Síla něhy

Síla něhy https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41489/sila-nehy-41489.jpg 4 84 8

Ďábelská série série

< 2. díl

Arabella společně s matkou Cassandrou, hraběnkou z Clare, doprovází bratra Adama ke královskému dvoru v Neapoli. Adam má za úkol vypátrat, kdo stojí za únosem otcových obchodních lodí a za šířením ukradeného zboží přímo mezi dvořany. Není snadné vyznat se v nebezpečné síti intrik, ale Arabelle se přesto podaří narazit na skrytou stopu. Ještě než se po ní může pustit, je unesena a jako otrokyně prodána do harému v Oranu..... celý text

Literatura světová Pro ženy Historické romány
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Devil’s daughter , 2000


více info...

Přidat komentář

mariva
03.10.2023 4 z 5

Druhý díl se mi líbil víc než první hlavně proto, že tentokrát si autorka odpustila násilné scény. Jinak běžný romantický příběh, který se dobře čte.

ariel platto
02.06.2017 4 z 5

Vzhledem k tomu, že první díl se mi líbil více, beru jednu hvězdičku. Kdybych tuto knihu četla samostatně, dala bych plný počet hvězdiček. Nicméně mi přišla jako by uspěchaná a třeba zmínka o jedné z konkubín, které se zdouvalo bříško...žádná zmínka o jeho dítěti...


havrmoni
16.05.2016 5 z 5

Tento díl byl romantičtější,ale zase ve mè nevzbuzoval tolik emocí. Hezký příběh o dětech předchozích hrdinů. Víc se mi líbil příběh Arabelly než Adama,ale souhlasím,že by klidně mohly být ty knihy dvě.

moudivlacek
28.03.2016 4 z 5

Moc se mi líbil první díl a nezklamal mě ani ten druhý. Silní muži a silné ženy, skvělé dvojice, co více dodat.Doporučuji.

sabanka
13.08.2015 3 z 5

Precist se to da,ale neni tam zadne napeti

VytíVlčice
05.03.2015 5 z 5

Musím říct, že mám velmi ráda takové ty klasické příběhy, kdy hlavní hrdina běre věci do svých rukou a unáší ženu, kterou miluje, a ke všemu do míst, jenž jsou pro lásku a nějaké to vzájemné pošťuchování jako stvořená.
Knihu jsem si velmi oblíbila diky zajímavému a napínavému ději, ale také i díky prolínání životů růných hrdinů. Mohu jenom doporučit s palci nahoru. :)

PomněnkaPrvní
13.07.2013

Tak napřed k anotaci, Cassandra svoje dospělé děti do Neapole nedoprovází, jedou tam samy. Na stopu narazí Adam. A Arabella není prodána do harému, jen je tam poslána... Je to už ikstá knížka od této autorky a úplně poprvé se mi stalo, že jsem si nepřála, aby knížka skončila, jak mě to bavilo. Možná škoda, že se v knížce odehrávají dva vztahy, v první polovině najde svoje štěstí Adam, ve druhé pak Arabella. Kdyby to autorka rozdělila na dvě samostatné knížky, užily bychom si (my dámy) více romantiky ;)
Tento druhý díl se mi líbil víc než první a vlastně je to zatím nejlepší knížka, kterou jsem od paní Coulter četla (a že jsem ji v sérii Nevěst vůbec nešetřila, jak byly nějaké knížky k uzoufání špatné). Moc vyloženě romantických scén zde není, erotiky taky pomálu, ale zato jsem se docela často smála.

maryzka
22.04.2012 2 z 5

no nic moc pokračování dcery hraběte z Clare, kterému se po několika letech chce pomstít svému milenci a proto unese dceru. Ta jeho milenka byla domucena se provdat za araba takže byla v haremu.- JEJÍ SYN JÍ MÁ POMSTÍT, BOHUŽEL JAK to bývá on se do ní zamiluje

Štítky knihy

historické romance

Autorovy další knížky

Catherine Coulter
americká, 1942
2004  83%Tajemná nevěsta
2002  81%Bohatá nevěsta
2000  86%Bludiště
1998  82%Ohnivá píseň
2002  79%Svůdnice