Horoskop vašeho dítěte - Vodnář

Horoskop vašeho dítěte - Vodnář https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/101430/vodnar-horoskop-vaseho-ditete-101430.jpg 5 2 2

Horoskop pro Vaše dítě od nejuznávanější a nejznámější astroložky Dagmar Kludské! Stane se Vám dobrým rádcem a průvodcem od prvních krůčků vašeho dítěte až po jeho dospělost. Poznáte: - jak mu pomoci k úspěchu - na co má vlohy- co ho zajímá a těší - čím mu uděláte radost - jaký talisman by mělo nosit pro štěstí - jak se zachovat v případě jeho nezdaru či nemoci - jak lépe reagovat na jeho jednání a činy - jakou zvolit optimální strategii při jeho výchově S horoskopem od Dagmar Kludské Vašemu dítěti daleko více a hlouběji porozumíte!... celý text

Přidat komentář

milkara
31.10.2021 5 z 5

Jednoho takového mám už téměř 27let, je to můj prvorozený syn a musím se spoustou věcí absolutně souhlasit. Něco do sebe ty znamení mají. Krásná knížečka, nádherné ilustrace.

Norea
21.08.2015 5 z 5

Na knihu mám veľmi dobrý názor a to nie som ani malé dieťa a zatiaľ ani rodič. Knihu som si kúpila z dvoch dôvodov a to, že za prvé som dané znamenie a za druhé, že kniha sa mi zdala byť pekne usporiadaná, dobre vybavená ilustráciou, čo je v detskej knihe vítané a veľmi známe.
V knihe som sa našla, potvrdili sa mi veci, ktoré si v bežnom živote na sebe všímam. Chcem poďakovať autorke za peknú knihu o Vodnárovi, ktorú už mám zatriedenú medzi moje knižné zlato :)