Čtěte pohádky, čtěte mezi řádky

Čtěte pohádky, čtěte mezi řádky https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/152957/ctete-pohadky-ctete-mezi-radky-UqY-152957.jpg 3 14 8

Kniha, která vám pomůže porozumět sobě samým a vlastnímu tělu. Autorka v knize vysvětluje proč je potřebné naučit se pečovat nejen o svůj zevnějšek, ale také o své psychické zdraví. Jen pokud jsou tyto dva “světy” v rovnováze, může z člověka vyzařovat životní energie, přirozená krása a spokojenost. A to vše je napsáno s lehkostí, nadsázkou a humorem. Kniha je psána formou dialogu MUDr. Kateřiny a redaktorky Jitky Hinkové. Ve třinácti tematicky oddělených kapitolách se dozvíte nejen to, jak rozvíjet vlastní potenciál zdravého přístupu k životu a osobní spokojenosti, ale také například to, jak o své děti pečovat již od útlého věku, být jim dobrým průvodcem a naučit je sebeúctě – tolik potřebné k jejich zdravému osobnímu rozvoji.... celý text

Přidat komentář

daza.dt
02.03.2022 3 z 5

Jak již některé psaly...čekala jsem víc. Název je také trošku zavádějící - o pohádkách pojednává jen jedna kapitola. Pro širší veřejnost je použitelných jen pár kapitol, převážná část je totiž zaměřená na těhotné či snažící se otěhotnět.

JancaMia
25.02.2022 1 z 5

Reklama na časopis Máma a já a drogerií DM + jedna kapitola o výživě.


jana1733
17.07.2018 4 z 5

Kniha byla hodně spojená s pořadem "jste to, co jíte". Vadily mi tam reklamy z DM, to tu knihu kazí, ale jinak rozhodně zajímavé, myslím, že by si knihu měli přečíst rodiče, prarodiče i děti. Zajímavý byl rozbor několika pohádek - dle názvu bych ale čekala, že se této tématice bude věnovat více než jen v jedné kapitole.

zuzi1162
10.06.2016 3 z 5

Čekala jsem víc, takhle to hrozně vyznělo jako reklama DM.

vlckovka
08.04.2015 5 z 5

Knihu jsem četla vícekrát, ale musím říct, že více mi dala spíše až později. Nejdříve se mi nezdála moc zajímavá, ale přirostla mi k srdci až když jsem trochu vyspěla, a začala se o otázky životního stylu zajímat více do hloubky. Považuji ji za takovou mou základní "psychologickou" encyklopedii životního stylu a přístupu k němu.

J.books
22.08.2014 2 z 5

Nezajímavé reklamní čtení DM drogerie

KriKri
25.02.2014 2 z 5

Pro mě jsou zajímavé maximálně poslední tři, čtyři kapitoly, když nepočítám tu úplně poslední, která je jakousi propagací DM drogerie. Zbytek mi přišel jako příručka pro budoucí matky.

Poutnice
05.02.2014 4 z 5

rozhodně stojí za to si ji přečíst - nejde o to, jak zhubnout nebo jíst tak, abychom netloustli. Jde o celkový přístup k životu, nejen k jídlu, ale i dietám, reklamě, sobě samým. A dobře se čte (díky členění na tématické okruhy a taky formě dialogu).

Autoři knihy