Vlk

Vlk https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496462/bmid_vlk-OFl-496462.jpg 4 88 17

V druhém temném a sexy románu série se autorka vrací do prostředí vězeňského tábora glymery. Tentokrát je hlavním hrdinou Lucan, vlkan přinucený uzavírat dohody o velkoprodeji drog, vyráběných v táboře. Setkává se s Rio, zástupkyní Mozarta, záhadného dodavatele drog pro celý Caldwell. Poté co se uzavření dohody zvrtne, vlk s pronikavýma zlatýma očima zachrání Rio od jisté smrti. Najevo vycházejí šokující pravdy a Rio si není jistá, komu důvěřovat a čemu věřit – ale když je v sázce její život, pravá láska zvedne hlavu a zavrčí tváří v tvář nebezpečí.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Wolf , 2021


více info...

Přidat komentář

DorianaGrey
21.03.2024 4 z 5

obdivuju. Wardová fakt umí. Chemie mezi hlavními postavami je skvělá a opět je děj na prvním místě. Příběh je čtivý, těžko předvídatelný a zajímavý. Opět se dostáváme do podsvětí, tentokrát k policistce v utajení Rio a drogovému dealerovi Lukovi. Luk je navíc napůl vlkodlak a upír. :). Jak je u autorky zvykem, postavy jsou velice uvěřitelně napsané. Kniha je perfektně přeložená a je vidět, že Wardová je vypsaná. Věty dávají smysl a jazykově úplně super. Lechtivé scény mi opět přijdou docela umírněné a děj je skvělej.

Katebe
05.03.2024 3 z 5

(SPOILER) Nooo, takžeee, hmm...nevím. Co mi to ta milovaná Wardová dělá?
Druhý díl série a ačkoliv mi přišel lepší než první, tak i tady mi chyběla propracovanost. Přesun a chybějící vysvětlení fungování vězení mě štve už od prvního dílu a tady se taky nic moc nevysvětlilo.
Lucan je hybrid vlka a upíra a uvězněný je kvůli tomu co je. Jeho úkolem je uzavírat obchody s drogami, které vyrábí vězni. Díky tomu se potkává s Rio, která má svůj cíl a je ochotná vsadit vše pro jeho splnění.
Na vlkana jsem se strašně těšila a jeho osobnost nezklamala. Nicméně je již druhým nehlídaným vězněm, který by rád zrušil celé vězení a přesto ho nenapadne vyhledat pomoc z venčí. Vlastně by mi stačila jen zmínka, že to zkusil, ale ho to ani nenapadlo. Těšila jsem se na nějaké ty vlčí pasáže, ale krom jednoho roztrhaného hrdla se vlk moc neprojevil. Když se Rio dozví, že je Lucan vlk a upír zároveň, tak je sice hezké, že se ho nebojí, ale aspoň náznak nějaké zvědavosti, co to vlastně znamená, by mi přišel reálnější.
Abych ale nebyla jen negativní, což by nebylo vůbec fér, musím uznat, že jako vždy byl příběh velmi čtivý. V minulém díle mi Rhage přišel nadbytečný, tady jsem byla ráda za vsuvku v podobě Vishouse a Butche, kteří do děje zapadli jak měli. Svým způsobem Wardová nevystupuje ze své komfortní zóny a tak nás nemůže žádná další kniha zásadně překvapit, ale ani to nebude žádný propadák.


evineckY
24.08.2023 5 z 5

Knihy J.R.Ward jsou na jedno brdo (v dobrém),
ale každičký příběh je originální, napínavý, erotický a hlavně čtivý.
Celá série Bratrstva je skvělá.

Lee7
27.07.2023 4 z 5

Konečně mám přečteno a popravdě jako vždy jsem spokojená. Trojčlenku Butch, Vishous a Rhage mám ráda. Zajímavé jak se vracíme v knize k lidským postavám z dřívějška. Lucan a Rio se mi líbili, fandím jim a doufám, že nekončíme a postupně dostaneme naservírováno příběhy dalších z tábora. Na mě moc otevřený konec, jsem radši za uzavřený kruh, aspoň trochu. Kniha je pěkný napínák.

Dandulka
13.05.2023 5 z 5

Už se trochu začínám ztrácet v tom kdo je kdo,ale jinak se mi příběh moc líbil. Jen se musím dostat k prvnímu dílu.

Aghatte
06.01.2023

Otevřela jsem knihu zcela náhodně na scéně s injekčními stříkačkami, tvrdým sexem, a tvrdým výrazivem, a hned ji zase zavřela,
tím si karmu zanášet nebudu...
Nehodnotím, jelikož se nedá říct, že bych ji četla a dá-li pánbu, do smrti ji číst nebudu.

havrmoni
09.10.2022 5 z 5

Tak teď budu hodně naštvaná jestli další díl vyjde až za dlouho, jako že asi jo, ach jo:( Tohle byl zas parádní díl a já si čtení fakt užívala.

Duchoslp
30.09.2022 5 z 5

Tahle série mě opravdu baví. Jsou tady nové postavy, ale nechybí ani bratrstvo. Jsem zvědavá, jak se budou vyvíjet příběhy Luca, Apexe, Blázince a ostatních. Opravdu se těším na další díl

narisa
20.09.2022 5 z 5

(SPOILER) Tak další díl ze světa Bratrstva od J. R. Ward byl super. Lucan mi opravdu přirostl k srdci a čtení to bylo napínavé. Ale dost mě štve, že kniha je tak krátká. Skoro nic jsme se nedozvěděli ani o vlkanech, ani o Lucanově rodině. Bratrstvo tábor stále nenašlo a co ten otevřený konec? Ach jo. Takže jsem opravdu moc a moc zvědavá na další díl o Kaneovi. Snad se zase něco víc dozvíme a budeme moudřejší. Autorka nám to dávkuje fakt po troškách. To je možná také problém, knihy a příběhy v nich jsou málo ucelené. Všichni víme, že V a Butch jsou autorčini oblíbenci, já mám zase ráda Rhage, takže jsem byla spokojená.
Tak uvidíme, jak to bude pokračovat. Rozhodně se těším.
Hodnotím 4,5*.

martina1199
26.08.2022 3 z 5

Pokud milujete Bratrstvo a navazující série, tak přesně víte, co dostanete, když sáhnete po dalším příběhu z tohoto světa. A pokaždé se na to těšíte Za Rio, Blázince a moji nejoblíbenější trojici bratrů Vishouse, Rhage a Butche️ ⭐⭐⭐⭐

LilluLong
21.08.2022 5 z 5

Rozhodne to bolo napínavé i ked tato časť je akosi neukončena, takze si musíme počkať :) za mna 5*

LucijeT
18.08.2022 3 z 5

Když to shrnu: knížka se skvěle četla, nadchla mě, líbilo se mi, že je to další dílek skládačky velkého puzzle u kterého ráda trávím čas. Postavy mi nepřišly hloupé natož stupidní jak tu někdo psal a příběh naopak otevírá velmi propracově možnosti, že všichni Omegovo dětičky očividně nejsou v Butchovi... Takže to ještě bude zajímavé, celkově ten vězeňský tábor je dobrá dějová linka. Mě zklamalo to, že za 400 stran měli 1x sex což je na Whardku dost suché a to doslova a ten konec... Dá se to tak vůbec nazvat? Začíná se Wardka vyžívat v otevřených koncích? Určitě to bude mít nějaká další zajímavá propojení, ale Rio se mi zdála dost inteligentní a houževnatá a sic se rozhodla být s Lucanem, ale ani se nezajímala o jeho upíří část jestli jí časem nevysaje nebo nelromění v upírku? Nebo dotaz na to jak dlouho upíři žijí? Aspoň nastínit její zvědavost mohla teda.... Proto ubírám hvězdičky... Její preciznost se zřejmě odstěhovala do Humpolce

keiko33
15.08.2022 5 z 5

BČD je moja srdcovka a mám rada aj tie odnože, kde sú toho bratia súčasťou. Zbožňujem Wardovej humor, ktorý je základ jej kníh. Žasnem, aké zápletky si dokáže vymyslieť. Keďže sa teším každej jej novej knihe, nemienim sa pozastavovať nad drobnými detailami, ktoré by mohli byť inak. Príbeh som si ako vždy užila a na drobných chybičkách nezáleži. Už teraz sa teším na to, ako to s väzením dopadne.

Ryorka
06.08.2022 4 z 5

Nastavená laťka z Bratrstva se stále sklání níž. Hlavní postavy jsou jednoduché, tupé, ale i přes stupiditu jednání samozřejmě hrdinové. Příběh opět zachraňovali Bratři a mě ukápla slza nad Butchem, Vishousem a teď i Josém ( už jsem se bála, že fakt umře). Ta čtvrtá hvězda je jen a jen za to propojení V a B. Toho se nenabažím nikdy....." A stejně spolu nechodíme...."

Belgarion
01.08.2022 3 z 5

(SPOILER) Tak jo, asi půjdu proti proudu, ale nemůžu napsat nic jiného než: Velké. Zklamání. Tohle není ta stará známá "Wardovka", která se vám dostane pod kůži už v první kapitole, která vás nutí číst několik dní i nocí v kuse, dokud nevydechnete vyčerpáním i lítostí na poslední stránce, která váš čtenářský mozek nenávratně změní...
SPOILER: Největším průšvihem je pro mě promarněná postava Vlka - kdo čeká brutalitu, trochu té deviace duševní/fyzické/sexuální, se kterou umí Wardová tak pracovat, a kterou naznačila v přechozím díle Vězeňského tábora, bude zklamán. Celou knihu napjatě čekám autorkou tak mistrně používané reminiscence, něco, co mi osvětlí, pomůže se citově víc angažovat, odhalí šelmu... a místo toho mi naservíruje předkrm v podobě první proměny a pak už jen dvě vlčí jednohubky, co se nechají pro dobro děje zastřelit/přejet (a poslední "vlčí" scéna? Sakra i já bych vymyslela minimálně 10 lepších odhalení). Chemie mezi hlavními postavami je slabší a vyloženě mě dopálily některé logické nesrovnalosti (třeba žluté oči, které hrdince nejsou vůbec podezřelé, nebo přesunutý vězeňský tábor, ze kterého se nelze vymanit - jako fakt by se na nic nepřišlo, Vlku??). Knihu zachraňuje snad jen vývoj sexuální úchylky mého oblíbence "V". Po přečtení, které mi trvalo podezřele dlouho, dostávám strach, že nové "Wardovky" už budu číst jen z nostalgie a náklonosti ke starým postavám. Tři hvězdy ze staré lásky. Ach jo.

Hatshepsut
31.07.2022 5 z 5

Nechci porovnávat knihy této autorky týkající se bratrstva mezi sebou, protože je pravda, že mají stále podobnou strukturu. Kdo ale její příběhy rád čte jako já, prostě si na své přijde. Stále přibývá postav v příbězích, takže mi vždy chvíli trvá se zorientovat. Nicméně je skvělé vracet se k jejich životům a k neuvěřitelné fantazii J.R.Ward. Takže se budu opět těšit na další pokračování!

terikus
31.07.2022 5 z 5

Další super dílo od Wardky, jsem ráda, že se tam často objevoval Vishous, protože ho žeru. Příběh byl super, Rio byla drsňačka a Lucan nezklamal, jako skoro žádná mužská postava od autorky. Jen mě mrzí, že si zase budeme muset počkat na pokračování. Těším se na ten závěrečný hukot :o)