Dominika Gottová: Můj táta Karel

Dominika Gottová: Můj táta Karel https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/440672/bmid_dominika-gottova-muj-tata-karel-KZ0-440672.jpg 4 4 3

Dominika Gottová, nejstarší dcera Karla Gotta, se v unikátním speciálu Blesku probírá svým osobním životem a vzpomínkami a odhaluje při tom jedno rodinné tajemství za druhým. Dozvíte se ale i vše, co jejímu početí předcházelo! Svým několikaletým vztahem se Zlatým slavíkem totiž čtenáře provede přímo její maminka Antonie Zacpalová. Jaký byl Karel Gott jako občasný milenec? Proč svou dceru tak dlouho úzkostlivě tajil? Co jako otec řešil, jak s Dominikou nakládal a kde všude řešil její průšvihy? Dominika Gottová nikdy nechtěla jít v uměleckých stopách svého otce, ale vždy toužila dělat jeho jménu čest. Staňte se svědky divoké jízdy životem ženy, jejíž "božské příjmení" se jí stalo i prokletím... Ve své otevřené zpovědi Dominika přiznává, že v posteli měla řadu slavných mužů i žen. Co ji přivedlo k závislosti k alkoholu a na prášcích? Jaké měla vztahy s tátovými partnerkami a s novou rodinou? Najde v sobě sílu definitivně opustit Finsko a kontroverzního manžela Tima? Co jí Karel Gott kladl na srdce těsně před smrtí? Přinášíme vám nikdy nezveřejněný pohled na Karla Gotta očima té, která mu říkala jako první "táto."... celý text

Přidat komentář

tatruszka
07.08.2021 2 z 5

Zajímavý pohled na život Dominiky Gottové. Z jejího vyprávění mi ale přijde jako chudinka, která z tatínka tahala peníze (nechtěl ji platit byt za 25000? No já bych taky nechtěla. O peníze na letenky si zavolala přátelům?) Už vzhledově mi není sympatická a tohle to jen prohloubilo (samozřejmě vím, že ji neznám osobně).

Luigi1
22.05.2020 5 z 5

Mně osobně se toto vydání líbilo jsou tam zajímavé pasáže ze života MISTRA,některé články jsem znal,jiné překvapily.Život dominiky jsem vůbec neznal a tak mě ani moc nepřekvapil její bujarý život,který vedla.Bylo v tom spousta chlapů i žena a závislost na práškách a alkoholu.Žila ve Fínsku,ale ještě ráda se vráti rodné vlasti.Léčila se ze závislosti na drogách.Je tu taky psáno o rozchodu s manželem Timem se ráda vrátila do rodné vlasti,ikdyž začatky měla krušné.Doufám,že se podaří se vším vypořádat a být opět spokojená.


dawson321
01.05.2020 4 z 5

V zásadě docela zajímavá kniha o Dominice Gottové - nejstarší dcery Karla Gotta. O životě Gotta bylo napsáno nepřeberně množství článků a knih, takže o něm společnost ví opravdu všechno. Naopak Dominičin život tak (pro mě) byl vcelku neznámým. Holka toho zažila opravdu hodně - vyrůstala bez otce, chlapy (i ženy) střídala více než v mexické telenovele a vše skončilo závislostí na alkoholu, prášcích a i drogách. V knize je věnován i prostor jejímu rozchodu s manželem a návratem zpět do Česka.