Rychlonohý Džar diskuze

Rychlonohý Džar https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/23256/bmid_rychlonohy-dzar-Z6P-23256.jpg 4 84 21

Román o životě lidí z doby kamenné. Příběh, který na pozadí tvrdého boje pravěkého člověka s drsnou přírodou, dravými zvířaty a nepřátelskými kmeny vypráví o Rychlonohém Džarovi, osamělém člověku, který se po vyhnání z kmene,provázen jeskynním lvem a stepním psem, protlouká stepí a pralesem a prožívá napínavá dobrodružství.... celý text

Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: , Lidové nakladatelství
Originální název:

Bystronogij Džar , 1962


více info...

Diskuze o knize (4)

Přidat komentář

MarkétaLore
06.08.2015 5 z 5

no vidíš ječmínku, a já si pamatuju už jen toho orla, je to taky 20 let co jsem to četla, ježíš já su stará, a pamatuju si ho proto, že se mi pak o něm deset let zdávalo. budu si to muset znova přečíst, v podstatě vím už jen to že byla krásná, a ten orel .

Ječmínek
23.05.2015

Promiň, MarkétaLore, podíval jsem se a opravdu v knize na začátku unesl orel děcko. Máš pravdu. Ale byla to jen malá epizoda, podstatná zvířata jsem vyjmenoval níže.


MarkétaLore
20.05.2015 5 z 5

Hned na začátku přece , orel přece unesl to děcko, pamatuju si to, že jsem z toho měla noční můry, a tak promiň já už budu historicky korektní teda.

Ječmínek
10.04.2015

MarkétaLore: "... z ruských stepí? ... Orli a tak? ..." V pravěku ještě neexistovalo nějaké Rusko, ne? A že by tam byli orli? Nepamatuji se. Byl tam šavlozubý tygr, zubr, lev, vlk, leopard, ... ale orli? Nespletla sis to s jinou knihou?