Panika v Las Vegas

Panika v Las Vegas https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/39699/mid_panika-v-las-vegas-vzy-39699.jpg 4 31 5

Dinoland série

< 2. díl >

Dinosaurus se s duněním přibližoval jako oživlá noční můra. Země se pod jeho kroky otřásala a jeho řev, v němž se mísil vztek a smrtelná bolest, snadno přehlušil vytí motoru, stejně jako ječení Cormana a jeho rodiny. Všechno se seběhlo příliš rychle, než aby si Littlecloud později dokázal vzpomenout na detaily. Mezi okamžikem, v němž pochopili, že ta obluda se chystá zaútočit na jejich vůz, a momentem, kdy jako hrůzný démon do vozu udeřila, uběhlo jen pár vteřin. Ty však stačily k tomu, že dva lidé přišli o život a život dalších se změnil tak, že už nebyli těmi co dříve. -- zdroj: legie.info --... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

Panik in Las Vegas , 1993


více info...

Přidat komentář

hanak_v_exilu
07.12.2021 4 z 5

Líbí se mi, že si i na tomhle krátkém prostoru a u takhle brakové literatury našel autor čas na poetické momenty. Vize mnohaleté hořké války osamělého pumpaře s mravenčí invazí by stála za samostatný sešit. Ale nejen tímhle oplývá druhý díl Dinolandu. Krajina minulosti se zvolna blíží k Las Vegas. Zasvěcení tuší katastrofu, těm zbylým přinese vývoj událostí pořádný šok.

slawa.cap
20.08.2020 4 z 5

Tak jak se dalo očekávat příběh pokračuje přesně tam kde minulý skončil, akce a postav přibývá a mrtví se začínají kupit. Možná trochu lepší než první díl, ale při té obsáhlosti to jde těžko srovnávat. Uvidíme co se nám z toho vyklube dál.


mi-380
20.05.2020 3 z 5

Naroubováno přesně na první díl. Ke dvěma původním dějovým liniím přibývají další dvě a všechno se to začíná utěšeně míchat a proplétat. Od pokusu vojenské laboratoře, který se vymkl kontrole, se tak dostáváme k dobrodružství několika nedobrovolných nešťastníků a jejich konfliktům s náhlými záblesky druhohor, měnící se přírodou a zabijáckými (jak jinak) monstry. Pravděpodobnost přežití: padesát na padesát. Souboje začínají být trochu monotónní. Dinosaurus, střelba, vrtulník, armáda, dinosaurus, střelba, policie, nějaká potvora, střelba…
Prostě, standardní akční sci-fi - rychlý spád a v rámci žánru přiměřená logika děje. Jen ta panika v Las Vegas zatím není tak hrozná, většina děje probíhá v poušti mimo město a kolem čerpací stanice na jeho okraji. Možná zkusím i třetí sešit.
70 % (zatím 24 hodnotících s průměrem 83 %).

martin6744
10.01.2017 5 z 5

Rozjíždí se to čím dál víc, čím dál brutálnějc, přesně to co chcete a čekáte, to taky dostanete a sotva se z toho nářezu vzpamatujete!:) Tohle bude doufám jednou natočený v kině s novodobýma trikama!:) Masakr!!!:)

Zdendin
17.01.2012 4 z 5

Hohlbein pokračuje dál ve svém tempu. Jak se policie vypořádá s útokem pravěkých potvor, které přišly na návštěvu do Las Vegas? Jak se k celé situaci postaví hlavní hrdina Littlecloud po kterém jde nejen policie ale i několikametrový Tyranosaurus?

Štítky knihy

dinosauři

Autorovy další knížky

Wolfgang Hohlbein
německá, 1953
2011  73%Prsten Nibelungů
2010  59%Krev elfů
1993  80%Návrat dinosaurů
2007  75%Nad propastí
1999  81%Zapomenutý ostrov

Kniha Panika v Las Vegas je v

Přečtených38x
Doporučených2x
Knihotéce47x
Chystám se číst1x
Chci si koupit3x
dalších seznamech1x