Na břehu minulosti

Na břehu minulosti https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524554/bmid_na-brehu-minulosti-652e9e7f51b2a.jpg 4 11 1

Tělo mladé ženy leží s rozpaženýma rukama. Rty jsou pootevřené. Obličej nedotčený a vlasy rozprostřené kolem hlavy jako vějíř. Zrzka. Jako ty ostatní. Když se v opuštěné zátoce Mystery Bay najde tělo Leann Truittové, jako jedna z prvních se na místo činu dostane Megan Carpenterová. Oběť má charakteristické rány na zápěstích, kotnících a krku, kde byla spoutaná. Ale to není všechno, vedle Leannina těla leží záhadný symbol vyškrábaný do kamene. Během vyšetřování má Megan na starost začínající zástupkyni šerifa Ronnie Marshovou a pak náhle začne dostávat znepokojivé vzkazy. Někdo zná její traumatizující minulost. Vědí, co udělala. Megan je odhodlaná neztratit koncentraci a brzy objeví znepokojivou souvislost mezi Leanninou brutální vraždou a zatím nevyřešenými vraždami dvou dalších žen – všechno jsou to zrzky se stejnými zraněními na těle, na místech činů je vyrytý totožný symbol a nejzajímavější je fakt, že všechny tři byly těhotné.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Vendeta
Originální název:

Water's Edge , 2020


více info...

Přidat komentář

holkazaknihou
29.03.2024 3 z 5

Knizku jsem cetla na muj vkus az moc dlouho. Nevim cim to bylo, ale nejak jsem se nedokazala do pribehu ponorit.
Hrozne me vytaci hlavni postava vysetrovatelky Megan. Asi jsem po prvnim dilu doufala, ze to bude lepsi no a ono ne. Jeji osobni linka mi trosku kazi cteni, protoze jsem se pristihla, ze po techto pasazich knizku odkladam :D A ten dialog na konci knihy? Wtf..

Abych ale knizku uplne nezkritizovala, tak priznam, ze me zaver detektivni linky prekvapil. Tipovala jsem nekoho jineho. V knize je par prekvapivych odhaleni a jestli vam nevadi hlavni hrdinka a chcete neco oddychoveho, tak je to kniha pro vas..

Autorovy další knížky

Gregg Olsen
americká, 1959
2022  86%Jestli to řekneš...
2012  70%Závist
2013  76%Zrada
2021  78%Lež vedle mě
2023  74%Ozvěny minulosti

Kniha Na břehu minulosti je v

Přečtených16x
Doporučených1x
Knihotéce63x
Chystám se číst38x
Chci si koupit15x
dalších seznamech1x