Zelená krev 4

Zelená krev 4 https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/463640/bmid_zelena-krev-4-GoI-463640.png 4 48 5

Green Blood série

< 4. díl >

Dobrák Luke se vydává na cestu za pomstou. Vražda Anne, kterou bral jako svou druhou matku, mění Luka v démona pomsty a ten vyzývá věhlasného pistolníka Hawka na souboj muže proti muži. Jak dopadne tento souboj bez vyhlídek na vítězství...? Zároveň se schyluje k setkání s Kingovým gangem Crimson.

Přidat komentář

Atlantis
08.09.2023 3 z 5

Hodně se mi nelíbí epizodnost čtvrtého dílu. Dost se skáče, vypadá to jako laciné anime, kde vždycky porazíme záporáka dílu a jedeme na mapě dál. Pořád chválím kresbu, ta mě baví, ale jinak jde o pár obyčejných westernových příběhů.

katallinka
19.07.2022 5 z 5

Mám ráda knihy s přesahem a tady úryvky o rasismu přidaly hvězdičku, protože Luke je prostě správňák v každé situaci.


SedllY
17.07.2021 4 z 5

Děj stále celkem jednoduchý, předvídatelný, ale je to zkrátka skvělá akce s ještě lepší kresbou.. :)

Lenka.Vílka
14.05.2021 5 z 5

Že budu psát už počtvrté nadšené ódy, o tom jsem dopředu ani nepochybovala. Protože čtvrtá Zelená krev se opět povedla na jedničku ;)

Luke je otřesený ze smrti Anne a jako cestu dál zvolí pomstu. Ale všechno se trochu zkomplikuje. Navíc když je teď Brad obviněn z vraždy, kterou nespáchal, a je na něj vypsaná odměna.

A King je blízko...

Ale nejdřív linka s honáky, protože se kluci musí někde schovat a zároveň něco vydělat. Ožehavě zpracované :O je rok 2021 :D a to se ještě staví indiáni :/

A King je blízko...

Konec mě vyloženě pobavil. Pro dobrotu, že... :D

Mapka na konci vyloženě potěšila :)

Jo, a o kresbě už ani není třeba mluvit. Dokonalá jako vždycky. Kniha obsahuje hned několik neskutečných kreseb. A je pravda, že Masasumi Kakizaki je prostě ďábel. A já ho za to zbožňuju :)

GoodGames
13.04.2021 4 z 5

Green Blood sa pomaly ale isto blíži do finále. Stret dvoch bratov s nebezpečným Edwardom Kingom je už za dverami a isté je, že to bude bratov bažiacich po pomste poriadne bolieť, ak z toho vôbec vyviaznu živí. Aj napriek jednoduchosti scenára a čiernobielym charakterom je to pútavá westernová séria, ktorú odporúčam aj čitateľom, ktorí majú s mangou problém, Kakizakiho kresba je totiž luxusná.