S ďáblem v ráji

S ďáblem v ráji https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/515263/bmid_s-dablem-v-raji-65cf96a870b04.jpg 4 94 17

Drew Wilsonové se hroutí život, takže když ji její expřítel Joel požádá, aby s ním jela na rodinný výlet na Havaj, rozhodne se to s ním ještě jednou zkusit. Jenže do rodiny Baileyových patří i jeho neurvalý starší bratr Joshua – sexy doktor, který Drew nesnáší od chvíle, kdy se poznali. Drew je odhodlaná dát vztahu s Joelem skutečnou šanci, Joshua jí to však ztěžuje. Nejen tím, že se jí na každém kroku staví do cesty, ale i proto, že ji nutí přemýšlet, jestli právě on není bratr, ke kterému patří.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

The Devil and the Deep Blue Sea , 2022


více info...

Přidat komentář

jeny-v
předevčírem 3 z 5

Dala jsem si trochu času, abych knihu ihned po přečtení nezatratila. Nejen, že mi nesedla škatulka hvězdy popu, bojovala jsem s rolemi dvou ex, s nedůstojným chováním Sixe a omylem byla i cesta do Somálska. Jasně, Beth chtěla rodinu na dovolené spojit, chtěla, aby se chlapci usadili, proto pozvala Sloane i Drew na čtrnáctidenní pobyt na Havaji, chtěla, aby se otec věnoval nejen Joshovi, ale i Joelovi, ale vznikla z toho utahaná peripetie. Zapůsobila až závěrečná část, kdy do děje vstoupily postavy z první knihy - z té, která u mě zabodovala víc: Talin, Jonathan, Hayes i Ben. A na tohoto sympatického právníka, jak doufám, opět s pověstí "ďábla", jsem zvědavá....

Ála1968
předevčírem 5 z 5

Stejně jako první díl i tenhle byl skvělý. Nádherný děj, romantika, stále se něco dělo, prostě úžasný.Tak tohle bude moje oblíbená autorka.Snad budou ještě nějaké díly


havrmoni
18.04.2024 5 z 5

(SPOILER) To snad bylo ještě lepší než ten předchozí díl. Vůbec mi nevadí opakující se prvky( špatné vztahy v rodině) nebo malá sebedůvěra hrdinek. Co mě trošku vadilo to utápění se ve smutku. Kdy i přes podanou pomocnou ruku nebo spíše ruce, to všechno nechala Drew plynout ve starých kolejích než se vzpamatovala. Ale to není v mé povaze a tak je to spìše můj pocitový vjem. Moc se těším na další díl.

lusitta05
17.04.2024 4 z 5

Až tak nadšená nie som, hlavné postavy sa mi k sebe nehodili, ale asi to bolo tým vlastne originálne, taký nesúrodý pár. Vcelku fajn.

snilek.holka
16.04.2024 4 z 5

Moc příjemná kniha, která se čte prakticky sama. Trochu mi tu chybí ten sarkasmus, kterým předchozí díl byl plný. Ale tak, zase to nebylo aspoň stejné a moc se těším na příběh Bena.

maluck
14.04.2024 3 z 5

Oproti prvnímu dílu mi tento přišel o něco slabší. Vůbec mi nesedla Drew (ale bude to hlavně můj problém, jelikož moc nemusím postavy z hudebního prostředí), zato Josh byl sympaťák. Nejvíce se mi líbil popis jednotlivých Havajských ostrovů, kde trávili dovolenou. V souhrnu uspokojivý romantický příběh.

MAU256
12.04.2024 5 z 5

"Zlato, chci se s tebou prostě jenom oženit," oznámím jí. "Když tě budu někomu představovat, chci moct říkat: Tohle je moje manželka Drew. Chci vidět na tvé ruce prsten a chci, aby celý svět věděl, že jsi moje. Je mi jedno, kde nebo kdy nebo jak se to stane. Ani to nejkrásnější počasí a nejlepší znamení na světě manželství nezachrání, pokud spolu ti dva nemají být. Ale my spolu být máme. I když ho uzavřeme v pátek. I kdybychom cestou domů měli sehnat smírčího soudce."

I tento díl se mi líbil stejně jako předchozí. Je to krásně čtivá kniha, pro odpočinkové čtení někde na lehátku při sluníčku mohu jen doporučit. Musím souhlasit s komentáři, že Josh tedy rozhodně žádný ďábel nebyl.

Jita160
11.04.2024 5 z 5

SKVĚLÉ!!!!
Kdo jste přečetl předešlý díl a líbil se tak tenhle si nenechte rozhodně ujít.
Příběh měl neskutečnou energii a čtivost.
Jediné co mohu vytknout je název,protože Josh rozhodně nebyl žádný ďábel.
Drew je zpívající kráska, která je uvězněná ve světě showbyznysu.
Josh sexy doktor,který pomáhá raněným v nebezpečném Somálsku.
Chcete vědět jak ti to dva rozdílní lidé našli společnou cestu do ráje?
Neváhejte za mě rozhodně doporučuji.

Radka1727
06.04.2024 4 z 5

Skvělý příběh-zdánlivě nesourodý pár, do ďábla měl ale Josh fakt daleko .....

Paja1709
05.04.2024 5 z 5

Prvni dil byl pekny,ale musim rict ze tento dil byl proste skvely.Cekala jsem opet takovou jednoduchou klasiku co ted vychazi,ale opak byl pravdou.Od zacatku me kniha chytla.Drew mi prirostla k srdci hned od prvni stranky.Moc krasny pribeh a tesim se na dalsi dil.

Elize
04.04.2024 5 z 5

První díl mě příjemně překvapil, ale tenhle byl naprosto super. Hlavní hrdinové mi hned přirostli k srdci a četlo se to v podstatě úplně samo. Krásně napsané, romantická linka se krásně rozvíjí a mezi hlavními hrdiny jiskří, opravdu parádně napsané. Josh je ten typ muže, co si každá žena přeje. Moc se těším na další díly.

Dellphi
03.04.2024 5 z 5

Líbilo se mi to. Kniha se četla velice dobře, nebylo zde jediné nudné místo. Navíc vztah Drew a Joshui byl krásný, romantický a člověk jim prostě musel fandit. Drew to v životě měla dost těžké, ale naštěstí byla bojovnice a se vším si poradila. Samozřejmě s velkou podporou Joshui (fakt si nejsem jistá skloňováním :-D ). Byly zde dost zajímavé situace, díky kterým člověk přišel na to, že občas řešíme a třeba se i dost trápíme nad věcmi, které nemají zas takový význam. Prostě dokud nejde o život, jde o ..

Matri
30.03.2024 3 z 5

"Pověz mi něco skutečného."

Po výbornej prvej časti tejto série, som sa s obrovským nadšením vrhla na pokračovanie. Avšak moje nadšenie pomaly vyprchávalo.
Nevravím, že kniha bola zlá, ale mne jednoducho moc nesadla. Zistila som, že mi asi nevyhovuje téma dovoleniek (nie je to prvá kniha s touto trope, ktorá má úplne nenadchla).
Okrem toho mi vyslovene liezlo na nervy, ako so sebou Drew nechala zametať. Josh bol strašne super dokonalý, takže sa Drew nemôžeme čudovať, že po tom, akých ľudí mala v živote si ju získal na plnej čiare. Akurát nechápem názov knihy, lebo Josh mal od diabla asi tak ďaleko ako zo Zeme na Mesiac.
S knihou som sa tentokrát dosť potrápila :(
Hodnotím ako priemer 3,5*

Lucie.285
29.03.2024 5 z 5

Má druhá kniha od autorky a opět jedním slovem: perfektní. Nemůžu vytknout vůbec nic, od příběhu se nešlo vůbec odtrhnout. Máme zde úspěšnou zpěvačku Drew, může se zdát, že má vše, co si člověk ani nedokáže představit a přesto zdání může klamat. Hudební průmysl je zde popisován realisticky. A pak tu máme sexy doktora Joshe. Nedostupného bratra jejího bývalého. Do zhruba půlky se děj odehrává na Havaji, který byl tak krásně popsán. Tropy: bratrova přítelkyně, zakázaná láska, hudební průmysl a od lásky k nenávisti. Objevuje se nám zde i pár z předchozí knihy. Doporučuji!

Zomy
28.03.2024 5 z 5

První knížka autorky pro mě byla obrovským příjemným překvapením, takže jsem se druhého ďábla nemohla dočkat.

Až na to, že Josh nebyl vůbec ďábel, ale muž snů hned od začátku.

Hayes s Tali v předchozím díle měli asi větší jiskru a odlehčenost, tady to bylo všechno vážnější.
Přesto tu nic nechybí, dojetí, trochu napětí, trochu humoru v příjemných dialozích.
Život hudební hvězdy, která nemá v podstatě žádnou svobodnou vůli, mi přišel až děsivě uvěřitelný.

4,5 hvězdy za knížku, kterou jsem opět louskla za noc.

evineckY
27.03.2024 5 z 5

Knihy autorky Elizabeth O'Roark a styl psaní mi naprosto sedí.
Není to jen hloupoučká romantika, ale i napínavý a inteligentní děj.
Sice Somálsko mi dalo zabrat a Joshua to moc nezvládl,
ale nebylo divu, ve stresu a strach o Drew, jak se později ukázalo...
Líbí se mi konec, protože je tak chaotický jako v životě.
Moc doporučuji romantikům.

Jeanine8
25.03.2024 5 z 5

Tohle fakt můžu!

Štítky knihy

láska partnerské vztahy pokušení dovolená bratři touha přátelé

Autorovy další knížky

2023  90%Smlouva s ďáblem
2024  88%S ďáblem v ráji
2024  0%Zúčtování s ďáblem

Kniha S ďáblem v ráji je v

Právě čtených9x
Přečtených116x
Čtenářské výzvě2x
Doporučených6x
Knihotéce114x
Chystám se číst106x
Chci si koupit40x
dalších seznamech2x