Deník Libora Podmola

Deník Libora Podmola https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/319740/bmid_denik-libora-podmola-M1d-319740.jpg 4 17 4

Chtěli byste nahlédnout do duše člověka, jehož zaměstnáním je létat vzduchem na motorce? Mistr světa ve Freestyle Motocrossu a vítěz Americké olympiády extrémních sportů Libor Podmol ve svém deníku otevřeně popisuje vlastní pocity ze závodů po celém světě, bolestivých zranění, bujarých oslav vítězství, ale i strachu z proher. Nad sklenicí vína se slzami v očích vzpomíná na své padlé kamarády a při pročítáních historek z jeho svatby se nejednou zasmějete. Nakonec se můžete poučit radami jeho mentora a lékaře, který popisuje tajemství Podmolova úspěchu v jednom z nejnebezpečnějších sportů na planetě. Vlastnoručně psaný deník Libora Podmola zachycuje 6 měsíců jeho šíleného freestylového života a je zakončen nejdůležitějším závodem jeho kariéry. Podaří se mu zvítězit? Vžít se do příběhu vám pomohou autentické fotografie jednoho z nejextrémnějších sportů na světě.... celý text

Přidat komentář

Lucy_Dohnalova
02.07.2020 5 z 5

Za mě perfektní kniha, která přiblíží svět nejen fmx, ale celkově adrenalinové sporty. Líbí se mně, že je psaná stylem, kdy z různých kapitol můžete cítit emoce a vžít se do situace. Doporučuji????????

Miky88
08.04.2020 5 z 5

Libor Podmol je borec a jeho deník je jako on - prostě super. Líbí se mi, že píše tak jak to v tu chvíli cítí... Na nic si nehraje... Těším se na pokračování ????


sud99
13.09.2018 5 z 5

Kniha je deník, který se odehrává v Americe a ČR. Deník píše Libor Podmol a dále v příbězích vystupují Filip Podmol a američtí jezdci. Nejvíc mě zaujalo, jak si Libor podmol zlomil žebra a nohu. Bylo to při jeho novém skoku. Tato knížka se mi velmi líbila, protože to bylo psaný o sportu, který dělám.

Auto999
03.08.2017 4 z 5

Na začátku knihy na pár stránkách popisuje Libor Podmol svůj dosavadní život a kariéru a dále je kniha o 6 měsících v roce 2015, kdy jezdil MS v FMX a na závěr X Games v USA. Je psaná vlastní rukou a popisuje pocity, které ho v daný moment právě napadají. Jemná korektura by neškodila. Některé věci se opakují atd. Obsahuje množství velmi kvalitních fotografií. Celkově dobrá kniha.