Ysobel: srdce z diamantu

Ysobel: srdce z diamantu https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/15417/bmid_ysobel-srdce-z-diamantu-7MX-15417.png 4 44 4

Drahokamy z Armor série

< 5. díl

Hvězdy Armoru série

5. díl

Ysobel de Locronan pobývala v klášteře svaté Anny ode dne, kdy se její bratr oženil, ale když vojáci samozvaného vévody ze St. Cado klášter vyplenili, utekla zpátky na rodný hrad v domění, že tam najde bezpečné útočiště. Místo toho bohužel zjistí, že tam již není vítána, by co víc, že se bratr spojil s “vévodou”, který usiluje o svržení právoplatného vládce Bretaně. Ysobel tedy hrozí, že padne do rukou úhlavnímu nepříteli, který již dostatečně prokázal, že se neštítí žádného prostředku k dosažení svých cílů. Pomocnou ruku jí podá tajemný cizinec. Zachrání jí život, avšak ohrozí její srdce.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Ysobel: das Herz aus Diamant , 2000


více info...

Přidat komentář

moudivlacek
06.02.2021 5 z 5

Krásná sladká tečka na závěr této série. Hrdá Ysobel v šatech služky a vévodův zvěd Jos, který se do ní bláznivě zamilují. Ysobel, která se rozhoduje, zda Josovi věřit o zradě a podlosti na hradě jejího bratra, nebo na vše zapomenout. Ale čest nemají jen muži a Ysobel je toho zářným příkladem. A ještě je tu samozvaný vévoda, a ten se tentokrát nehodlá vzdát ničeho - ani bájného kříže a ani pomsty vůči Ysobel. Bude mít Jos sílu a čas svůj osud i celé Bretaně změnit? A jakou cenu bude muset zaplatit?
Milovníkům romantiky a vyznavačům cti doporučuji.

LilianaFalcon
23.04.2019 4 z 5

Super série. Něco takového by se mi líbilo od nějaké jiné autorky :D Třeba Lisa Kleypas nebo Sabrina Jeffries?


kolemjdouci123
16.10.2018 5 z 5

Celá série přečtená a nemohu hodnotit jinak než 5 *, místy byl děj slabší, ale jiné pasáže to zase vynahradily. A já jako milovnice románů ani nepotřebuji víc, než nějakého toho smyšleného fešáka a upřímnou lásku a touhu, kterou umí autorka dokonale vykreslit.

Nibiru
06.07.2016 5 z 5

Poslední ze série Drahokamy z Armoru. Četla jsem zatím čtyři díly a všechny se mi líbily, v tomto díle hon na vraha St. Cado vyvrcholí a nutno dodat, že dějově je pak v závěru kniha na "Červenou knihovnu" docela dramatická, i když vše samozřejmě nakonec dobře dopadne. Cordonnierová líčí své hrdinky jako hrdé, nezávislé a nerozmazlené, což se mi na nich líbí. Jedinou jejich slabostí je láska k tomu "svému" rytíři, ale to přece patří k ději těchto románů, a pak, kdo by si nepřál mít takového chlapa i v dnešní době, no ne?

Štítky knihy

Bretaň romance historické romance

Autorovy další knížky

Marie Cordonnier (p)
německá, 1948
2006  88%Marie Terezie: mezi trůnem a láskou
2006  86%Graciana: tajemná tvář perly
2001  92%Zlatá nevěsta
2001  86%Ysobel: srdce z diamantu
2000  87%Viviane - otrokyně pomsty

Kniha Ysobel: srdce z diamantu je v

Přečtených81x
Doporučených4x
Knihotéce89x
Chystám se číst10x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x