Co přede mnou tajíš?

Co přede mnou tajíš? https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/332329/mid_co-prede-mnou-tajis-b5B-332329.PNG 4 150 32

GO-Team série

1. díl >

Isabeau Bo Maranová je šéfkou policie v horském městečku, vede spokojený život, jenže ten končí, když se na jejím prahu objeví Morgan Yancy. Bo o žádného muže nestojí – zvlášť ne o přitažlivého potížistu, jehož se někdo usilovně snaží zlikvidovat. Past, kterou Morgan nastraží na své pronásledovatele, může stát život nejen jeho, ale i Bo.... celý text

Romány Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Troublemaker , 2016


více info...

Přidat komentář

munka
09.03.2024 4 z 5

Kniha splnila očakávanie. Dostala som romantiku, napätie a humor. Ide sa na druhý diel.

pip11
09.02.2024 4 z 5

Tento díl jsem omylem četla až po druhém a jelikož hlavní linka příběhu plynule pokračuje v tom následujícím, tak se mi některé věci objasnily až teď. Jinak to byl dost zábavný příběh a kdo má rád psy, tak si přijde na své.


maluck
20.11.2022 4 z 5

Knihy autorky mám ráda. Umí dokonale spojit romantiku s různými žánry.
I v tomto příběhu to nebylo jinak.
Jediné co bych vytkla je, že na můj vkus dostala v ději fenka Tricky až příliš velký prostor. Druhý díl se mi líbil o něco víc.

Lofda
18.11.2022 4 z 5

Mám prostě knihy od paní Lindy ráda. Tentokrát méně akce, více humoru (hlavně s roztomilým chytrým retrívrem). Celou dobu čekáte drama a ono přijde až v samém závěru, ale nevadí, čtení jsem si užila i tak. Časem určitě sáhnu po další autorčině knize, tyhle "detektivky pro holky" psát rozhodně umí.

zuzikis
28.06.2022 5 z 5

Tuto knihu jsem si užívala stejně jako jiné od této autorky. Teprve až nedávno jsem zjistila, že kniha Nezvěstná následuje po této a proto jsem to musela napravit a přečíst si i tuto a vůbec nezklamala :-) spojení romantiky a detektivní zápletka Linda Howard opravdu umí a její knihy miluju :-)

Ticiana
19.06.2022 3 z 5

No v knize se toho moc neudalo. Podle anotace jsem to cekala vic akční a min cerveny knihovny. Ale jako oddechovka je to celkem fajn. Tricky byla jedna z hlavních postav a někdy mne to až stvalo, ze měla tolik stránek pro sebe. Uvidime, co druhej dil.

Shanib
19.03.2022 3 z 5

Kniha ze začátku vypadala velmi slibně a jakmile jsem zjistila, že hlavní hrdinka má psa, říkala jsem si, že nás určitě čeká několik legračních úryvků. Co jsem ale nečekala, že Tricky bude mít pomalu hlavní roli a dobrých 65% knihy bude o ní, respektive o tom jak chytá míč, jak lidem rozumí, jak má všechny omotané kolem prstu atd. Nebylo to moc záživné. Jsem psí člověk, ale tohle bylo i na mě trochu moc.
Bo mi k srdci moc nepřirostla. Pořád jsem se nemohla rozhodnout, jestli mi je nebo není sympatická. Plus byl Morgan a příjemné prostřední.
První polovinu příběhu jsem přečetla rychle, ale pak už jsem některé pasáže přeskakovala jak jsem knížku chtěla dočíst.

petulkapeta
22.09.2021 4 z 5

Sice se mi to ze začatku docela hodně tahlo, ale přiběh jsem si zamilovala. Bo, Morgan a Tricky byli uzasni milovala jsem jejich přiběh :)

moudivlacek
18.07.2021 4 z 5

Moje oblíbená autorka - tak jsem se moc na knihu těšila a vůbec jsem nebyla zklamaná. Příběh hrdiny, který je agent tajné vládní organizace, který je při odpočinku doma těžce postřelen. Nakonec ho šéf ukryje u své nevlastní sestry. A teprve po jejich setkání jsem si knihu začala užívat víc a víc. Morgan je tvrdohlavec, ale silně mu konkuruje Bo se svou fenou Tricky, která mi občas přišla chytřejší jak oni dva dohromady. Ale oceňuji fakt, že i super vycvičený Morgan se jen velmi pomalu dává fyzicky dohromady. A oceňuji Bo, že i když je policejní náčelnicí na malém městě, má velkého ducha a sklon chránit jí blízké.

lusitta05
11.04.2021 4 z 5

No tak toto sa mi páčilo,síce niektoré príliš technické pasáže a zdĺhavé opisy ma nebavili,až som skoro začala preskakovať text. Ale zrazu rýchle rozuzlenie zápletky mi pripadalo odfláknuté,aj svadba akosi narýchlo,ale inak fajn. A aby som nezabudla na Tricky,už mi išla trochu na nervy.

Kaja1
16.01.2021 4 z 5

Taková oddechová romantika, okořeněná
trochou napětí a žhavými milostnými scénami. Líbila se mi atmosféra malého amerického města a hlavně psí hrdinka Tricky.

bekule
02.06.2020 5 z 5

4,5
Já jsem byla spokojená, ovšem thriller to rozhodně není. Akce je tentokrát minimálně zato erotických scén snad u LH nejvíce, ale příběh jako takový mě bavil hodně. Bo jako velitelka policie žádná drsňačka není protože její funkce je spíš jen administrativní,zato Morgan je sice drsňák největšího kalibru ale u Bo se zjeví v momentě kdy je po velmi těžkém zranění naprostá pápěrka. Důvody proč je ochotná se o něj postarat jsou vzhledem k částce vcelku pochopitelné ,už trochu míň pochopitelné je proč byl vůbec zraněn. Asi jediné mínus a za to ubírám půl bodu je ta přemíra otravné Trixi.

jinbr
12.05.2020 4 z 5

Příběh mi přijde velmi dobrý. Vyzdvihla bych zde kromě dobrého vykreslení charakterů postav i výborný překlad. Popisy prostředí nebo situací nejsou úmorné, takže i při 400 stránkách nemáte pocit, že toho bylo moc. Snad jediné co bych vytkla, je příliš rychlé vygradování zápletky.
Jinak se mi příběh líbil, vztah Morgana a Bo také, nebyla tam žádná zbytečná klišé. Ani nepotřebné erotické scény. Prostě tak akorát.

Kudík
02.05.2020 4 z 5

Trošku slabší titul, než jsem od této autorky zvyklá. Ani ta chemie mezi Bo a Morganem mi ze začátku nepřišla úplně věrohodná. Ale za Tricky a její kousky musím přidat * navíc.

Evaho73
28.01.2020 3 z 5

Žánrovo ťažšie knihy niekedy striedam s tými ľahším tak, ako v tomto prípade.
Od LH som už niekoľko kníh prečítala a túto radím k tým menej vydareným.
Dej príbehu je posadený do celkom príjemného prostredia amerického malomesta, ale neskutočne sa naťahoval, nebol dobre vystupňovaný a celá prvotná zápletka sa začala zvrhavať na prehnanú romantiku.
Škoda malo to potenciál aj na celkom slušný thriller nielen na klasickú červenú knižnicu.

Luciska13
30.08.2019 4 z 5

Jedna z knížek autorky, kde romantika převažuje nad napětím. Autorka má i lepší knížky, ale i tak jsem četla jedním dechem. Opět jako vždy u této autorky se člověk nesmí řídit názvem, přebalem ani popisem a bude se mu to líbit.

Litocha
30.07.2019 3 z 5

Autorka napsala i povedenější knížky, ale asi budu jedna z mála, které se první díl téhle série líbil víc než druhý (který jsem ovšem četla dřív - kupodivu mi ani moc nevadilo, že jsem kvůli tomu od začátku znala hlavního zloducha). Byla tady sympatičtější ústřední dvojice, líbilo se mi postupné sbližování.
Je fakt, že rozmazlená Tricky a to, jak si z ní všichni sedali na zadek, mi místy dost pily krev a Boina přepjatá reakce na cokoliv, co souviselo s jejím psem, byla neméně otravná, ale celkově byla knížka docela příjemné letní čtení (přece jen jsem ale v závěru čekala trochu více akce).

kneslova
14.03.2019 4 z 5

Taková příjemná oddechovka s předvídatelným dějem.

biki
09.02.2019 5 z 5

Podle anotace i předchozích zkušeností s knihami této autorky jsem čekala dobrý thriller s romantickými prvky. Začátek tomu skutečně odpovídal. Jenže pak udělala autorka zásadní chybu – uvedla do příběhu zlatou labradorku Tricky a mám silný dojem, že se jí od té chvíle příběh zcela vymknul z rukou. Takže co jsem to vlastně dostala? Nesmírně zábavný příběh z prostředí amerického maloměsta s celou plejádou postav a postaviček s hlavní hvězdou Tricky, pochopitelně s romantickou zápletkou také se zábavnými prvky, a s lehkou příměsí thrilleru ještě v závěru. Knížku jsem dočetla s přiblblým úsměvem na obličeji a zařadila ji do kategorie „ čtení na blbou náladu“, a že už jsem ji párkrát potřebovala.

Ulrika
13.11.2018 5 z 5

Opět jsem se nemohla od knihy odtrhnout, tak mě potěšilo, že měla kniha více stránek :)