Výroba mléka
Lubomír Kratochvíl
Publikace shrnuje nejnovější domácí i zahraniční poznatky. Je věnována odborníkům v potravinářském průmyslu i zemědělství a zabývá se : - složením mléka, obsahem cizorodých látek, získáním a ošetřením mléka v prvovýrobě, moderními technologiemi.
5 | 0 | |
4 | 1 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Autorovy další knížky
1988 | Mlékařství |
1965 | Speciální zootechnika |
1987 | Faktory ovlivňující složení mléčného tuku |
1987 | Výroba mléka |
1979 | Cvičení z technologie živočišných výrobků - 1. díl |