AC/DC - Kompletní příběh

AC/DC - Kompletní příběh https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460979/ac-dc-kompletni-pribehdZioYB-kbB-.jpeg 4 7 2

Kompletní příběh skupiny AC/DC z úspěšné edice legendárního britského magazínu Classic Rock. Od lidí, kteří byli a jsou celou dobu u toho! Rozhovory, které jinde nenajdete, unikátní archivní fotky. V podobě více než 140stranového bookazinu, na velkém formátu, s leskou obálkou.

Přidat komentář

Janizoun
08.10.2023 4 z 5

AC/DC další skvělá rocková - rock and rollová skupina v tomto "bookazinu". Nemůžu si pomoct, ale zatím u mě vede obsahově vydání o Kiss, možná to bude tím, že to bylo mé první čtení, netuším, ale tak nějak ani toto vydání u mě není na nejvyšším stupni vítězů. I tak jsem ráda, že mám informace o této legendární skupině pohromadě. Dozvíte se o zákulisí této skupiny, o každém členu, jak začínali i co "prováděli". AC/DC hrají dodnes, tak ať jim to hraje co nejdéle.

1972Sixo
05.04.2021 3 z 5

Okrem samozrejmej vaty typu 30 najlepších skladieb kapely, alebo niekoľkokrát prezentované covery albumov, tu chýbajú aj komplexnejšie rozhovory s členmi kapely. A tak tu máme rozhovory z druhej až tretej ruky a rozhovory, ktoré sú totálne zbytočné (napr. s cudzím bubeníkom, ktorý prišiel na konkurz AC/DC). Plusom je kult okolo zosnulého charizmatického Bona, čo zaplňuje 1/3 bookazinu, alebo úprimné výroky (ešte stále) súčasného speváka Briana. Fajn je aj, že bookazin je aktualizovaný posledným albumom "Power Up" a slušné sú aj (kedysi tak raritné) fotografie. Prvýkrát som videl Angusa, ktorý sa neksichtí. Ale teraz v dobe internetovej to nie je až taká rarita ako pred 30 - 40 rokmi. Ale hele, i chybička se vloudila, na strane 34 je Angus chybne označený ako Malcolm.