Hra na schovávanou

Hra na schovávanou https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/202737/bmid_hra-na-schovavanou-202737.jpg 4 160 28

Hra lží série

< 4. díl >

Když jsem ještě žila, naše rodina mi připadala dokonalá. Adoptivní rodiče mě zbožňovali a mladší sestra Laurel se mě snažila ve všem napodobit. Ale když teď moje znovunalezená sestra-dvojče Emma zaujala mé místo a pátrá po mém vrahovi, obě zjišťujeme, jak je tahle rodina ve skutečnosti problematická. Laurel dolézá za mým bývalým klukem a na Emmu vrhá nenávistné pohledy. A ukazuje se, že rodiče něco obrovského tají – mohlo by to být důvodem mé smrti? Jak daleko hodlají zajít, aby udrželi tajemství pod pokličkou? Mně už nikdo neublíží, ale Emma to ještě může pěkně schytat. A jestli si nedá pozor, půjde pod kytičky i ona…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Hide and Seek , 2012


více info...

Přidat komentář

Nikychlupova
05.10.2021 5 z 5

Snad nejlepší díl ze série doposud, samé zvraty a odhalování. Tuto sérii knih milují. Stejně dobré jako roztomilé malé lhářky a lepší než perfekcionistky. Já už svého kandidáta na vraha Sutton mám. Dávám pět hvězdiček a doporučují.

kacis4231
27.10.2020 5 z 5

Celá série těchto knížek mne moc bavila


Majka1979
22.04.2020 5 z 5

A zamotaný príbeh sa zamotáva ešte viac, dozvedáme sa viac o tom, kto sú skutoční adoptívni rodičia a aké majú medzi sebou vzťahy a Emma sa opäť priblíži k tomu, aby sa dozvedela pravdu a akonáhle ju už aj takmer zistí, tak zostane v šoku, čo sa vlastne v daný večer stalo a ten, koho podozrievala opäť nie je vinný. Takže sa pokračuje v pátraní a na to sa veľmi teším, už držím v rukách 5.časť a neviem sa dočkať, kedy sa do nej začítam a zistím opäť viac a opäť sa dostanem o kúsok bližšie k úplnému rozuzleniu tejto záhady. Za mňa je toto naozaj skvelý a napínavý príbeh :)

trudoš
13.03.2019 2 z 5

Zlé tušení se stalo skutečností a otěže vyprávění definitivně převzala autorčina dívčí stránka osobnosti. Díky tomu je množství prostoru věnováno nerozhodnosti hrdinky, zda si za vyvoleného vybrat toho, či onoho kluka. Jako by nějaká mrtvá Sutton Mercerová ani nebyla. Zápletka tak působí, že je tu jen pro srandu králíkům, kterým došla mrkev. Ale abych nežral, Emma má tentokrát hned dva podezřelé, co by klidně mohli míti na svědomí život její nevlastní sestry. Jenže jednoho z nich vyřadila už v prvním díle, a s druhým tak dlouho odkládá konfrontaci, až je to málem neúnosné. A tak místo nějakého pátrání sledujeme problémy puberťaček, co pořádají natrucples a dumají, se kterými kluky by bylo nejlepší si na něm povyskočit. Jakoby detektivka byla tentokrát úplně stranou, přičemž sled zjištění, koho všeho Sutton v den své smrti potkala, začíná nabývat nevídaných rozměrů. A nikdo samozřejmě nikomu nic neřekne, aby ze sebe neudělal pachatele. V tomhle kraji bych vážně nechtěl dělat policajta.

petra3242
30.12.2018 4 z 5

Pěkné, napínavé čtení. Oblíbila jsem si postavu Emmy, přála bych si, aby vše dobře dopadlo.

anibeni
28.10.2018 4 z 5

I čtvrtý díl byl napínavý a o zvraty opět nebyla nouze.. trochu jsem se bála toho, že po třetím dílu bude to napětí upadat, ale zatím tomu tak není..

orangerose
23.06.2018 5 z 5

Další napínavé pokračovaní teto série:)

Nikkaa
15.05.2018 5 z 5

Ať čtu co čtu, Sára Shepard má všechny knihy super,a vůbec na ně nejsem stará

zuzana1995
10.05.2018 5 z 5

paráda...plné zvratů

Lucius30
16.03.2018 5 z 5

Čtvrtý díl byl mnohem lepší než předchozí. Zápletka byla zajímavější a napínavější, tentokrát mě druhý tip na podezřelého mile překvapil. Posledních pár kapitol bylo vážně skvělých. Doufám, že tak autorka bude pokračovat i v dalších dílech.

Dakarianna
22.01.2018 5 z 5

Já se vždy bojím dalšího dílu této série, že už to nebude napínavé. A vždycky se bojím zbytečně. Opět neskutečně čtivé. Nemůžu se dočkat až se dozvím, jak to dopadne.

janelka2
25.07.2017 3 z 5

Zatím nejlepší díl.Konečně se to trochu rozjelo.Kdo je vrah stále nevím.Za mě bych dala tak tři a půl hvězdičky. Trochu mě zklamalo zjištění, že jsou přede mnou ještě dva další díly.Těšila jsem se že, už jen jeden a všechno se uzavře. Patřím k lidem co mají série ráda ale konkrétně tady ta mi přijde taková zdlouhavá. Asi je to tím že mě série tolik nechytla. Možná by to bylo lepší kdybych mezi jednotlivými díly měla rozestup. Jsem zvědavá co v dalších dvou dílech autorka bude řešit, jelikož podezřelí již byli všichni. Za chvilku bude podezřívat snad i detektiva od policie.Nicméně to tedy dotáhnou do konce a dočtu jelikož mě opravdu zajímá kdo je vrah.

BarkaS
19.06.2017 3 z 5

Jestli jsou Pretty Little Liars taky takové, tak nechápu, jak někdo vydrží celých 16 dílů. Je to pořád docela zábava, ale už se to vážně opakuje. Fakt! A ani "ohromující" finiš to nezachrání. Fakt!

Lolaniky
26.01.2017

teším se na pokračovaní

šneki
09.10.2016 3 z 5

Rozhodně zajímavý konec, ale spíš jako z nějaké telenovely.

KateChatt
12.07.2016

Wow, začíná se to opravdu hodně zamotávat, jsem fakt zvědavá kdo je vrah!

smejkalova.m
25.09.2015 5 z 5

Kniha byla plná zvratů.. Hodně mě šokoval konec, jsem strašně zvědavá jak to skončí..

Madame R
05.04.2015 5 z 5

Tak čtvrtý díl také nezklamal a dost mě překvapil nečekaný vývoj knihy, což beru jako pozitivum! Můj typ na vraha je prozatím stejný a zatím se mezi podezřelé nedostal, takže jsem hodně zvědavá, jak to nakonec všechno dopadne.

MissMagic
08.11.2014 4 z 5

S touhle sérií jsem už chěla seknout, když byla ale v knihovně tenhle nový díl.. neodolala jsem :). A nezklamala! Čtivá a napínavá. Doporučuji :).

muchomurka
17.10.2014 3 z 5

Rozhodně toto byl lepší díl než ten předchozí. Konečně jsme se i něco dozvěděli, nějaká nová fakta a informace, příběh se posunul kupředu. Co mě však štvalo, byl styl vyprávění, střídání vypravěče - chvíli Sutton a chvíli autorka - v rámci jedné stránky bylo divné, celkem mě to rušilo a vůbec mi přišlo, že je to psané takovým jakýmsi jednoduchým nezáživným stylem.
A vůbec nechápu, proč je tam duch Sutton. Je to zbytečná postava, která příběhu nic moc nepřináší, to co zjistí ona, za chvíli zjistí i Emma, takže je to vše řečeno 2x.
Jsem zvědavá, jak to teda dopadne, kdo je vrah, ale takový dobrý nápad šel zpracovat mnohem lépe. Takto mi to přijde natahované a kolikrát nezáživné.