Tajemství výrobců potravin
Vít Syrový
Příručka zákazníka, kterému není lhostejné, co všechno přijímá se svou stravou. V knize se dozvíte, jaké chemické látky se přidávají k průmyslově vyráběným potravinám, proč se vyhýbat některým éčkům a další zajímavosti. Její součástí jsou soupisy u nás užívaných přídatných látek a praktický tahák s hodnocením přídatných látek. Jsou v ní uvedeny i výjimky, které vychytralým výrobcům umožňují nedeklarované užití některých chemikálií. V dodatcích se mimo jiné zabývá i zdravotními přínosy bioproduktů. Čtvrté rozšířené vydání s doplněním o kosmetice.... celý text
5 | 9 | |
4 | 4 | |
3 | 2 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 0 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.
Štítky knihy
bioprodukty, bioprodukce alergie potraviny stravování, výživa Éčka v potravinách zdravá výživa