Časodějná kniha: Velký průvodce světem Časodějů

Časodějná kniha: Velký průvodce světem Časodějů https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474971/bmid_casodejna-kniha-xoG-474971.png 5 33 4

Bonusová kniha pro všechny fanoušky série Časodějové. Časodějná kniha je skutečný poklad pro všechny fanoušky série Časodějové. Přináší vzácná svědectví o klíčnících i velikých časodějích, ale také o Eflaře, jejích velkolepých zámcích a neobyčejných zvířatech. Najdete zde staré legendy, kodex časoděje nebo recepty na oblíbená jídla Rodiona Hardiuse. Také se dozvíte, jakou roli sehrál tento tajemný časoděj při nastolení Nového Času.... celý text

Fantasy Pro děti a mládež Encyklopedie
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Часодейная Книга , 2015


více info...

Přidat komentář

kozlík24
21.04.2024 5 z 5

Časoděje jsem četla už před nějakou dobou, ale moc se mi tato série líbila. Proto jsem neváhala, a když jsem tuto knihu v knihovně uviděla, hned jsem si ji půjčila.
Bohužel jsem zjistila, že si toho ze světa časodějů moc nepamatuji. Takže ze začátku jsem musela hodně přemýšlet, abych si vůbec vzpomněla na hlavní postavy.
Kniha je skvělým doplněním série, více zde pochopíte různé souvislosti, příbuzenské vztahy i časodějné pojmy.
Úplně mám chuť se do světa časodějů ponořit znova!

Any26
28.12.2021 5 z 5

HOTOVÝ POKLAD
Doporučuji pro všechny, kdo milují Časoděje!
Feš, Vasilisa, Zachara... no prostě ti všichni mi tak strašně chyběli. A v knize je dovysvětleno spoustu věcí, pojmů plus obsahuje i eflarské recepty a zkrátka sami si přečtěte a uvidíte! Je vidět, že svět jenž autorka stvořila, je vymyšlen do těch nejmenších detailů.
A na závěr nesmíme zapomenout, že "Čas je na naší straně".


Verča@
05.09.2021 5 z 5

To. Je. Boží! Já tuhle sérii miluju, takže si ani nedokážete představit, jakou radost jsem asi měla, když jsem se dozvěděla, že vyjde bonusová kniha k mé tolik zbožňované sérii! A samozřejmě, knížka má teď čestné místo v mé knihovničce, hned vedle Časodějů. Neodolala jsem a knihu zhltla najednou. Sice obálka moc neladí k samotné sérii (já vím, jsem hrozný puntičkář!), ale uvnitř je to hotový poklad. Informace o postavách, legendy, a najdete tu i dodatkové kapitoly! Uvnitř se ukrývají recepty na jídla, ze kterých se mi už jen podle popisu sbíhají sliny. Určitě si všechny recepty vyzkouším! Celá kniha je úžasně graficky zpracovaná a i obsah je výborně zvládnutý. Prostě pro mě, jakožto největšího fanouška, naprostý poklad!

ZuKo
28.08.2021 4 z 5

Ale jo, dobré to bylo.Krásné ilustrace a vysvětlení vazeb mezi lidma. Je tam přesně to co je v popisu. Hezká vzpomínka na krásnou serii.

Štítky knihy

fantasy pro děti

Autorovy další knížky

Natalja Ščerba
ukrajinská, 1981
2016  81%Klíč k času
2017  86%Srdce času
2018  78%Magický náramek
2020  81%Skok nad hvězdami
2019  94%Koruna času

Kniha Časodějná kniha: Velký průvodce světem Časodějů je v

Přečtených47x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených5x
Knihotéce58x
Chystám se číst28x
Chci si koupit20x
dalších seznamech1x