Překroč svůj stín diskuze

Překroč svůj stín https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/180712/prekroc-svuj-stin-pr.jpg 4 927 169

Překroč svůj stín série

1. díl >

Nikdo neví, co se stalo té noci, kdy se z Echo Emersonové, populární holky, stal outsider s podivnými jizvami na rukou, o kterých si špitá celá škola. Dokonce ani Echo nezná celou pravdu, co se té strašlivé noci odehrálo. Ale byla by moc ráda, kdyby se vše vrátilo k normálu. Ovšem když se v jejím životě zjeví Noah Hutchins, hezoun v černé kožené bundě, co holky vlastně jen využívá, její svět se obrátí vzhůru nohama takovým způsobem, že si to ani v nejdivočejších snech nedovedla představit. Noah jí totiž rozumí. A pomůže jí najít odpovědi. Přitom by neměli mít vůbec nic společného. A se všemi těmi tajemstvími, která v sobě oba nesou, je v zásadě nemožné, aby byli spolu. Přesto nedovedou potlačit vzájemnou přitažlivost. A Echo se ptá sama sebe, jak daleko může zajít, aby překročila vlastní stín, a co všechno je ochotná riskovat pro kluka, který ji může znovu naučit, jaké to je, když člověk miluje.... celý text

Literatura světová Romány Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Pushing the Limits , 2012


více info...

Diskuze o knize (2)

Přidat komentář

Justme3
02.07.2014 5 z 5

OBSAHUJE SPOILERY!
Naprosto krásná a dokonalá kniha. Myslím, že patří mezi ty lepší, staví se výš, než ostatní. Je to kniha s opravdovým příběhem, který Vás dostane. Prostě dostane. Teď je jen otázka, zda na kolena a nebo někam Bůh ví kam. Já spadla na kolena. Byla jsem knihou ohromená a upřímně byla jsem i trochu zoufalá. Nevěděla jsem jak to skončí. Od začátku jsem Echo a Noahovi fandila, jak to jen šlo, nenáviděla jsem podělaný systémy a otce Echo, kterýho jsem měla chuť uškrtit asi tak milionkrát za jednu kapitolu. A když mu Echo odpustila.. nevím, já bych to asi nedokázala. A Noah'? Jo, tak u jeho příběhu jsem na konci brečela jak želva. Nešlo to zastavit. Ačkoli jsem tušila. že své bratry asi nedostane zpět, i tak mě to strašně dostalo a rozplakalo, protože to bylo vážně hodně silně emocionální a obdivuhodné, jak se dokázal obětovat. Alespoň tak to bylo pro mě. Obětoval se.
Knihu rozhodně doporučuji, ale nečtěte ji, pokud máte špatné období. Až po ní sáhnete, buďte si jisti, že jste připraveni na příběh plný emocí.

Laf
09.05.2014 5 z 5

Krásná kniha s příběhem, který vezme dech. Jsem ráda, že to skončilo šťastně pro oba hrdiny. Už takhle v některých chvílích mi jich bylo líto. :)