Do pátku bude váš život jiný

Do pátku bude váš život jiný https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/106486/do-patku-bude-vas-zi.jpg 4 7 2

Pětidenní plán pro změnu vašeho života. Kolikrát jsme se snažili změnit své návyky, abychom pak zjistili, že změnit sebe je ještě mnohem těžší než snažit se změnit někoho jiného? To, co bestseller Do pátku bude vaše dítě jiné udělal pro rodiny a Do pátku bude váš manžel jiný udělal pro páry, udělá kniha Do pátku bude váš život jiný pro jednotlivce. Dr. Kevin Leman se svým charakteristickým smyslem pro humor a srozumitelnou psychologií provede čtenáře jejich osobním pětidenním akčním plánem. Čtenáři se naučí: - přijmout pravdu o sobě - zvýšit si sebedůvěru tím, že rozpoznají lži, které si o sobě namlouvají - a poté se jich nadobro zbaví - změnit svůj život tím, že se budou soustředit na to, aby se stali osobnostmi, jakými opravdu chtějí být. ... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Návrat domů
Originální název:

Have a new you by friday


více info...

Přidat komentář

angloumene
21.01.2020 4 z 5

Příjemné překvapení letošní čtenářské výzvy :) Do pátku bude váš život jiný mi sice asi nezmění život tak radikálně, jak napovídá název knihy, ale co... Možná mi pomůže dívat se na ostatní pod trochu jiným úhlem pohledu. Přesně tak. Myslím, že Leman nás učí vidět jinak spíš ostatní než sami sebe. Rozlišuje totiž všechny do několika zábavných skupin - v první řadě podle pořadí narození v rodině a sekundárně podle 4 základních povahových rysů. Jasně, neskrytě vychází z klasického cholerika, sangvinika, flegmatika a melancholika. Všichni jsou ale oblečeni do moderního, slušivého kabátku. Ehmm teda srsti, protože se jedná o přirovnání ke psím rasám.

Pokud hledáte čtivou, zábavnou knížku, kde se dozvíte, proč je vaše kolegyně pořád tak strašně otravná a proč jste pro ostatní strašně otravní vy, jedná se o dobrou volbu. Odhalení rutinních stereotypů vám opravdu může pomoci v odstranění nebo přepsání nežádoucích schémat chování. Proboha vašich, né té kolegyně. Žádný psychologický traktát, vše je jasné a relativně stručné.

petshop
16.12.2016 3 z 5

Myslím, že autor docela vystihl "typologii" lidských charakterů, ale jinak na mě kniha udělala průměrný dojem. Že bych si z toho něco přijala za své se moc říct nedá.