BZRK Reloaded

BZRK Reloaded https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/175642/bmid_bzrk-realoaded-175642.jpg 4 28 6

BZRK série

< 2. díl

Celý BZRK včetně Noaha a Sadie je po poslední bitvě s dvojčaty Armstrongovými v troskách. Ve Vincentových roztříštěných vzpomínkách se skrývají děsivá tajemství. Broučák ovládl prezidentčin mozek, jenže hra s lidskou příčetností je velmi nebezpečná a následky se snadno vymknou kontrole. Navíc si Broučák nemůže dovolit dvojčata Armstrongova zklamat. Svět v nanu je pořád stejně děsivý a nevypočitatelný, ale zdi, za nimiž se ukrývá, se pomalu začínají hroutit. Co se za nimi objeví? A co bude, až se usadí prach?... celý text

Přidat komentář

Stanas513
29.10.2019 5 z 5

Kde je třetí díl? Jsem z toho docela nadšená, co by bylo, kdyby... Člověk nikdy neví.

druzickaster
01.05.2019 5 z 5

Akce pokračuje i v dalším dílu, jak zde již psali čtenáři předemnou, četlo se snáze, člověk byl s mikro i marko obeznámen, postavy znal, takže bez problému. Naštval mě krapet konec, jak je zvykem, uspěchaný, vměstnaný do pár kapitol a hlavně otevřený jako vrata do hangáru, co to je jako? A já se ptám, kde je pokračování, no kde herdek je pokračvoání????
Doporučuji :)


Mishak
23.10.2015 5 z 5

První díl byl úžasný... Tenhle druhý se četl o něco snáze. Možná z důvodu, že už jsme věděli, co od děje tak trochu čekat a nebyl pro nás novinkou pohyb v nano světě (a že ho tady bylo požehnaně =). Každopádně mě tenhle díl zaujal a líbil se mi mnohem víc, jak díl první.
Kniha se četla lehce, dějových linií je sice více, ale vůbec to není na škodu. Pěkně se vše prolíná a nakonec dává smysl. Děj vás neustále drží v napětí, neustále se něco děje a ještě ty změny dějových linií??? Aaaaaaa!!!!! Vždycky v tom nejlepším a nejnapínavějším, BUM! A čtete o někom jiným! =D A teď si představte, že takhle se střídá a končí v nejlepším více dějových linií. No je to na okousání nehtů a vyrvání všech vlasů =D.
Kolikrát jsem se přištihla, že čtu s otevřenou pusou, že tajím dech a že dokonce i nadávám. Kniha splnila má očekávání a troufnu si říct, že byla i lepší, než jsem čekala. Za mě 5 hvězdiček...

A teď už by to ale chtělo 3. díl... =D

Knihomolkacz
27.02.2015 5 z 5

Jestli mě první díl BZRKu nadchl, druhý díl mě přímo uchvátil. Knihu jsem si půjčila v knihovně a do tří dnů ji přečetla.Hodně se mi líbilo, že jsem se dozvěděla něco o životě postav, jak kladných tak záporných. Fandila jsem Vincentovi, Minho a Sadie i Keatsovi. Každopádně, jestli si třetí díl polepší stejně jako druhý díl od prvního, tak to bude opravdu šílená jízda!

Attia
15.10.2014 5 z 5

Řekla bych, že autor vyspěl... Ne, to je možná divné spojení, nicméně rozhodně musím říct, že BZRK reloaded předčila první díl. Celkem o dost. Napětí bylo ještě větší a skoro hmatatelné, především musím poukázat na pasáže s Lodí panenek, které mě opravdu vyrážely dech. Kniha byla opět krásně čtivá, nabitá dějem od začátku až do konce, nikde žádná hluchá místa. 100% procent si kniha sice nezaslouží, ale nemá k tomu daleko. Svět nano je opět velmi dobře popsán, až se z toho můž dělat někomu špatně. Možná jsem si místy malinko ztrácela, celkem dost dějových linií, ale to je spíš přehlédnutelné. Rozhodně knihu doporučují všem, kteří mají rádi pološílené sci - fi knihy.

Desire_Lydon
30.04.2014 4 z 5

Pokračování je skvělé. Sice jsem měla problém s orientací s ději, protože jsem první díl četla už před rokem, takže jsem se v prvním stránkách malinko ztrácela. Tato série je prostě geniální. Skvěle promyšlená. Dějových linií je sie trochu více než u běžných knih, ale to mi nevadilo. Nakonec se všechno spojí a dává to smysl. Překvapilo mně,když jsem se dozvěděla, že je i třetí díl. Doufám, že brzo vyjde, ať se v tom zase nezamotám! :D

Autorovy další knížky

Michael Grant
americká, 1954
2013  77%BZRK
2013  89%BZRK Reloaded
2013  69%Výzva
2013  67%Past
2014  60%Kľúč

Kniha BZRK Reloaded je v

Přečtených36x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce41x
Chystám se číst15x
Chci si koupit6x
dalších seznamech1x