceny dneska nikoho nepohorsuji. Ale ja si nemuzu pomoct a kdyz to ctu tak je mi za tu autorku fakt trapne a pusobi to spis jako "turn-off". Prostor pro fantazii - nula. Par je samozrejme naprosto toxicky a konec nerealny. Takze presne to, co jsem od knihy cekala. Prekvapive jsem se ale nenudila. Mozna i tim, ze to bylo tak kratke.

Ešína
25.07.2023 4 z 5

Hezká jednohubka, která neurazí. Příběh byl krátký, ale řekl co říct chtěl. Oceňuji, že tentokrát to bylo naopak.. Starší žena, učitelka a její student. Příjemná změna.

Nermal
18.05.2023 5 z 5

Nic velkého jsem nečekal, když jsem zjistil, že tahle útlá knížečka vlastně uvozuje sérii Hříšníci. Od autorky jsem četl zatím jen Skandální titulky a ty mě moc nezaujaly.
Ovšem tohle bylo něco mnohem lepšího. Ač na malém prostoru 140 stránek, bavilo mě to. Velká láska překoná všechny překážky. Banální věta o věcech, o kterých chceme pořád dokola číst. Bylo to pěkné, a tak mi teď nezbývá, než si přečíst celou sérii i o těch ostatních kumpánech.

Čtenářka368
26.04.2023 4 z 5

Krátká jednohubka od L.J.Shen. Poprvé mě vlastně vůbec nezaujala. Nepamatovala jsem si z děje skoro nic. Hlavní hrdinka mi přišla nezralá, slabá a vychýleným morálním kompasem. Což mi prostě u učitelky vadí. Nicméně cením, že je takto zpracovaná postava. Jen mě tím prostě dost štvala. Jamie byl nakonec mnohem silnější a lepší charakter. Podruhé už mě kniha bavila víc, přesto jí neřadím mezi favority od autorky. 4* protože autorka prostě umí, ale mezi moje favority v rámci jejích knih nepatří.

*-*Kleny*-*
29.03.2023 3 z 5

Autorka prostě těm zápletkám umí dát šťávu, takže i když se knihy tváří jako taková ta klasická novodobá červená knihovna alá ,zamilovala jsem se do svého šéfa´, tak to rozhodně předčí vaše očekávání úplně ve všem a prostě jediné, co vás najednou zajímá je, jak to vlastně dopadne.
U téhle knihy mi ale byly nepříjmené ty intimní momenty, občas to bylo až trochu moc, až to na mě celkově působilo dost nereálně a taky se první polovinu knih neřešilo nic jiného, než jakým stylem a kde se spolu vyspali, trochu bych to proložila nějakým dějem. Takže mě to ani moc nebavilo číst. V poslední třetině to ale do sebe všechno nějak zapadlo, řada věcí se vysvětlila, a začalo mi to dávat smysl, takže konec mě bavil.
Chápu, že autorka chtěla udělat nějaký úvodní díl, který by byl specifický svou krátkostí, avšak tento příběh má potenciál na mnohem obšírnější zpracování, tak je škoda, že to je to nakonec tak krátké. Konec byl vlastně moc hezký a milý.
Nicméně nemůžu se dočkat, co se bude dít v dalších dílech.
#sinnersofsaint

Michelleee
20.03.2023 4 z 5

Hodně kraťoučké čtení. Nejdřív jsem četla novou generaci hříšníků, takže mi přijde zajímavé číst teď o rodičích. Vzala jsem to od konce, těším se na Viciouse. Bylo to super!

alzbeta2843
04.03.2023 3 z 5

Túto kniu som čítala, až po knihe Vicious a tam sa spomínala hra Defy a ja som vôbec netušila, čo to znamená až potom som sa dozvedela, že táto kniha je akýsi predkrm k hlavným knihám. Nom, musím sa priznať, že ak by som začala touto knihou, tak ako káže autorka, tak by som sa k sérií ani nedostala, pretože mňa táto jednohubka vôbec neočarila a nenavnadila na príbehy ostatných Hot Holes, ale som veľmi rada, že ostatné príbehy sa neodohrávajú na strednej škole, pretože to by som ja Viciousa trafila lopatou asi za jeho chovanie a i ostatných "znudencov" z mesta.

Čo sa týka ku konkrétnemu príbehu Melody a Jamieho tak tí ma veľmi neučarovali. Jamie mi prišiel ako ten viac rozumuný a dospelý než Melody, ktorá pôsobila veľmi nedospelo. Za mňa primer za veľmi pútave čítanie a epilóg.

katerina4564
21.02.2023 3 z 5

Tak tohle byla opravdu rychlovka ke kávě. Četla se pohodově, ani Mel ani Jamie mi nevadili, byla to taková dechberoucí oddechovka odbouravající společenská klišé... když je muž starší jak žena, nikdo tomu nevěnuje pozornost, ale jakmile je tomu naopak, každý se nad tím pohoršuje. V knize je sice zakomponován ještě vztah učitelka vs. student, ale v celkovém kontextu skvěle vystihnuté pocity Mel. Za mě druhá nejlepší kniha série.

Knihotyna
16.02.2023 3 z 5

Musím se přiznat, že jsem v sérii loni pokročila k prvnímu dílu Vicious, ale dál jsem se nedostala. Letos jsem se to rozhodla napravit a pustit se do série znovu. A kde jinde začít, než na úplném začátku :)!
Město Todos Santos, čtyři kluci, kteří všemu velí a jedna zničená učitelka literatury, jejímž snem byl balet. Jak to dopadne, když si jeden z kluků (Jaime) začne vztah se svou o osm let starší učitelkou (Mel)? Je to jen flirt? Nebo něco více?
Musím říct, že tato kniha je jasným důkazem, jak se mění vkus :D. Když jsem ji četla poprvé, byla jsem nadšená! Teď už se to tak říct nedá. To, že jsou kluci prakticky králové města a mají peníze a moc a podle toho se chovají mi nevadilo, co mi ale vadilo byl mnohdy dost sprostý slovník Mel! Někdy mi přišlo, že Jaime je ten, kdo je o osm let starší!
Na druhou stranu, potkat kluka, který to má ve osmnácti letech takto srovnané v hlavě je krása! :)
Celkově za mě tento "před díl" nenadchne, neurazí. Ale vzhledem k tomu, že jsem už loni četla 1. díl, oceňuji, že se setkáváme s kluky ještě během jejich školních let a navíc v jejich rodném městě!
Jsem zvědavá na další díly :).

nicoolka25
01.02.2023 5 z 5

Kniha přečtena jedním dechem. Četlo se velmi dobře a už teď se těším na další knihu... :) Knihu jsem si vybrala díky čtenářské výzvě.

Renike
29.01.2023 5 z 5

Moje první knížka od autorky a nebyla špatná. Od půlky knihy se to risovalo na 4-5*, nakonec vyhrála pětka. Četla jsem kvůli čtenářské výzvě - zakázaná láska.

Silvisek
15.11.2022 5 z 5

I kdyz jsem si to precetla jako posledni dil, libil se mi. Takova kratka oddechovka. Jedna se spise o povidku

ardeas
01.09.2022 2 z 5

(SPOILER) Musim poznamenať, ze som citala skor pribeh o Darii, dcere Mel... A že hmmm....? Co to sakra je? To je ako z uplne ineho sveta, ak opomeniem ze Melanie mi pride stale ako zenska s bipolarnou poruchou. To ostalo. A Jamie vlastne sa stotožňuje s vystupovaním z povodnej serie, pricom v tej ďalšej spin off je akoby uplne ina osoba.
Za mna samo o sebe jednohubka, v celkovom obraze opäť prekombinovany dej. Snažili sa tam natlacit vela do malého priestoru. Rozsahom skor poviedka ale stacila :)

Njangu
29.08.2022 5 z 5

Tak tohle byla taková třešnička na dortu. Asi by si zasloužil příběh Jamieho plnohodnotný stránkový rozsah. Ale i tak je úžasný, že to ani díky rozsahu nebylo vůbec špatný. Maličko zjednodušený, ale i tak to stálo za to. Asi by měla autorka přidat a napsat toho trošku víc, protože mám obavy, že až od ní všechno přečtu, tak nenajdu nic podobného. Asi bych si knížky od L.J. Shen měla začít šetřit.

MAU256
16.08.2022 5 z 5

Krásně čtivý romantický příběh učitelky Melody a jejího studenta Jaimeho. Jak je těžké učit rozmazlené bohaté dětičky, kteří si myslí, že na ně prostě nikdo nemůže. Ale i v takovémto prostředí se může zrodit láska, ačkoli je vlastně "zakázaná". Tahle lásku, ač přišla trošku jiným způsobem, než by bylo vhodné, jsem jim moc přála. Díky za epilogy :-).

michaela5515
11.08.2022 5 z 5

Přečetla jsem ji jako poslední příběh a i když byl krátký, moc mě bavil. Líbilo se mi, jak měl Jaime jasno v tom, co chce. Super doplnění série.