Byznys pro 21. století

Byznys pro 21. století https://www.databazeknih.cz/img/books/97_/97329/bmid_byznys-pro-21-stoleti-mhF-97329.jpg 4 88 15

Kniha je určena všem těm milionům lidí, kteří se ocitli na nějaké životní křižovatce – dopadla na ně světová ekonomická krize a nevědí, co mají dělat, jak do budoucna řešit svou finanční situaci. Chce je přesvědčit, že tato doba – bez ohledu na to, jak bezútěšně vypadá – je nejlepší dobou k tomu, aby vzali pevně do rukou otěže své budoucnosti. Robert Kiyosaki, jenž se celý život věnuje vzdělávání lidí, učí je, jak získat finanční svobodu, a tak ví, že tato kniha – podobně jako další tituly z edice Rich Dad – vám ukáže, jak si do budoucích let vytvořit – a udržet – bohatství. Jakmile se dozvíte pravdu o tom, jak to doopravdy funguje s penězi a jaké se vám ve 21. století nabízejí pracovní příležitosti, budete schopni si vybudovat takový život, po jakém toužíte.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Ekonomie a obchod
Vydáno: , Pragma
Originální název:

The Business of the 21st Century , 2010


více info...

Přidat komentář

Mety15
04.10.2023 3 z 5

Tato kniha od Kiyosakiho mě tak moc nechytla. V knize v podstatě ani není vysvětleno, co to ten síťový marketing vlastně je (já osobně jsem to nepostrádal, ale pro lidi, kteří vůbec neví, je to opravdu špatné). Určitě se to řadí ke slabším knihám o osobním rozvoji. V porovnání s knihou Bohatý táta, chudý táta, která je naprosto fenomenální, je tohle velmi slabé.

Hoxer
10.08.2023 4 z 5

Kniha je velmi dobře napsaná, jednoduchá, čtivá, výstižná a není tak opakující se jako jiné autorovy bestsellery. Kniha je velmi dobře logicky členěna, kdy v první sekci autor dává obecný obraz a nastavuje mindset, druhá sekce je hlavní pasáží knížky a třetí dává myšlenku síťového marketingu do praktické aplikace. Při čtení jsem si uvědomil, jak je síťový marketing opravdu mocný nástroj pro vytváření osobního bohatství a pro zlepšování kvality života lidí kolem vás.


Kristulda
18.11.2022 3 z 5

Kniha se mi moc dobře nečetla, ale i přes to našla jsem tam pár zajímavých myšlenek.

Tebby
17.12.2021 3 z 5

Tak mám knížku úspěšně za sebou. Styl, kterým jsou jeho knihy psané, je opravdu čtivý, problém je u každé knihy v tom, že se velmi opakuje. U této knížky konkrétně nové téma začíná až na 69 stránce, což je třetina knihy a to mi připadá absurdní. Ani nespočítám, kolikrát jsem si v knize přečetla, že žili v autě a už vůbec ne, kolikrát to zmínil i ve svých dalších knihách.
V knize jako takové je ale hezky popsaná myšlenka síťového marketingu, takže po zhodnocení všech aspektů dávám 3*.

Jakubac
27.12.2019 3 z 5

Pro obchodníky a podnikatele může být tato kniha dobrým základem. Mě osobně knihy od R. Kiyosakiho bavili v začátcích podnikání, dnes vyhledávám jinou literaturu.

HelenBarbora
15.11.2019 4 z 5

Kniha se četla sama a naprosto jsem změnila názor síťový marketing. Cenné informace, logické vysvětlení, jiný úhel pohledu, respekt.

Johnyfan
01.01.2019 5 z 5

Bez pochyb jedna z nejlepších naučných knih o businessu 21. Století. Kniha se dobře čte, informace srozumitelné a poselství jasné .

ladyba
26.08.2015 3 z 5

Síťový marketing asi není to, co by se v Čechách příliš chytalo, navíc se rád slučuje s pyramidou. V USA má jiné zázemí, stejně jako samo investování do nemovitostí. MLM, které tak vychvaluje, je jinými považován za přežitek, tak nevím, co si o tom myslet. Čím víc knih od Kiyosakiho čtu, tím víc mi připadají na jedno brdo a pořád takové král promluvil, ale jen naznačil... Moc však neprozradil. Ale četby rozhodně nelituju, některé rady jsou fakt přínosem.

inkara
19.05.2015 odpad!

Bible pro Amway a jiné společnosti využívající MLM. Našla jsem si v tom asi čtyři nebo pět zajímavých myšlenek, zbytek jsou fanatické ódy na tento "byznys". Ráda bych podotkla, že Kiyosaki doporučuje MLM, sám ho však nikdy nedělal...

Yvon
21.08.2014

Je to první kniha kterou jsem zatím od Kiyosaliho přečetla a musím říci, že mne opravdu nadchla. Povinně bych ji zavedla do základních škol. Spousta lidí se bojí riskovat a blízcí přátelé Vás místo podpory odrazují od Vašich snů, protože je přeci lepší mít jistotu, mit zaměstnání a raději se sám do ničeho nepouštět. Jenže paradoxem je, že jedinou jistotu kterou máme jsme mi sami a naše úsilí něco v životě změnit.

ViKto0oRiA
17.08.2014 4 z 5

Výhody podnikania v MLM (v kvalitnom!!) v kocke. Nie je sieťový marketing ako marketing, kvalitu spoznáte podľa toho, ako pomáha novým ľuďom s rozbehom a aký systém školení realizuje. Ide len o predaj a "náborovacie" zručnosti? Ruky preč! Radšej vyberte taký, ktorý Vám - popri technike predajných zručností - pomáha stať sa lepším človekom... Ja som taký našla. MLM podnikanie založené na OSOBNOM kontakte s klientom a na nadviazaní vzťahu s ním je NAOZAJ podnikaním budúcnosti. Myslí si to aj Robert T. Kiyosaki a svoje dôvody zhrnul v tejto knihe.

Peris
08.04.2014 5 z 5

Výborná motivační kniha - poskytuje cenné rady! Díky Roberte!

Thaxssillissia
27.01.2014 4 z 5

Budu asi trochu reagovat na komentář Suzie05

Kniha je poměrně dobře napsaná a čte se dobře. To by mohlo být plus. Co se týče multilevel marketingu, je popsána základní myšlenka ( více či méně ), ale výsledný text který nám Kiyosaki servíruje vlastně nepoodkrývá nic konkrétnějšího. Kniha je sice plná příkladů z jeho osobního života, případně se snaží odkazovat na jiné úspěšné lidi z jeho okolí, ale jedno je vlastně velkým mínusem i přes poměrně dobře zvládnutý konečný motivační celek, jakým kniha je - text je situován v poměrech USA let dávno minulých a v tomto Kocourkově ( ČR ) vlastně není až tak k využití - mnoho příkladů, které uváděl se vztahovalo hlavně k americkým podmínkám, přičemž tu skutečnost zmiňuje jak Kyiosaki, tak překladatel.

Docela dobrý motivák, ale rozhodně se mi nezdál nijak nabitý radami a nápady - ty už si spíše tak nějak domýšlíte, dojdete k nim sami resp. možná zapůsobí samotný motivační text a pokud přemýšlíte, tak k něčemu jako: "Skončit můžeš vždy, tak proč dnes?", určitě dojdete sami. Čtení to ale zajímavé poměrně bylo. Škoda jen, že nyní už tématicky trochu zastaralé.

Jack Bauer
21.03.2013 2 z 5

Na zbohatnutí přes noc nevěřím, jde o pouze jedno z témat na které hodně lidí slyší...a dobře se prodává, zkrátka je to byznys.. Kyiosaki píše plno blábolů, které většinou uplatnit u nás dost dobře nejdou, až na nějaké malé vyjímky. Většinu, co popisuje ve svých knihách je už dávno profláklé. Omílání stále dokola toho samého a na tom Kiyosaki bohatne. Kiyosakiho knihy jsou psané v době, kdy byl úplně jiný boom než dnes. Co tehdy platilo, dnes už neplatí. Používejte selský rozum, nebo si zagúglujte. Staré informace a dnešní trh už nesedí.Zbytečné číst tyto knihy.I v pozn. překl. uznává, že to platí pro Ameriku, v Čechách je situace dost odlišná.

Suzie05
02.02.2012 5 z 5

Podle mě je to kniha plná dobrých nápadů a zajímavých rad. A konečně už vím, jak funguje multilevel marketing.