Na kolenou

Na kolenou https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432056/bmid_na-kolenou-kZ4-432056.png 3 249 49

Na kolenou série

1. díl >

Když Cameron požádal lásku svého života, aby si ho vzala, dala mu Maya Jacobsová, svázaná odpovědností za péči o svou problémovou matku, jedinou odpověď, kterou mohla. O několik let později, zakořeněná v bezduché pracovní rutině, se rozptyluje od přetrvávající lítosti svého rozhodnutí životním stylem „tvrdě pracovat a užívat života“, který zaručuje, že se už nikdo do jejího srdce znovu nedostane. Cameron Bridge strávil posledních pět let v armádě, kde se pokoušel uniknout bolestivé vzpomínce na ztrátu Mayi. Poté, co v poušti bojoval ve své vlastní válce, začal nový život v New Yorku po boku svých sourozenců, Olivií a Darrenem. Osud je však svede opět dohromady. Může Cameron v srdci města plného nadějí a stínů najít dívku, již kdysi miloval, v té ženě, kterou se stala? Lehce psychologický příběh, protkaný erotickou linkou, je vhodný pro všechny, kteří chtějí poznat, jaké je milovat a nemoci se druhému plně oddat.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

On My Knees , 2014


více info...

Přidat komentář

SáraR.
06.02.2024 4 z 5

Tuto sérii jsem komplet sehnala na Dobrovských za 150,- a nemohla jsem udělat lepší kup. Tento první díl mě velmi mile překvapil. Sice jsem doteď nepochopila Camerona, ale jinak mi kniha přišla celkem uvěřitelná. Prostě proč se diví, že si ho nechce jen tak o víkendu vzít?? Pochopila jsem Mayu, ale v tomhle rozhodnutí je pro mě Cameron záhadou. Každopádně se kniha pěkně rozjela a já si čtení vyloženě užila. Rozhodně mi nepřišlo, že tam bylo až moc erotických scén. Za mě jich bylo akorát. Dotyčná asi nečetla sérii Royal, jinak by takový komentář nikdy nenapsala. Za mě rozhodně doporučuji pro osobní výzkum a následný korektní názor. ;)

Zirvith
30.12.2023 3 z 5

Celkem fajn kniha, dobře se četla. Líbilo se mi téma a situace mezi postavami, jen mi přišlo že je tam až moc těch erotických scén.


avalonek
29.11.2023 1 z 5

Půjčila jsem si z knihovny všechny tři díly a je mi líto,dám jen jeden.Pro mě ztráta času,nudné dialogy,nudný děj.Hlavní hrdinka se pořád crcá v minulosti,že jsem měla chuť jí dát facku celou knihu.

Rapeh
12.11.2023 4 z 5

Trochu jiná romantika. Není přeslazená a jako oddechové čtení naprosto skvělé.

whiolet
08.11.2023 2 z 5

Čekala jsem něco vic, tohle byl takový plytký příběh o bývalých láskách,co se daji zase dohromady.
Bylo to čtivé,ale chyběl mi hlubší příběh.
Sexuální scény mě nudily a Maya nebyla moc sympatická holka.
Prostě průměrná oddechovka na dva večery.

knihomolka_eli
16.10.2023 1 z 5

Moje očakávania boli vyššie, než to, čo sa mi dostalo. Nesadol mi štýl písania, príbeh a ani hlavné postavy. Jediní ako tak sympatickí mi boli Cameronovi súrodenci.
Cameron bol v mojich očiach na tom kúsok lepšie ako Maya, ale mal na môj vkus veľmi nadradené správanie a v istých momentoch aj dosť manipulátorské.
Mayu som nechápala vôbec. Dôvod na odmietnutie Camerona mi prišiel úplne malicherný. Túžila pomôcť svojej matke, ale sama nebola iná, netuším teda, v čom a ako by jej bola nápomocná.
Erotické scény nekomentujem :) tie som od druhej opísanej cielene preskakovala.
Celkovo hodnotím túto knihu ako dosť veľké sklamanie. Skúsim ešte druhý diel, no neviem, či ho dočítam. Ak bude na tom obsahovo podobene, tak skôr nie, ako áno.

Ála1968
13.09.2023 3 z 5

Nebylo to až tak špatné,ale že by to bylo něco úžasného,tak to tedy ne.Zřejmě už jsem trochu zmlsaná od E.Kennedy,S.Bowen a P.Ward,že mi to přišlo takové nic moc.

Eva_Skala99
06.06.2023 3 z 5

Dobrá oddechovka, něco mi tam ale chybělo. Uvidíme co další díly :)

Kristy.Seb
14.05.2023 4 z 5

Příběh plynul, ale nějak mi tam chyběl šmrnc. Ale jako oddychová jednohubka dobrý.

Lucyk01
11.04.2023 3 z 5

Další recenze na knihu, tentokrát na knihu od americké autorky erotické série Na kolenou. Na začátku jsem nevěděla, co od knihy mám očekávat, tak jsem radši nic neočekávala a udělala jsem jedině dobře. Protože možná potom bych byla více zklamaná než jsem teď.

Kniha se četla rychle a snadno. Měla jsem ji docela rychle přečtenou a určitě patří mezi rychlé a oddechové knížky na jedno odpoledne nebo chill víkend. Kniha má 2 pohledy - Camerona a Mayi. Více jsem si užívala pohled Camerona.

Děj byl nemastný, neslaný. Čekala jsem od toho více, hodně předvídatelné události. Zajímavé zpracování. Pořád jsem čekala, proč se tenkrát Maya zachovala tak, jak se zachovala a Camerona odmítla. Čekala jsem něco wow co se za tím skrývá. Ale ten důvod mi nepřišel tak převratný.

Hlavní postava Maya mi moc nepřirostla k srdci a někdy jsem nechápala její myšlenkové pochody. V několika málo věcech jsem se s ní ztotožnila, ale bylo toho opravdu málo. Cameron mi byl od začátku sympatický. Jeho pohledy mě více bavily. Na konci jsem ho trošku litovala, když tu stejnou chybu udělal podruhé. Ale tentokrát už s Mayou zůstal a neutekl jako zbabělec jako poprvé.

Konec byl od začátku jasný, jak skončí. Za mě takový průměrné počtení na jedno odpoledne. Ke knize se nejspíš už nevrátím, ale určitě se pustím i do druhého dílu, protože mě více zajímá příběh jejich kamarádů. Ale nebudu od knihy očekávat příliš, už vím do čeho jdu.

Malíček
01.02.2023 3 z 5

Nejsem z knihy tak nadšená, jak jsem si myslela. Příběh mi přišel poněkud plytký, hlavní postavy se chovali extrémně a buď přemýšleli nad věcmi až moc, nebo naopak vůbec. Cameron byl sympatický, ale svým chováním mě občas pekelně vytáčel. Maya se opravdu zdála většinu knihy jako alkoholička, která nesnáší svou práci, ale baví ji život v luxusu.
Na další díl se chystám spíše ze zvědavosti, ale raději nebudu mít přehnaná očekávání.

zuzka5372
07.11.2022 3 z 5

Nebylo to špatné ale ani až tak dobré. Maya byla alkoholička a Cameron manipulativní sebestředný chlap. Nemělo to příběh, který by tomu dodával šmrnc. Vše bylo naznačené jen okrajově a čtenář si musí domyslet souvislosti. Mám z románu velice rozporuplné pocity.

Ivanka83
30.10.2022 3 z 5

Žádné velké waw se u mě bohužel nekonalo.
Nemohu říct, že by se mi to vůbec nelíbilo, ale asi jsem čekala něco víc... Možná více Camerona a méně May.
No uvidíme jak na tom bude Darren.

Kudík
22.07.2022 2 z 5

Málokdy se mi stane, že v knize nenajdu alespoň nějakou pozitivní a sympatickou postavu, ale zde mi přišli všichni takový nedotažení. To před 5ti let jako důvod rozchodu (ve zvolené podobě) vůbec nepobírám, protože už to mě mohlo varovat, že i přes "takovou lásku" Cama a May, tam bude něco víc, a to něco víc spočívalo hlavně v nekomunikaci mezi sebou. Chci si někoho vzít a vlastně se vůbec neznáme? Z počátku to byl spíše vztah založený pouze na výměně tělesných tekutin, což je žalostně málo. Následné řešení problémů v podání May bylo taky na hlavu. A ten, kdo opustil a dlouho se soužil chce najednou vše zpět? Pohádky mám ráda, ale i se špetkou logiky a reality. Přesto se na další díl těším, už jen to, že je Darren hasič je motivací. 2,5*

Ewe291
20.06.2022 odpad!

Ja prosto nemozem docitat, dostala som sa mozno do polovice a prosto NIE! To je tak hlupo pisane, styl pisania mi nesadol postavy protivne, prosto tomu chyba ta spravan iskra. Mozno niekedy v buducnosti dam serii sancu ale pochybujem

sun.from.ibiza
15.06.2022 2 z 5

Začátek mě měl varovat. Ale nakonec jsem knihu dočetla, což nedalo tolik práce, protože jsem přeskakovala mnoho stránek (převážně ty erotické, na můj vkus tam toho bylo až až). Od autorky si pravděpodobně další knihu nepřečtu.

Andrejka91
13.04.2022 3 z 5

Tak toto bylo utahané, místy nudné čtení, kde se nic nedělo, nemělo to žádný děj. Až na Camerona mi postavy nebyly sympatické. Mayu už jsem chtěla nakopnout do žeber, jak neustále Camerona odmítala a nejsem si jistá jestli by v reálu existoval chlap s větší trpělivostí, než měl Cameron. Vadil mi Mayin problém s alkoholem a důvody, proč to všechno odmítání bylo, jsme se dozvěděli až v posledních asi 80 stranách, ale do té doby žádná akce, takže toto byl slabý průměr. Snad bude další díl lepší , když už ho mám.

petulkapeta
05.01.2022 4 z 5

„Nemůžu vzít zpátky, co jsem udělal," pokračoval něžnějším hlasem. ,,Ale musíš vědět, že tě miluju." V modrých hlubinách jeho očí to smutně zajiskřilo. »Nikdy nepochopíš, jak lituji toho, k čemu mezi námi došlo. Co jsem nám oběma provedl. A pokud mám zbytek života strávit tím, že se ti to budu snažit vynahradit, tak to udělám rád.

Maya byla sva a po pěti letech no byla jina, nevim jestli lepší. Jia se mi nezamlouvala už po chvilce co jsem ji poznala. A Cameron, toho jsem ji zavidela ...

Ešína
01.01.2022 3 z 5

Od knihy jsem moc neočěkávala, takže mě ve finále nemohla nijak zklamat. Příběh byl celkem hezký i když ke konci už mě Maya trochu rozčilovala jak se nemohla rozhodnout. Přesto je z knihy jasné jak vlastně dopadne.

lucie3944
16.11.2021 3 z 5

Průměrný příběh, nedobrý překlad. Číst se to dalo, umím si představit, že lidé mají takové problémy a ty je ovlivňují i do budoucna. Nikdo nevíme, co zacloumá s psychikou. Ale překlad mě bohužel tahal za oči i uši. Uvidíme, jak se to v dalším dílu vyvine dál.

Štítky knihy

láska erotika vyrovnání se s minulostí

Autorovy další knížky

Meredith Wild
americká, 1982
2020  66%Na kolenou
2021  75%Do plamenů
2021  76%Za hranou

Kniha Na kolenou je v

Právě čtených3x
Přečtených386x
Čtenářské výzvě43x
Doporučených9x
Knihotéce326x
Chystám se číst200x
Chci si koupit37x
dalších seznamech5x