Sushi – Doma, krok za krokem
Roman Vaněk
Detailní obrázková kniha s více než 300 fotografiemi, které vás precizně a jednoduše navedou krok za krokem jak zvládnout přípravu tolik populární japonské techniky sushi v domácím prostředí. Další kniha z úspěšné dílny Pražského kulinářského institutu, která vlídně tuto techniku ozřejmuje a pasuje na úroveň běžných pokrmů. Kniha svým zpracováním nadchne úplné amatéry ale i profesionální kuchaře. Sushi párty díky této knize zvládne úplně každý. Autoři na této knize velmi úzce spolupracovali s jedním z nejlepších mistrů umění sushi a japonské kuchyně v České republice, šéfkuchařem a uznávaným světovým odborníkem Markem Horou.... celý text
5 | 12 | |
4 | 3 | |
3 | 0 | |
2 | 0 | |
1 | 0 | |
odpad | 1 |
Každý uživatel musí ohodnotit alespoň 20 knih, aby se jeho hodnocení začalo započítávat do výsledného hodnocení. Z toho důvodu se může lišit počet započítaných hodnocení ve statistice nahoře, se všemi hodnotícími níže.