Andělé zvířat

Andělé zvířat https://www.databazeknih.cz/img/books/74_/74849/andele-zvirat-74849.jpg 5 11 3

Originální příběh koně inspirovaný skutečnými událostmi, u kterého se budete smát i plakat, je určený pro děti i dospělé všeho věku. Tato nadčasová kniha nese určité morální poselství pro všechny, kdo jej v ní chtějí opravdu hledat a najít...

Přidat komentář

Morrisek
19.11.2015 5 z 5

Tuhle knihu, by si měl přečíst každý… Knihu jsem četla dvakrát, brečela jsem u ní a tato kniha mi ovlivnila pohled na zvířátka:) Je to úžasná kniha!

whack
15.02.2015 5 z 5

Nápad napísať príbeh očami koňa fungoval dokonalo, je možné vďaka nemu uvedomiť si ako žijú domestikované zvieratá, najmä kone, ale taktiež naznačuje aj možnosti ako tieto zvieratá zachrániť a chrániť. Kniha je písaná takou formou, že je vhodná snáď pre vekovú kategóriu 10-12 rokov, ale je písaná tak pekne, že v žiadnom prípade neurazí ani starších a dokáže poriadne zatlačiť na emócie, má skvelú myšlienku, posolstvo a správnu atmosféru. Práve pre mladších sú tieto témy dôležité, je treba sa o ne zaujímať.


Bytost na cestě
19.01.2012 5 z 5

Úžasná kniha o koníkovi, který byl odebán mamince a dlouho cvičen, aby z něj byl závodní kůň. Když si zlomil nohu, měl být utracen, ale šel k jinému majiteli jako kůň na vyjížďky pro veřejnost. Majitel se o něj a ostatní koně nestará a oni hladovějí a chřadnou a čekají, jestli je nepřijdou zachránit Andělé zvířat, o kterých se mezi zvířaty občas povídá. V knize se setkáváme s jeho přáteli koňmi a kočkou, oba mají těžké osudy ze kterých by člověk plakal. Když nakonec přijdou lidé v maskách (ochránci zvířat) a zachrání je odtud, zjistí, že Andělé zvířat opravdu existují a že jednou z nich je jeho kamarádka z dětství. Příběh, u kterého si člověk hodně uvědomí a oči nezůstanou suché. DOPORUČUJI!