Copak snídá Ponožkovník?

Copak snídá Ponožkovník? https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/273701/bmid_copak-snida-ponozkovnik-NSZ-273701.jpg 4 8 3

Milé děti, také se vám někdy stane, že na některé věci zapomenete nebo je prostě neuděláte, protože si myslíte, že nejsou až tak důležité? Občas se vám špatně vstává a někdy se zase nechcete česat, připravit se do školy, zapomenete zhasnout nebo si srovnat ponožky? A víte o tom, že o každou takovou činnost se stará jeden ze skřítků z kouzelné říše? Skřítci se mají co ohánět, aby vám ukázali, jak dělat věci správně. A že jim to dá občas pořádně zabrat! Opravdu, jen si o nich pojďte přečíst. Nová kniha oblíbených autorek opět přináší zábavné a interaktivní povídání i krásné pohádky, které velmi lehkou formou vedou děti k sebereflexi a k pohodovému zvládání denních rutin bez stresu.... celý text

Přidat komentář

Gabi13
25.03.2024 3 z 5

No nevím. Četla jsem dětem ve školce, ale spoustu věcí jsem během čtení předváděla do jiného vyprávění. Řekla bych, že pohádky nejsou vůbec respektující. Přeci není nutné na někoho se zlobit, nebo mu něco zakazovat. A to bylo ponaučením v této knížce. Tak za mně tedy velký špatný.

Petja
07.09.2020 2 z 5

Knížka, která má děti motivovat k denním činnostem. Vybrala jsem ji podle názvu, ale příběhy nejsou moc vtipné, spíše šroubované a nemají lehkost. Na konci kapitoly se mi vždycky ulevilo, že to máme za sebou.


CleopatraKatli
26.06.2019 5 z 5

Peknoucke, dobre se cte nahlas detem, skritci jsou motivaci a vzorem detem, pohadky jsou akorat dlouhe vecer pred spinkanim.