Hra s ohněm

Hra s ohněm https://www.databazeknih.cz/img/books/68_/68622/bmid_hra-s-ohnem-Ao1-68622.jpg 3 24 4

Z inzerátu, který si dala uveřejnit v deníku s velkým nákladem drobná Pepper Reynoldsová, usoudila většina zájemců, že hledá stoprocentního partnera. Muž, jenž se jí má na inzerát přihlásit telefonicky, by měl mít minimálně metr osmdesát, vážit alespoň sto kilogramů, vlastnit dům s pozemkem a mít rád zvířata. Po více nepříjemných telefonátech se konečně přihlásí ten pravý. Thor Spicer splňuje požadavky, ale Pepper mu připravuje jedno překvapení za druhým, protože je jako nezkrotný vítr. Zamilovala se do něj na první pohled - a varovala jej, že má v úmyslu zlomit mu srdce. Nebude snadné poodhalit roušku tajemství, jež halí jejich soukromý život,avšak Pepper vyhlásila, že je to jediná cesta... Romance Hra s ohněm - LOVE STORY 35 - od Kay Hooperové prozradí čtenářům, že lov na muže může být nejen vzrušující, ale lovec se též může snadno stát obětí svých nástrah.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Wist
Originální název:

Pepper´s Way , 1984


více info...

Přidat komentář

Lusa
06.03.2021 3 z 5

Takový oddechovka, ano docela jsem se pobavila, ale od začátku je přece jasné, jak to skončí.

Ivan F
17.08.2016 2 z 5

Ona: platinová blondína, oči fialkovej farby, vlasy po pás, bujné poprsie, štíhle nohy, úzky pás, majsterka v šachu, hrá výborne na klavír, spieva, vlastní obrovský karavan, dvadsaťosem rokov a stále panna, miluje zvieratá, dáva ľudí do kopy (žiadne manželstvo, ku ktorému dopomohla sa ešte nerozpadlo), cestuje po svete, pracuje ako kuriér pre cenné veci, má jazvu, skrotí koňa, ktorý sa volá Lucifer, stará sa o psy, všetci ju majú radi, otec policajt zahynul pri výkone služby atď.

On: vysoký dva metre, takmer sto kíl, široké ramená, bujné vlasy,modré oči, zlatisté chlpy na hrudi, ktoré sa zbiehajú do trojuholníka smerom k rozkroku, povolaním špeciálny hasič, otec bol takisto hasič, zahynul pri výkone povolania atď.

Chce sa vám grcať? Zas taký prúser to nie je, čítal som to na dovolenke pri mori a dalo sa na knihe aj zasmiať.


reader.007
13.02.2015 2 z 5

Tohle byla ta nejužvaněnější "lovestoryovka" kterou jsem zatím držela v ruce. Je až s podivem kolik planého a rádobydůvtipného tlachání se dá nacpat na 177 stran o formátu A6. Ale úplná nuda to nebyla, to bych křivdila.

Fifth Element
22.04.2013 5 z 5

Uzasna kniha, pri ktere jsem se opravdu hodne nasmala. Byt jsem jako prvni cetla autorciny detektivky, ktere se mi take libili, tohle je dokonala kniha pro uvolneni.