Síly ze záhrobí

Síly ze záhrobí https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/310786/mid_sily-ze-zahrobi-dmn-310786.jpg 4 19 19

Hledači duchů série

< 6. díl

Na dně oceánu spočívá hrozba pro celé lidstvo: interdimenzionální entita známá jako Nehynoucí tělo. Je to nepředstavitelně mocná monstrózní bytost, zcela mimo ligu Hledačů duchů, takže náš tým nemá na vybranou a musí se proti ní spojit s nepřátelskou organizací, Projektem Crowley. Jenomže stvůra se už na hledače duchů zaměřila – a poslala proti nim zabijáka, který má za co se mstít…... celý text

Literatura světová Fantasy Dívčí romány
Vydáno: , Polaris
Originální název:

Forces from Beyond , 2016


více info...

Přidat komentář

muchomurka
28.02.2017 3 z 5

Čekala jsem nějaký velkolepý "wau" závěr, ale bylo to stejné jako u předchozích dílů. Zde mě navíc ještě víc rozčilovalo, že autor popíše nějakou situaci a pak ji v průběhu popisuje znova a znova. Proč? Přišlo mi to celé natahované, opakující se. Stejně jako u předchozích dílů, těžko se čte o něčem, co si nedokážeme představit a co je mimo naše chápání. To bylo dost nudné, zvlášť proto, že popisy tohoto neuchopitelného je zabráno dost knihy. Závěr byl a nebyl překvapující, sice mě to trochu zklamalo, ale na druhou stranu to asi dopadlo nejlíp jak mohlo. Celkově to nebyla špatná série a možná se k ní někdy vrátím, uvidím.
K vydavatelství - nechápu, kdo jim dělá korektury, ale těch chyb a překlepů, to bylo úděsné. A nejen v tomto díle, ale i v přechozích. Gr.